Σε κοινή πορεία ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και γεωτεχνικές σχολές

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Με πρωτοβουλία του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 15 Δεκεμβρίου 2008, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου με τους επικεφαλής των Γεωτεχνικών Σχολών και Τμημάτων ΑΕΙ όλης της χώρας. Στόχος της συνάντησης ήταν η καταγραφή των θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος και η καθιέρωση τακτικών συναντήσεων για τη διερεύνηση και αντιμετώπισή τους, μέσα από ουσιαστικές διαδικασίες που θα οδηγούν σε αποτελεσματικές λύσεις.

Συνέχεια....ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 5:27 μ.μ.  

θα κάνουν τις συναντήσεις τους, θα μιλήσουν περί ανέμων και υδάτων, θα βρούνε 500 λύσεις για τη γεωργία στην ελλάδα και στο τέλος θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα... ποια πανεπιστήμια ρε παιδιά? τι δεν λέτε πως αυτή τη στιγμή ο κλάδος έχει φρακάρει μέχρι εκεί που δεν πάει? για να υπάρξει κάποια λύση πρέπει τα πανεπιστήμια να παίρνουν για τα επόμενα 20 χρόνια από 30 άτομα. τι καινούργιο ψάχνετε ερευνητικά από τη στιγμή που η γεωργία στην ελλάδα πεθαίνει? όσο για το γεωτ.ε.ε. τι να πρωτοπούμε? όσοι έχουμε δουλέψει σε συμβάσεις βλέπουμε πόσο μας υπολογίζει και νοιάζεται για μας. για το αγροτικό που είναι και επίκαιρο θα πείτε τίποτα για τις λίγες αυτές θέσεις που μας έχουν αφήσει σαν γεωπόνους και ακόμη και αυτές δεν τις καλύπτουν στο τέλος? καμιά μόνιμη θέση θα ζητήσετε? καληνύχτα και καλές συσκέψεις... λύση από ανθρώπους που δεν έχουν καμιά επαφή με την κατάσταση στον κλάδο δεν περιμένω.

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 7:31 μ.μ.  

Συμφωνω απολυτα με τον ανωνυμο στο σχολιο νο 1. Θα φανε, θα πιουνε,να μην πω και τι αλλο θα κανουν, με λεφτα πληρωμενα απ τα κοροιδα(μελη γεωτεε)και θα εκδωσουν κοινο ανακοινωθεν. Ουστ κοπροσκυλα βολεμενα...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP