Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2008

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Κ/2008 (ΦΕΚ 111/18.3.2008, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 155 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) στις Περιφέρειες και σε φορείς και υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Δείτε τους πίνακες εδώ

Read more...

Σύμβαση στον ΟΠΕΚΕΠΕ με καταναλωτικό δάνειο

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2008

Αυτός είναι οργανισμός όχι παίξε –γέλασε.

Περιμένεις μήνες άνεργος, και όταν έρχεται η στιγμή που υπογράφεις την περιβόητη 6μηνη σύμβαση, το πρώτο πράγμα που λες είναι, άντε επιτέλους να πάρουμε και κάνα φράγκο.
Υπολογίσατε όμως χωρίς τον ξενοδόχο.(ΟΠΕΚΕΠΕ)

Ο οργανισμός δεν έχει πληρώσει ακόμα, μετά από 3 ΜΗΝΕΣ τα εκτός έδρας έξοδα των συμβασιούχων.Δεν αναφερόμαστε μόνο στην ημερήσια αποζημίωση αλλά στα τιμολόγια από τα ξενοδοχεία και την ενοικίαση των αυτοκινήτων.

Πολλοί συνάδελφοι βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση,αφού για την ενοικίαση των αυτοκινήτων(30 εως45 ευρώ την ημέρα) και των ξενοδοχείων(30 έως 65 ευρώ την ημέρα) αναγκάζονται και τα βάζουν από την τσέπη τους.

Τι γίνετε όμως για τους συναδέλφους που δεν έχουνε;Υπάρχει πληροφορία(όχι επιβεβαιωμένη) ότι μερικοί προχώρησαν σε λήψη καταναλωτικού δανείου για να αντεπεξέλθουν,ενώ οι υπόλοιποι είναι αγανακτισμένοι.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΝΟΜΟ,ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ,ΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ.

Συνάδελφος μας ενημέρωσε ότι τα έξοδα του τελευταίου μήνα ξεπέρασαν τις 2500 ευρώ,ενώ ο ίδιος εισέπραξε μόνο το μισθό του(περίπου 1000).

Τι έχει να μας πει ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.Μελάς γι’αυτήν την κατάσταση;

Τι έχει να πει το Υπουργείο και ο κ.Κοντός γι΄αυτήν την κατάσταση;

Τι έχει να πει το ΓΕΩΤΕΕ και ο κ.Μαρκόπουλος γι’αυτήν την κατάσταση;

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο,όχι μόνο να παρακαλάμε για μια σύμβαση κάτω από αυτές τις συνθήκες,αλλά να καλύπτουμε με δικά μας έξοδα(όσοι έχουν),τα τρέχοντα έξοδα του ΟΠΕΚΕΠΕ,και να βιώνουμε οικονομικά αδιέξοδα εξαιτίας του.

Θα κάνει κάτι κανείς;

Read more...

The Agronomist

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008

Έρχεται η μεγάλη στιγμή,και ναι,το πτυχίο βρίσκετε στα χέρια σου.

Δεν το πιστεύεις,αλλά ναι, ο αγώνας αυτός δεν είναι σαν τους άλλους, δικαιώθηκε!

Μπράβο το αγόρι μου……

Μπράβο το κορίτσι μου…….

Και να τα ματς-μουτς,να και οι ευχές,να και τα σφηνάκια με τους κολλητούς,όλα ωραία,(μέλι και γάλα το λένε;) και πάνω απ’όλα ξέγνοιαστα.

Όλα κάποτε τελειώνουν,το λέει και ο Ρόκκος(ο στέλιος),και αρχίζουν οι πρώτες συζητήσεις και αναζητήσεις για δουλειές,γενικότερα για το future.

Το future για απόφοιτο γεωπονικής σχολής δεν είναι μια απλή ιστορία.

Είναι περιπέτεια με ανατροπές και εκπλήξεις,με αγωνία και αβεβαιότητα,μυστήριο και κατασκοπεία και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους ενός δαιμόνιου σκηνοθέτη.

Το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων ή υπουργείο γεωργίας(γι΄αυτούς που βλέπουν χρόνια την σειρά) χαρίζει στιγμές ανεπανάληπτης αξίας σε όλους τους γεωπόνους θεατές του.

Και σεις(και γω) αχάριστοι, γκρινιάζουμε για μια μόνιμη και αξιοπρεπή δουλειά.

Άντε και βρίσκαμε αμέσως δουλειά,έχετε φανταστεί πόσα θα χάναμε;

Δεν θα ακούγαμε ποτέ για εντοπιότητα Α,Β,Γ,Δ(Δ υπάρχει;).

Δεν θα πιπιλίζαμε λέξεις άρθρο 20,άρθρο 21,άρθρο 22……

Δεν θα ασχολούμασταν με κώλυμα 3μήνου,4μήνου,κώλυμα 24μήνου,κώλυμα στον εγκέφαλο.

Δεν θα γνωρίζαμε δικηγόρους φίρμες με τα ασφαλιστικά,ούτε και αγνώστους με τις ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις.

Δεν θα πίναμε το καφεδάκι μας έξω τα πρωινά,αφού περνάμε συνέχεια από τα ΚΕΠ(όλο νέος κόσμος εκεί),από τον ΟΑΕΔ,από το ΙΚΑ,τα ΕΛΤΑ.

Δεν θα μαθαίναμε τόσες ξένες γλώσσες(70+50+30+μέτρια) που τα καλοκαίρια,αλλά και στα ταξιδάκια μας στην Ευρώπη μας δίνουν ένα αέρα υπεροχής.

Δεν θα γνωρίζαμε τόσα μέρη,περισσότερα ακόμα και από τους συντελεστές του μένουμε Ελλάδα.

Δεν……..
Δεν…….
Δεν……..
Δεν……..
Δεν…….

Δεν θα έφτιαχνα το blog και η λέξη agroanergos δεν θα είχε πληκτρολογηθεί ποτέ στο google.

Γι΄αυτό σας λέω να μην είμαστε αχάριστοι!!!

Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν θα τα ζήσουνε ποτέ αυτά.

Ναι καλά διαβάσατε,υπάρχουν και μερικοί άτυχοι που δεν έχουν την δυνατότητα να ζήσουν το"λιβ γιορ μυθ ιν γκρις".

Έχουμε και την απόδειξη ΕΔΩ (για τους απίστους)

Πλάκα-πλάκα μην τον καλέσετε εδώ τον άνθρωπο(θα’χει μεγάλο βαθμό πτυχίου βρε πονηροί)!


Υ.Γ Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην φίλη που μας ζήτησε να γράψουμε κάτι χαρούμενο,γιατί της μαύρισε η ψυχή με την γεωπονία!

Read more...

Αλλάζει ο χάρτης του αναπτυξιακού νόμου

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2008

Μεταξύ άλλων οι αποφάσεις προβλέπουν τα εξής:

Κλάδος τροφίμων: Γίνεται στροφή σε επενδύσεις βιολογικής γεωργίας. Σε πολλές περιπτώσεις οι επενδύσεις περιορίζονται σε ορεινές ή νησιωτικές περιοχές. Για την ίδρυση ή επέκταση μονάδων (μεταποίησης τροφίμων, ελαιοτριβεία οινοποιεία κλ.π.) απαιτείται πλέον βεβαίωση της διεύθυνσης γεωργικής ανάπτυξης της περιφέρειας. Νέες μονάδες σφαγείων επιδοτούνται μόνο σε νησιά με πληθυσμό μέχρι 100.000 κατοίκους, ενώ για νέες μονάδες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων πρέπει να αποδεικνύεται από την Περιφέρεια η επάρκεια γάλακτος. Για όλες τις επενδύσεις πλέον δεν επιδοτείται η αγορά ζωικού κεφαλαίου. Στα θερμοκήπια πρέπει να υπάρχει μελέτη στατικής επάρκειας, και για νέες βιολογικές μονάδες σύμβαση με οργανισμό πιστοποίησης.

πηγη:capital.gr

Read more...

Έγγραφο ΠΕΑΣΓΕ προς ΕΛΓΑ

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008

Έγγραφο με θέμα την "εκ νέου κατάταξη στη λίστα εποχιακού του ΕΛΓΑ μέρους των συναδέλφων" στάλθηκε από τον σύλλογο της ΠΕΑΣΓΕ στο γραφείο του προέδρου κ.Κατσαρού.

Διαβάστε το!

Για την παρακάτω καταγγελία θα υπάρξει εκ νέου κινητοποίηση;

Βοηθήστε τις προσπάθειες που γίνονται για το δικό σας καλό!

Read more...

Ο ΕΛΓΑ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτή θα συνεχίσει να είναι, μιας και δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση από το ΥΠ.Α.Α.Τ να ελέγξει ή να αλλάξει το σάπιο σύστημα που ισχύει στις προσλήψεις των εποχικών Γεωπόνων,μετά την εφαρμογή του Π.Δ. 164/2004.

Ένα διάτρητο σύστημα προσλήψεων,που ευνοεί μόνο αυτούς που παρανομούν σε βάρος εκατοντάδων, πολύμηνων, ανέργων, τίμιων συναδέλφων.

Το ΑΣΕΠ παραμένει αμέτοχο,αφού δεν είναι στην αρμοδιότητα του ο έλεγχος της νομιμότητας των δικαιολογητικών,ακόμα και μετά από ενστάσεις,και ο μόνος δρόμος είναι ο Εισαγγελέας.

Το ΥΠ.Α.Α.Τ αναγκάζει τους υποψηφίους να ελέγχουν από μόνοι τους πανελλαδικά τα αποτελέσματα,πράγμα αδύνατον,και από την φύση των προκηρύξεων (ΕΛΓΑ,ΟΠΕΚΕΠΕ) και γιατί δεν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα (ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ).

Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος ανακαλύψει ότι έχει έννομο συμφέρον,είναι αδύνατον να μπει σε τέτοια διαδικασία,να κινήσει δηλαδή εισαγγελικές διαδικασίες για μια σύμβαση 6μηνη ή 8μηνη.(θα έχει τελειώσει η σύμβαση μέχρι και αν δικαιωθεί)

Αν και υπάρχει επίσημη ενημέρωση του ΥΠ.Α.Α.Τ (και των εποπτευόμενων φορέων) εδώ και μήνες για το θέμα δεν υπάρχει καμιά ανταπόκριση.

Οι 3 φορείς που απασχολούν πάνω από το 90% των συμβασιούχων είναι ακατόρθωτο να ελεγχθούν;
Φυσικά όχι,το δύσκολο είναι ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση.

Αποτέλεσμα αυτών σε ένα κλάδο που σφύζει από ανεργία,μερικοί να δουλεύουν με ψευδείς δηλώσεις συνέχεια,απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια(προϋπηρεσία,λεφτά) και εκατοντάδες άλλοι απλά να περιμένουν με την κάρτα ανεργίας στο χέρι.

Έχει κανένα όφελος ο Υπουργός μας κ.Κοντός από αυτήν την κατάσταση;Μήπως συνεχίζει να υπάρχει εν αγνοία του;

Μετά τα τόσα τηλεφωνήματα(πριν μήνες) στον ΕΛΓΑ για την ύπαρξη αυτής της κατάστασης,γιατί δεν πήρανε κανένα μέτρο; Ένας διοικητικός υπάλληλος και μια ημέρα δουλειά θα εξασφάλιζε την αξιοκρατία στον οργανισμό.

Αν’αυτού η πλειοψηφία με τόσους μήνες ανεργίας απλά περιμένει λόγω τιμιότητας(και δεν θα δουλέψει),και άλλοι με ψευδή υπεύθυνη δήλωση έχουν κληθεί και ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ στον οργανισμό τις τελευταίες ημέρες.

Υ.Γ Ο agroanergos(ένας και μόνος) στην μέχρι τώρα πορεία του έχει αναδείξει προβλήματα που μαστίζουν το κλάδο μας και συνεχίζει.Εσείς οι πολλοί με τις καρέκλες πως και δεν τα παίρνετε χαμπάρι.Και αν τα παίρνετε γιατί δεν αντιδράτε;

Για σας τα γράφω ξυπνήστε!

Μην με ρωτήσετε αν υπάρχουν στοιχεία στο παραπάνω θέμα.


Το ξέρετε ήδη!

Read more...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αργότερα στον agroanergo,

Στοιχεία που επιβεβαιώνουν όσα υποστηρίζουμε για το θέμα των ψευδών Υπεύθυνων Δηλώσεων στον ΕΛΓΑ.

Read more...

Συνέντευξη by agroanergos

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2008

1.Το ΑΣΕΠ έχει εγκρίνει 80 μόνιμες θέσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Πότε υπολογίζετε ότι θα ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων;

Να σας πω ότι γνωρίζω θα σας πω ψέματα.Με τέτοιο μπάχαλο που επικρατεί στον οργανισμό αυτά είναι ψιλά γράμματα.

2.Ποιες καινούργιες ανάγκες του Οργανισμού προστάζουν την πρόσληψη των νέων υπαλλήλων;

Δεν μας προέκυψαν καινούργιες ανάγκες.Λέμε να κάνουμε καμιά πρόσληψη μπας και καλυφθούν οι προηγούμενες,αν και αδύνατο το βλέπω.

3.Για όλες τις θέσεις ΠΕ απαιτείται άριστη γνώση ξένης γλώσσας.Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δίνει έμφαση στα υψηλά προσόντα;

Πρώτον, χωρίς Pproficiency δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τους αγρότες,και κατά δεύτερον είναι απαραίτητο για να υπάρχει μια συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση από τα συνεχή πρόστιμα που μας επιβάλλει.

4.Οι νέοι υπάλληλοι θα απορροφηθούν στις Νομαρχίες Αθηνών,Ροδόπης,Σερρών κ.τ.λ.Η εντοπιότητα αποτελεί κριτήριο πρόσληψης;

Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο!

5.Πόσες αιτήσεις υπολογίζετε ότι θα κατατεθούν;

Για τον ακριβή αριθμό δεν μπορώ να σας πω,αλλά υπολογίστε πόσα δελτία κατατίθενται στον ΟΠΑΠ μετά από 10 συνεχή τζακπότ στο τζόκερ.

6.Υπάρχει προγραμματισμός για την πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων;

Όπως σας είπα στην αρχή με τέτοιο μπάχαλο δεν είναι δυνατόν να προγραμματίσουμε τίποτα. Παρόλα αυτά, θα πάρουμε και άλλους εποχικούς υπαλλήλους μόλις στενέψουν τα όρια των ελέγχων και δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσουμε το πρόστιμο.

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις είναι......... συμπτωματική.

Read more...

Συνέντευξη του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.Μελά στο βρίσκω δουλειά του Ε.Τ

1.Το ΑΣΕΠ έχει εγκρίνει 80 μόνιμες θέσεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Πότε υπολογίζετε ότι θα ξεκινήσει η προσθεμία υποβολής των αιτήσεων;
Η προκήρυξη έχει διαβιβαστεί από 21/08/08 στο Εθνικό Τυπογραφείο.Μετά τη δημοσίευση και κυκλοφορία του φεκ,περίληψη της θα δημοσιευθεί στον Τύπο και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίσει από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης.
2.Ποιες καινούργιες ανάγκες του Οργανισμού προστάζουν την πρόσληψη των νέων υπαλλήλων;
Οι προσλήψεις των νέων τακτικών υπαλλήλων,στο πλαίσιο της κάλυψης των οργανικών θέσεων του Οργανισμού,κρίνονται απαραίτητες,προκειμένου ο ΟΠΕΚΕΠΕ,ως αρμόδιος οργανισμός πληρωμών,να ανταποκριθεί στις αυξημένες ελεγκτικές του αρμοδιότητες,στο πλαίσιο εφαρμογής της Νέας ΚΑΠ που εφαρμόζεται στη χώρα μας ήδη από την περίοδο 2006-2007.
3.Για όλες τις θέσεις ΠΕ απαιτείται άριστη γνώση ξένης γλώσσας.Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δίνει έμφαση στα υψηλά προσόντα;
Ο κανονισμός κατάστασης προσωπικού του ΟΠΕΚΕΠΕ ορίζει ότι για όλες τις θέσεις ΠΕ απαιτείται η άριστη γνώση ξένη γλώσσας από τις πλέον ομιλούμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση,προκειμένου ο οργανισμός να στελεχωθεί με υπαλλήλους ικανούς να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του.
4.Οι νέοι υπάλληλοι θα απορροφηθούν στις Νομαρχίες Αθηνών,Ροδόπης,Σερρών κ.τ.λ.Η εντοπιότητα αποτελεί κριτήριο πρόσληψης;
Αποτελεί κριτήριο πρόσληψης μόνο για τις θέσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στις Νομαρχίες Ροδόπη και Σερρών.
5.Πόσες αιτήσεις υπολογίζετε ότι θα κατατεθούν;
Ο ακριβής αριθμός των αιτήσεων δεν είναι δυνατόν να προβλεθεί.Ενδεικτικά,στη προηγούμενη προκήρυξη,που διεξήχθη το 2003,υποβλήθηκαν 11.271 για 210 θέσεις.
6.Υπάρχει προγραμματισμός για την πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων;
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσλαμβάνει ετησίως μεγάλο αριθμό εποχικών υπαλλήλων.Εντός του 2008 έχουν προσληφθεί 1100 εποχικοί υπάλληλοι και προβλέπεται η έκδοση νέας προκήρυξης για την πρόσληψη επιπλέον 257.

Ακολουθεί συνέντευξη by agroanergos (μην τη χάσετε,θα χάσετε!)

Read more...

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Αξίζει επίσκεψης το site των Γεωτεχνικών Αιγαίου

θα υπάρχει μόνιμα και σε link δεξιά της σελίδας.

Read more...

Προωθούν διορισμό 200.000 συμβασιούχων

Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008

Aπό http://www.antinews.gr/ και http://apasxolisi.wordpress.com/

Ποιες δημοσκοπήσεις και πράσινα άλογα. Διορισμοί είναι η λύση για πάσα νόσο και μ….της κυβέρνησης, πριν από τις εκλογές. Όπως λοιπόν μας πληροφορεί ο ΕΤ «το Κοινοτικό Δίκαιο ανοίγει το δρόμο» και προσφέρει λύση για τις 200.000 και πλέον συμβασιούχους, «πολλοί εκ των οποίων καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες». Ενώ ο υπουργός Εσωτερικών κ. Παυλόπουλος «είναι προβληματισμένος με το θέμα», καθώς εκτιμά ότι υπάρχουν συμβασιούχοι που προσφέρουν σημαντικό έργο και πρέπει να εξασφαλιστούν, όπως για παράδειγμα οι 5.500 δασοπυροσβέστες…..

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=52405

Read more...

ΚΑΝΕ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Στην χώρα της αναξιοκρατίας και της διαφθοράς ο παρανομών όχι μόνο δεν ελέγχεται και διώκεται από το κράτος και τους θεσμούς,αλλά επιβραβεύεται για τις παράνομες αυτές πράξεις επαγγελματικά και οικονομικά.

Στην λίστα του ΕΛΓΑ, που από την αρχή φωνάζαμε για την εγκυρότητά της,εξαιτίας των ψευδών υπεύθυνων δηλώσεων,όχι μόνο δεν υπήρξε έλεγχος των υποψηφίων από τον οργανισμό και τον ΑΣΕΠ(τα προσωπικά δεδομένα βλέπεται, που στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται μόνο για την κάλυψη των απατεώνων και των γνωστών),αλλά αντιθέτως τους πριμοδοτεί με δεύτερες ευκαιρίες εις βάρος των έντιμων.

Μην προσπερνάτε έτσι εύκολα τέτοιες ενέργειες και διεκδικήστε με κάθε τρόπο το συμφέρον σας.Ακόμα και για έναν να γίνει η αναδιάταξη κάποιος άλλος θα χάσει 8 μήνες δουλειάς,προϋπηρεσία και αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Κάποιοι δεν μένουν άνεργοι ποτέ εκμεταλλευόμενοι την απραξία σας.

Όσοι έχετε έννομο συμφέρον στηρίξτε ή την προσπάθεια της ΠΕΑΣΓΕ ή να πάρετε δικές σας πρωτοβουλίες δικαστικά.

Κάποιοι βλέπουν αυτές τις αναρτήσεις και γελάνε(πιστέψτε με) γιατί δεν βρέθηκε ποτέ κανένας να διεκδικήσει τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Read more...

Ενημέρωση με σχόλιο Δ.Σ ΠΕΑΣΓΕ για την αναδιάταξη στην λίστα του ΕΛΓΑ

Ο ΑΣΕΠ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ. Ο ΕΛΓΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΟΛΙΣ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ. Η ΠΕΑΣΓΕ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ 2 ΦΟΡΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΘΑ ΕΚΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.

agroanergos

ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ(ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ) ΤΟΤΕ ΤΟ BLOG ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ.

Read more...

Κόψτε εισακτέους, κάντε το πτυχίο master

«ΜΑΧΑΙΡΙ» ΣΤΟΝ αριθμό εισακτέων των Σχολών Μηχανικών της χώρας ζητούν να μπει τα Πολυτεχνεία και οι Πολυτεχνικές Σχολές των ΑΕΙ, εκπέμποντας σήμα κινδύνου για κορεσμό της αγοράς εργασίας στον τομέα σπουδών με μερικές από τις πιο υψηλές βάσεις εισαγωγής στα ελληνικά πανεπιστήμια! Σε συνάντηση που είχαν το Σάββατο στη Λέσβο οι πρυτάνεις των Πολυτεχνείων και οι κοσμήτορες των Πολυτεχνικών Σχολών, αποφάσισαν να ζητήσουν από το υπουργείο Παιδείας την άμεση και δραστική περικοπή του αριθμού εισακτέων στα Πολυτεχνεία της χώρας και τη μείωση των μετεγγραφών. Αναφέρουν ότι η Ελλάδα έχει φτάσει στο σημείο να διαθέτει τους περισσότερους μηχανικούς συγκριτικά με τον πληθυσμό της μεταξύ των χωρών της Ε.Ε., με αποτέλεσμα πολλοί απόφοιτοι να μην μπορούν πλέον να απορροφηθούν σε σταθερές εργασίες ανάλογες των προσόντων τους και να αντιμετωπίζουν το φάσμα της ετεροαπασχόλησης. Πάντως δύο περιφερειακά πανεπιστήμια προτείνουν την ίδρυση και νέων Πολυτεχνικών Σχολών, ώστε να διαχυθεί η ζήτηση. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτείνει την ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής, ενώ Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ζητεί το Πολυτεχνείο Κρήτης. Επίσης οι εκπρόσωποι των Πολυτεχνείων ζητούν από το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση για την «αναβάθμιση» των πτυχίων που δίνουν οι Πολυτεχνικές Σχολές, ούτως ώστε τα (πενταετή) πτυχία τους να είναι ισότιμα με μεταπτυχιακά, δηλαδή με το επίπεδο του βρετανικού μάστερ. Επισημαίνουν ότι η αναγκαιότητα της αναβάθμισης- την οποία έχει υποσχεθεί από την προηγούμενη ηγεσία του το υπουργείο Παιδείας- καθίσταται πιο επείγουσα και λόγω της επικείμενης αναγνώρισης των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων κολεγίων που συνεργάζονται με ξένα πανεπιστήμια και διαθέτουν Πολυτεχνικές Σχολές. Αλλά και μόνο οι μηχανικοί που σπουδάζουν απευθείας σε βρετανικά πανεπιστήμια επιτείνουν το πρόβλημα. Οι σπουδές πενταετούς διάρκειας οδηγούν σε μάστερ στη Βρετανία, με ενδιάμεσο το πτυχίο μπάτσελορ, με αποτέλεσμα να υπάρχει «συγκριτικό πλεονέκτημα».(πηγή: ΤΑ ΝΕΑ)

agroanergos

Άντε να πάρουμε άλλο ένα μάθημα!

Read more...

Απάντηση υπουργείου Οικονομικών στην ΠΟΣΓ

Απάντηση στο έγγραφο-επιστολή της ΠΟΣΓ απέστειλε το υπουργείο οικονομίας & οικονομικών,σχετικά με τον αποκλεισμό των Γεωπόνων αγροτικής οικονομίας από την προκήρυξη των εφοριακών.

Αν και η προσπάθεια μετράει άσχετα με το αποτέλεσμα που είναι τραγελαφικό,και υπενθυμίζει την έλλειψη έγκυρης πληροφόρησης του συλλόγου,περιμένουμε μια ανάλογη τοποθέτηση για την προκήρυξη της Αγροτικής τράπεζας που ο αποκλεισμός των Γεωπόνων είναι εμφανής.

Επίσης στην προσπάθεια για την ενημέρωση των συναδέλφων, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου που ξεκίνησε πάλι σε πιο τακτικά διαστήματα,να επιληφθεί κάποιος και να φροντίσει για το e-mail της επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που αυτό φαντάζει δύσκολο για υλοποίηση,να προσφερθεί όπως μας είπε ο Πρόεδρος τηλεφωνικά με το δικό του.(πριν 2 μήνες)

Επίσης να γίνει ενημέρωση για την πορεία της ανακοίνωσης σχετικά με τις υπεύθυνες δηλώσεις
!

Read more...

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2008

Τα λόγια είναι περιττά......................

Read more...

Εντολή-σκάνδαλο για αναδιάταξη στην λίστα του ΕΛΓΑ των συμβασιούχων Γεωπόνων(update)

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2008

Την εντολή-σκάνδαλο για την αναδιάταξη στην λίστα του ΕΛΓΑ σε οριστικοποιημένο πίνακα του ΑΣΕΠ από τον Μάρτιο του 2008,που γίνετε για πρώτη φορά στα χρονικά του οργανισμού,πρώτα τη βγάλαμε και τώρα προσπαθούμε να την αναδείξουμε σε ποιο δημοφιλές ιστοσελίδες για να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η αρχή έγινε από το troktiko

Συνέχεια από το zouglapress

Επόμενο βήμα από το press.gr

(οι αγροτο-γεωπονικές ιστοσελίδες θα ασχοληθούνε;)


Αυτήν την φορά δεν περιμένουμε καθυστερημένες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας αλλά άμεση απάντηση από τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ.Κατσαρό.

Να μας εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασης-εντολής και γιατί δεν έγινε με επίσημη ανακοίνωση του οργανισμού.Ως πότε θα παίρνουν αποφάσεις ερήμην εκατοντάδων συμβασιούχων;

Ο agroanergos θα κάνει ένα βήμα παραπέρα και θα αναρωτηθεί ως προς την απόφαση αυτή.

Αφού το αποτέλεσμα της απόφασης γίνετε για να ευνοηθεί ένας αριθμός συμβασιούχων(πόσοι είναι;) δυο τινά πρέπει να συμβαίνουν.

Πρώτον, ο συγκεκριμένος αριθμός συμβασιούχων έχει τόση μεγάλη δύναμη και απαιτεί να μην χαθεί η σειρά τους ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ,ή κατά δεύτερον ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ και προσπαθούν να τους νομιμοποιήσει.

Ότι και να συμβαίνει να μην καλυφθεί το θέμα και να υπάρξει επειγόντως παρέμβαση του ΓΕΩΤΕΕ,ΠΟΣΓ,ΠΕΑΣΓΕ.

Read more...

Γρήγορη δικαίωση για το blog

Καλησπέρα σας,

δύο ημέρες πριν γράψαμε για τις αλλαγές και τα κόλπα που ετοιμάζουν οι ειδήμονες στον ΕΛΓΑ για την λίστα των συμβασιούχων.

Μια ημέρα μετά έρχεται η επιβεβαίωση από τον πρόεδρο της ΠΕΑΣΓΕ μέσω σχολίου του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Έτσι και μεις είπαμε να παινέψουμε το blog μας μην πέσει και μας πλακώσει.

Ο agroanergos είναι εδώ για την συνεχή ενημέρωση των συναδέλφων.

Η δική σας όμως δραστηριότητα και αντίδραση είναι αυτή που μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

Υπάρχει διπλή ικανοποίηση από την πλευρά μας ότι στο σχόλιο του προέδρου γίνετε αναφορά στην δική σας κινητοποίηση.

Μην ξεχνάτε ότι δεξιά της σελίδας με τις θέσεις κ.τ.λ γίνεται συνεχή ενημέρωση.

Οι ευχαριστίες, κάτι παραπάνω από δεκτές!


agroanergos

Read more...

Μια ωραία ιστορία

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2008

Μια ωραία ιστορία διάβασα στο zouglapress και είπα να την μοιραστώ μαζί σας.Έχει και ηθικό δίδαγμα βεβαίως για να μην σας ταλαιπωρήσουμε άσκοπα!

Read more...

Νέα κόλπα και τακτικές ετοιμάζει ο ΕΛΓΑ για την λίστα των συμβασιούχων Γεωπόνων

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008

Νέα κόλπα και τακτικές ετοίμασαν οι ειδήμονες στον ΕΛΓΑ για την λίστα των συμβασιούχων.Αλλαγές που όπως θα δείτε θα προκαλέσουν αναστάτωση στους ενδιαφερόμενους.Πως παρθήκανε αυτές οι αποφάσεις,ποιος εισηγήθηκε γι’αυτές και με ποιο σκεπτικό ξέρουν μόνο οι ίδιοι.Αντί να λύσουν το πρόβλημα με τις υπεύθυνες δηλώσεις,δημιουργούνε νέα,και οι συμβασιούχοι έρχονται αντιμέτωποι με νέες εξελίξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η κατάσταση έχει ως εξής:

Όσοι Γεωπόνοι κλήθηκαν ή θα κληθούν για να αναλάβουν υπηρεσία,και δηλώσουν με υπεύθυνη δήλωση ότι τώρα δουλεύουν σε άλλη υπηρεσία π.χ ΟΠΕΚΕΠΕ δεν χάνουν τελείως την σειρά τους.

Η απόφαση του οργανισμού είναι να συνεχίσει να καλεί κανονικά μέχρι το κώλυμα 4μήνου(περίπου στο1200).Όταν θα φτάσει εκεί θα γίνει ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ καθώς θα προστεθούν εκεί αυτοί που τώρα αρνούνται.
Με απλά λόγια αν αρνηθούν π.χ 200 άτομα θα ξανατοποθετηθούν ανάμεσα στο κώλυμα 4μήνου-3μήνου με βάση τον αριθμό των μορίων που είχανε εξ αρχής.

Δεν υπάρχει λογική σε μια τέτοια απόφαση,και δεν ξέρουμε ποια σχέδια και ποιους εξυπηρετεί η κίνηση αυτή.

Θέτουμε μερικά ερωτήματα για το άκυρο της απόφασης.

Αυτοί που δηλώσανε το κώλυμα τον Μάρτιο και θα έχουν μέχρι να έρθει η σειρά τους πάνω από 10 μήνες άνεργοι δεν αδικούνται;Κάποιος που δουλεύει στον ΟΠΕΚΕΠΕ θα προηγηθεί πάλι;

Ακόμα και αυτοί που είναι στο κώλυμα 3μηνου(περίπου 800) όταν θα γίνει αυτή η αναδιάταξη θα έχουνε πάνω από 8 μήνες άνεργοι.Δεν αδικούνται;

Αυτοί που θα κληθούν τώρα και δεν τους βολεύει ένα υποκατάστημα γιατί να μην δηλώσουν ότι δουλεύουν κάπου;Δεν έχουν να χάσουν τίποτα μιας και σε 3-4 μήνες θα ξανακληθούν.

Όλοι αυτοί που δουλεύουνε ΟΠΕΚΕΠΕ,ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ με ψευδή υπεύθυνη δήλωση(πάρα πολλοί),καθώς και αυτοί που βρίσκονται χωρίς κώλυμα στην λίστα επίσης με ψευδή υπεύθυνη δήλωση(πάρα πολλοί),θα τους νομιμοποιήσει και θα τους τοποθετήσει μπροστά από τόσους πολύμηνους ανέργους;


ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ.

ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

Read more...

ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008

Ξαναγυρίζουμε σε ένα θέμα που δεν έχει λυθεί, και δημιούργησε και θα δημιουργήσει πάλι επαγγελματικές αδικίες.
Επειδή δεν έγινε τίποτα για την μόνιμη λύση του,θα αναφερθούμε προς το παρόν για τις τρέχουσες θέσεις της λίστας του ΕΛΓΑ.

Για πρώτη φορά ο ΑΣΕΠ σε δελτίο τύπου ανακοίνωσε την ιδιαιτερότητα του οργανισμού στις προσλήψεις.

Επειδή μια υπεύθυνη δήλωση ακόμα και αν ζητηθεί(που δεν ζητείται) δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για ορισμένους,θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση επειγόντως των αρμοδίων για το θέμα.

Η προκήρυξη του ΕΛΓΑ προηγήθηκε από τις επόμενες, ΟΠΕΚΕΠΕ και ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ.

Όποιος δεν είχε κώλυμα 4μήνου στον ΕΛΓΑ περίπου μέχρι το 1200 δεν θα είχε και στις επόμενες.

Ποιος θα ελέγξει ποιος εργάστηκε και πού;

Χώρια τον αριθμό που υπάρχει ήδη στην λίστα με ψευδή υπεύθυνη δήλωση.

Ζητάμε πάλι την ενημέρωση του οργανισμού και του υπουργείου για το θέμα γιατί εκτός της ισοτιμίας και της ισονομίας,υπάρχουν και 1300 τίμιοι(στην συγκεκριμένη λίστα) που περιμένουν.

Το πρόβλημα της ανεργίας είναι μεγάλο και όλοι θέλουν να δουλέψουν.

Η κατάληψη θέσης με απόκρυψη κωλύματος, έχει επαγγελματικές,οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες για κάποιον που πραγματικά του ανήκει.

Σημείωση:υπάρχει και μια αποθηκευμένη ιστοσελίδα με τα ονόματα της λίστας μέχρι το 949 εδώ.

Read more...

Τοποθέτηση του blog στην απάντηση του Προέδρου της ΠΕΑΣΓΕ

Να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε το θέμα περί ψευδωνυμία-ανωνυμίας.
Το blog δεν μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την γνώμη του με ονοματεπώνο.Είναι αδύνατον να ασκηθεί κριτική και να αναφερθούν τα κακώς κείμενα του κλάδου μας από έναν Συνάδελφο επώνυμα.Επειδή η προσπάθεια που γίνεται για το blog είναι τεράστια,δύσκολη και τρομερά χρονοβόρα δεν θέλουμε να καταλήξουμε εδώ.

Το blog παρακολουθεί τις προσπάθειες του συλλόγου,προβάλλει ανελλιπώς κάθε ενέργεια(με link στην ιστοσελίδας σας),θα υποβάλλει προτάσεις για συζήτηση(όπως οι υπεύθυνες δηλώσεις) και με οποιοδήποτε τρόπο μέσω του blog θα δοθεί όποια βοήθεια ζητηθεί.

Για την απαντητική επιστολή τονίζουμε ότι δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τις απαντήσεις σας και την προσπάθειά σας εκ του ασφαλούς.Τα ερωτήματα γίνανε για την πληροφόρηση των Συναδέλφων.
Ξέρουμε ότι κάθε προσπάθεια για να έχει δυναμική και αποτέλεσμα χεριάζετε την συμμετοχή όλων.Η συσπείρωση και η Γεωπονική αλληλεγγύη που αναφέρατε είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Κάτι που τελικά είναι το πιο δύσκολο απ’όλα τα προβλήματα του κλάδου μας.

Αν και απαντήθηκε το μεγαλύτερο μέρος των ερωτημάτων,πιστεύουμε και το αναφέρουμε σαν πρόταση,ότι η συλλογή των στοιχείων για τον αριθμό καθώς και τις ειδικότητες(ερωτ.4&5) των Συναδέλφων,χρειάζονται και για την ενημέρωση και για την διεκδίκηση των αιτημάτων.

Ο agroanergos ευχαριστεί άλλη μια φορά τον Πρόεδρο της ΠΕΑΣΓΕ κ.Κουβέλα Αντώνιο για την άμεση ανταπόκριση και ενημέρωση.

Read more...

Απάντηση του Προέδρου της ΠΕΑΣΓΕ στην επιστολή του blog agroanergos

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2008

Άμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου της ΠΕΑΣΓΕ στην επιστολή με τα 10 ερωτήματά μας.
Το blog ευχαριστεί τον κ.Κουβέλα Αντώνιο για την ανταπόκρισή του,και για την ενημέρωση που παρέχει στους αναγνώστες μας Συναδέλφους.
Επειδή το κείμενο της απάντησης είναι μεγάλο, ο agroanergos θα τοποθετηθεί σ'αυτό με ξεχωριστή ανάρτηση(στα ερωτήματα για εμάς και εξ'ολοκλήρου).
Η επιστολή που στείλαμε για όσους δεν την διαβάσανε εδώ

Διαβάστε την απαντητική επιστολή.


Αγαπητέ Agroanerge

Σε συνέχεια της επιστολής σας θα ήθελα αρχικά να σας επισημάνω ότι η ονομασία με την οποία μου απευθύνεστε είναι τυπικά άκυρη. Πιστεύω ότι θα εργάζεστε και ότι θα κινείστε στο κοινωνικό σύνολο χρησιμοποιώντας το πραγματικό σας όνομα και όχι ψευδώνυμο όπως εσείς δηλώνετε. Άραγε είναι δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας; Άραγε είναι δυνατή η συνάντηση μαζί σας; Είστε πρόθυμος να συνεργαστείτε με την ΠΕΑΣΓΕ; Δύνασθε να συμμετάσχετε σε μια συλλογική προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τους άνεργους και συμβασιούχους ΠΕ Γεωπόνους;

Επί των τεθέντων ερωτημάτων σας, σας απαντώ ότι όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου η Πανελλήνια Ένωση Ανέργων Συμβασιούχων Γεωπόνων αποτελεί πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο. Ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων του συνόλου, ανεξαρτήτου ειδικότητας και Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, άνεργων και συμβασιούχων ΠΕ Γεωπόνων όπως προκύπτει κυρίως από τις πίνακες κατάταξης αυτών σε προκηρύξεις θέσεων ορισμένου χρόνου. Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης μετρά λίγους μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων (από 17/05/2008). Μέλη του Δ.Σ. αποτελούν άνεργοι-συμβασιούχοι Γεωπόνοι, στοιχεία των οποίων θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ένωσης, τρεις εκ των οποίων κατοικούν μόνιμα στην Πάτρα (Κουβέλας, Δεμπονέρα, Αλεξιάδης,), δύο στην Αιτωλοακαρνανία (Μπλίτσα, Χελώνας) και δύο (Πιστολά, Γεωργίου) στην Αθήνα. Υπάρχει επικοινωνία με συναδέλφους από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, Λάρισα, Κατερίνη, Άρτα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης κτλ. Στόχος μας είναι η επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους συναδέλφους που θέλουν να εκφράσουν και να ακούσουν απόψεις.

Ο αριθμός των οικονομικά τακτοποιημένων μελών του συλλόγου (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ, η οποία αποτελεί τη βασική πηγή εισόδων του) είναι περίπου 100 και συνεχώς αυξάνονται. Ο τρόπος εγγραφής περιγράφεται στην ιστοσελίδα της ΠΕΑΣΓΕ. Πρόθεση του συντάκτη όπως και των άλλων μελών του Δ.Σ. από την αρχή της ανάληψης καθηκόντων, ήταν και είναι η ενδυνάμωση της Ένωσης με απώτερο σκοπό την συσπείρωση των άνεργων και συμβασιούχων συναδέλφων. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης από την αρχή επιδίωξαν και διατηρούν επαφές με ΓΕΩΤΕΕ, ΠΟΣΓ, Γεωπονικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα (Γεωπονικός σύλλογος Αχαΐας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου, Γεωπονικός σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας, Γεωπονικός σύλλογος Λάρισας, κ.α.). Οι ανωτέρω, καθώς και τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. της ΠΕΑΣΓΕ, αποτελούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Ένωσης.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΑΣΓΕ διεκδικούν και υποστηρίζουν πάγια αιτήματα των συμβασιούχων συναδέλφων, όπως είναι η δημιουργία περισσότερων μόνιμων θέσεων εργασίας, η κατοχύρωση και η προστασία των επαγγελματικών δικαιωμάτων των ΠΕ Γεωπόνων στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου και άλλων που αναφέρονται στο καταστατικό αναλυτικότερα. Αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες σε συνεργασία με το Νομικό Σύμβουλο της Ένωσης, κ. Μπουραζάνη Ιώαννη, δικηγόρο Πατρών, για την επίλυση τρεχόντων εργασιακών θεμάτων των συμβασιούχων Γεωπόνων (π.χ. Υπόμνημα για το ΠΔ 164/2004), ενημερώνοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα μέλη της Ένωσης μέσω της ιστοσελίδας της με ενημερωτικά δελτία, επιστολές, δελτία τύπου κλπ.

Ο Νομικός Σύμβουλος είναι πλήρως ενημερωμένος για τα επίκαιρα προβλήματα των συμβασιούχων Γεωπόνων και κατανοώντας τα προβλήματα των συμβασιούχων και όντας πρόθυμος να βοηθήσει στην επίλυση αυτών, περιορίζει τις οικονομικές απαιτήσεις του στο ελάχιστο δυνατό στα μέλη της ΠΕΑΣΓΕ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι ουδέποτε μέλος του παρόντος Δ.Σ. δεν ζήτησε και δεν χρησιμοποίησε χρήματα της Ένωσης για κάλυψη εξόδων που πραγματοποιήθηκαν και πραγματοποιούνται για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου.

Πολλές φορές έχουμε προτείνει και θέλουμε την άμεση επαφή, επικοινωνία και γνωριμία με συναδέλφους. Τα τηλεφωνά όλων των μελών του ΔΣ και το e-mail της ΠΕΑΣΓΕ αποτελούν έναν καθημερινό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ όλων των συναδέλφων. Βέβαια θα γίνουν Γενικές Συνελεύσεις και συναντήσεις με σκοπό την ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων και αιτημάτων και ελπίζω στη συμμετοχή και τη βοήθεια όλων σας.

Συνάδελφε Agroanerge όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου είμαστε συνάδελφοί σας, αντιμέτωποι με τα ίδια προβλήματα και ανησυχίες στον εργασιακό τομέα, οι οποίοι έχουμε αναλάβει συνειδητά και υπεύθυνα την προσπάθεια επίλυσης και προβολής των ζητημάτων αυτών. Στηρίξτε αυτή την προσπάθεια, επικοινωνήστε μαζί μας και μην είστε μόνο θεατές και επικριτές του συλλόγου. Δυναμώστε τον σύλλογο με την εγγραφή σας, συσπειρωθείτε, αναπτύξτε γεωπονική αλληλεγγύη.

Κλείνοντας την ανωτέρω επιστολή προς εσάς θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΑΣΓΕ όντας και οι ίδιοι άνεργοι-συμβασιούχοι, θα συνεχίσουν να καταβάλλουν με αίσθημα ευθύνης και σε σημείο επιτρεπτό εκ των προσωπικών τους υποχρεώσεων, κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της Ένωσης, εκπροσωπώντας την πλειοψηφία των ανέργων και συμβασιούχων συναδέλφων.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αντώνιος Κουβέλας

Read more...

Ενημέρωση για τις ψευδείς Υ.Δ. – Απάντηση ΑΣΕΠ σε καταγγελία

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008

Με την καθυστερημένη απάντηση του ΑΣΕΠ για το θέμα των ψευδών υπεύθυνων δηλώδεων,επιβεβαιώνονται οι θέσεις του blog ως προς την λύση του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Από την αρχή που φέραμε το θέμα σε δημοσιότητα και αναφέραμε ότι έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις,προσωπικές και μεμονωμένες κινήσεις δεν θα βοηθούσαν για την ριζική λύση του.

Χρειάζετε πολιτική βούληση για να σταματήσει αυτή η κατάσταση που οδηγεί σε αντιπαλότητα και δικαστικές διαμάχες Συναδέλφους για μια σύμβαση.

Πρέπει πάλι οι σύλλογοι,μαζί με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε να ενημερώσουν το υπουργείο και να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες,ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό.

Δεν είναι στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ να ελέγξει εάν τα στοιχεία είναι αληθή,και ο δρόμος για τον εισαγγελέα που οδηγούν αναγκαστικά τόσους Συναδέλφους είναι αν μην τι άλλο εξευτελιστικός για μια σύμβαση.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Το blog θα ενημερώσει πάλι εφημερίδες και το ΓΕΩΤ.Ε.Ε και θα υπάρξει ανάρτηση στις επόμενες ημέρες.

Read more...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ

Κύριε Πρόεδρε,

όπως ήδη γνωρίζετε, το blog agroanergos ασχολείται με θέματα που αφορούν κατά κύριο λόγο τους ανέργους και συμβασιούχους Γεωπόνους.
Θεωρήσαμε σωστό, να σας υποβάλουμε ορισμένα ερωτήματα,στα πλαίσια της ενημέρωσης των Συναδέλφων,και αφορούν ζητήματα του συλλόγου που εσείς εκπροσωπείτε,μιας και στην πλειοψηφία ακόμα και των παλιότερων,παραμένουν άγνωστα.
Πιστεύουμε ότι μέσα από αυτά τα ερωτήματα θα βοηθήσετε, ώστε να υπάρξει μια πιο πλήρης εικόνα για το σύλλογο και την δυναμική της λειτουργίας του.
Όταν γίνετε αναφορά στο όνομα της ΠΕΑΣΓΕ πάντα οι απόψεις είναι αντικρουόμενες.

Γι’αυτό σαν Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. σας ρωτάμε:

1.Ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των μελών του συλλόγου και αν υπάρχει αύξηση ή μείωση και σε ποιο βαθμό τα χρόνια λειτουργίας του;

2.Εάν ο σύλλογος γνωρίζει τον αριθμό(περίπου) των συμβασιούχων ή ανέργων Γεωπόνων πανελλαδικά από τις καταστάσεις του ΓΕΩΤ.Ε.Ε ή από άλλες πηγές;

3.Εάν ο σύλλογος γνωρίζει από το σύνολο των Γεωπόνων(με άδεια ασκήσεως) σε ποια ποσοστά κυμαίνεται η κάθε ειδικότητα;

4.Εάν ο σύλλογος έχει στοιχεία από τα Πανεπιστήμια για τον αριθμό των αποφοίτων ετησίως καθώς και τις ειδικότητες;(και από το εξωτερικό)

5.Ποια είναι η γεωγραφική εξάπλωση του συλλόγου με μέλη που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά;

6.Ποια είναι η συνδικαλιστική δύναμη του συλλόγου;

7.Ποια είναι η σχέση του συλλόγου με άλλους συνδικαλιστικούς φορείς και ποια η αντιμετώπιση με την μορφή πραγματικής συμπαράστασης απ’αυτούς;

8.Ποια είναι η σχέση με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε,αν υπάρχει οικονομική στήριξη του συλλόγου, σε ποιο βαθμό,καθώς επίσης ποια είναι η ανταπόκριση σε τυχόν αιτήματα;

9.Γιατί δεν υπάρχουν ενέργειες για την συνεχή ενημέρωση της παρουσίας σας,των δραστηριοτήτων σας ,ενέργειες για την συλλογή στοιχείων των Συναδέλφων που θα οδηγήσει στην εγγραφή νέων μελών;

10.Υπάρχει πλήρης νομική στήριξη σε ενεργό μέλος του συλλόγου σε περίπτωση που έχει έννομο συμφέρον σε ζητήματα εργασίας;


Πιστεύουμε λοιπόν ότι με τις απαντήσεις σας θα συμβάλετε στην προσπάθεια που γίνετε μέσω του blog για την ενημέρωση των Συναδέλφων,καθώς θα λυθούν πολλές απορίες, με στόχο πάντα την βελτίωση του κλάδου μας στο κομμάτι που αντιπροσωπεύουμε εμείς.

Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκρισή σας.

agroanergos (είναι ψευδωνυμία και όχι ανωνυμία)

Read more...

Αξιόπιστο και διαφανές ΟΣΔΕ ζητούν οι γεωπόνοι

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2008

Την υποχρέωση της πολιτείας να εξασφαλίσει ένα αξιόπιστο και διαφανές σύστημα διαχείρισης επιδοτήσεων, προσβάσιμο τόσο στις ελεγκτικές αρχές όσο και στους αγρότες, επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων, μέσα από μια ιδιαίτερα επιθετική επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας αποτελεί σφοδρή κριτική απέναντι στα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες του ΟΣΔΕ αλλά και γενικότερα απέναντι στα προβλήματα δυσλειτουργίας της αγροτικής ανάπτυξης....συνέχεια

Η ΠΟΣΓ πολύ όψιμα επαναφέρει με έντονο τόνο τις παρατυπίες στο ΟΣΔΕ.
Για να επιλεχθεί αυτή η χρονική στιγμή κάτι τρέχει πίσω από την λέξη βοήθεια που είναι έτοιμη να παρέχει.

Read more...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008

Ενώ στην σκέψη μας ήταν να ανεβάσουμε ένα άρθρο για την εντοπιότητα στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου,και να αναδείξουμε τα προβλήματα που πηγάζουν στην σημερινή "επαγγελματική" εποχή απ’το μέτρο αυτό,αλλάξαμε γραμμή γιατί θεωρήσαμε ότι μια δημοσίευση θα έχει την ίδια τύχη,μ’αυτήν που είχαν και οι ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις.

Δεν είναι δύσκολο να αναφέρουμε τα προβλήματα που σχεδόν όλοι γνωρίζουμε,το δύσκολο είναι σε ποιον να απευθυνθούμε και πιο συνδικαλιστικό όργανο θα προασπίσει τα συμφέροντα μας.

Η ΠΕΑΣΓΕ είναι ο σύλλογος που ιδρύθηκε για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των ανέργων και συμβασιούχων Γεωπόνων-Μελών της.

Πως μπορούμε όμως να καταθέσουμε προτάσεις, να ζητήσουμε λύσεις σε προβλήματα και να περιμένουμε έργο από ένα σύλλογο που δεν είμαστε μέλη του;

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά που θα αναρωτηθεί ότι ο σύλλογος μετά τα τόσα χρόνια παρουσίας έμεινε στα ρηχά, ως προς την γενικότερη δυνάμωσή του.

Το που οφείλετε αυτό δεν είναι του παρόντος αλλά να μάθουμε ορισμένα πράγματα για τον σύλλογο,τις δυνατότητες καθώς και την περαιτέρω πορεία του,καθώς στους περισσότερους Συναδέλφους είναι άγνωστα.(και στον υπογράφων)

Νομίζουμε ότι πρέπει να υπάρξει μια αρχή σε βασικά ζητήματα ώστε να γνωρίσουμε την κατάσταση που επικρατεί και ποιες είναι οι προοπτικές στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου μας.(πολλοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του Συλλόγου)

Γι’αυτό το blog θα απευθυνθεί στον Πρόεδρο της ΠΕΑΣΓΕ
κ. Κουβέλα Αντώνιο με μια σειρά ερωτημάτων που δεν έχουν να κάνουν με τα προβλήματα μας(θα γίνει και αυτό ) αλλά με ζητήματα για την κατάσταση του Συλλόγου.(π.χ αριθμός μελών,αριθμός συνόλου ανέργων και συμβασιούχων,ενημέρωση κ.τ.λ)

Όποιος επιθυμεί μπορεί να θέσει το ερώτημά του σε σχέση με τα παραπάνω και όχι για την πορεία αιτημάτων ή νέων προβλημάτων.

Η επιστολή θα σταλεί την Παρασκευή,ελπίζοντας σε ανταπόκριση.

Read more...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοινώθηκαν οι ειδικότητες(ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ) για τις θέσεις στην Αγροτική Τράπεζα.
Σύμφωνα με την προηγούμενη, πολλοί περιμένανε να συμπεριληθφεί κωδικός με πίνακα ΠΕ Γεωτεχνικών(Αγροτικής οικονομίας κ.τλ).

Αν και οι θέσεις είναι πολλές οι Γεωπόνοι κάνουν για άλλη μια φορά αισθητή την απουσία τους.

Δείτε την προκήρυξη του 2006 και τις θέσεις στην προκήρυξη του 2008 και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας άφοβα.

2006 2008

Μετά την πρόσφατη σφαλιάρα στις 971 θέσεις Εφοριακών έρχετε και δεύτερη πιο ηχηρή από τη φίλα προσκείμενη στον κλάδο μας Αγροτική.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 9Κ/2008

Read more...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2008

Δεν σταματήσανε το τρέξιμο για να λύσουν τα εργασιακά τους προβλήματα οι Δασοπυροσβέστες,που αφορούσαν την μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου καθώς και την απαλλαγή τους από το Π.Δ. 164/2004.
Με την συνεχή προβολή των αιτημάτων τους σε κανάλια(τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας),εφημερίδες,κινητοποιήσεις(ακόμα και στον Λαζόπουλο πήγανε) και γενικότερα με τους αγώνες τους ,βλέπουν φως στο μέλλον.

Σύμφωνα με το site diorismos διαβάζουμε:

Πριν τον Απρίλιο του 2009 η λύση για τους συμβασιούχους Πυροσβέστες.

Λύση στον ορίζοντα διαφαίνεται για το εργασιακό πρόβλημα των συμβασιούχων πυροσβεστών μετά από τη χθεσινή συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συμβασιούχων Πυρόσβεσης - Διάσωσης και του υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διήρκεσε μία ώρα, ο κ. Παυλόπουλος ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να λυθεί το εργασιακό πρόβλημα και αυτό να γίνει πριν τον Απρίλιο του 2009.
Ο προσανατολισμός του Υπουργείου είναι η διεξαγωγή ενός διαγωνισμού με την ανώτερη μοριοδότηση για την εμπειρία (55%).

agroanergos

Κάθε κλάδος καλά κάνει και διεκδικεί λύση στα προβλήματά του.
Κάθε Δασοπυροσβέστης καλά κάνει και διεκδικεί μόνιμη θέση μετά την κάθε χρόνο σύμβαση στον ΤΟΠΟ του.

Εμείς πότε θα παραδειγματιστούμε από τέτοιους αγώνες,πότε θα διεκδικήσουμε την εργασιακή μας αξιοπρέπεια,πότε επιτέλους θα δώσουμε λύση στα προβλήματά μας.

Είναι ντροπή για ένα τόσο μεγάλο επιστημονικό κλάδο να μην προβάλλονται τα προβλήματα από τους Συλλόγους σε κανάλια και εφημερίδες πανελληνίως.

Είναι ντροπή που δεν υπάρχει συσπείρωση και συνεχίζουμε αυτήν την μοιρολατρική στάση.

Βλέπετε ότι λύση μπορεί να υπάρξει αρκεί να υπάρξει θέληση από μας αλλά περισσότερο από αυτούς που μας εκπροσωπούν.

Εκτός αν ο 5ετής κύκλος σπουδών βοήθησε στο να αναπτύξουμε προσωπικές ικανότητες επιβίωσης και ανόδου,εις βάρος του συνόλου.

Read more...

ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23/1/09

ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

1 ΘΕΣΗ

ΦΟΡΕΑΣ ΕΑΚ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 22/1/2009


ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)

1 ΘΕΣΗ

ΦΟΡΕΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 22/1/2009


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/1/09

1 ΘΕΣΗ

Γεωπόνου ΠΕ στη Διεύθυνση Πρασίνου και Κηποτεχνίας

Με σύμβαση μίσθωσης έργου για το χρονικό διάστημα του ενός έτους στο Δήμο Τρικκαίων στη Θεσσαλία.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20/1/09

ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

1 ΘΕΣΗ

ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΓΕΑΛ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΛΑΡΙΣΑ)
ΕΔΡΑ / ΛΑΡΙΣΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 16/1/09


ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)

3 ΘΕΣΕΙΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 16/1/2009


ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

1 ΘΕΣΗ

ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΧΑΪΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 16/1/2009


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7/1/2009


ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ (ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)

4 ΘΕΣΕΙΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 5/1/2009ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ (ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)

1 ΘΕΣΗ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΕΔΡΑ /ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 5/1/2009


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4/1/2009

1 ΘΕΣΗ

ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΠΠΥΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 23/12/2008


2 ΘΕΣΕΙΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΠΠΥΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 23/12/2008

2 ΘΕΣΕΙΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΠΠΥΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 23/12/2008


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2/1/2009


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ 1

ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΠΠΥΕΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 19/12/2008


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23/12/08


ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

1 ΘΕΣΗ
ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΠΟΡΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 22/12/2008ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

1 ΘΕΣΗ
ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΠΠΥΕΛ ΚΙΛΚΙΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΙΛΚΙΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 19/12/2008


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19/12/08


ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

2 ΘΕΣΕΙΣ
ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΓΕΑΛ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 16/12/2008ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17/12/08


ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

1 ΘΕΣΗ
ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΠΠΥΕΛ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 15/12/2008ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

3 ΘΕΣΕΙΣ
ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΧΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 12/12/08ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

10 ΘΕΣΕΙΣ
ΦΟΡΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΧΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 12/12/2008
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15/12/08


ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ (ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ)

1 ΘΕΣΗ
ΦΟΡΕΑΣ Δ/ΝΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 24/11/08
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

1 ΘΕΣΗ
ΦΟΡΕΑΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΚΩΠΑΪΔΑΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 11/12/2008


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10/12/08


ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

1 ΘΕΣΗ
ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΠΠΥΕΛ ΘΗΒΩΝ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ
5/12/2008


1 ΘΕΣΗ
ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΠΠΥΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 5/12/2008
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2/12/08

ΘΕΣΗ 1

ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 28/11/2008


ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΙστοσελίδαΤηλέφωνα: 210-9940274-9, 210-9940655


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 25/11/08


ΘΕΣΕΙΣ 10

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Ο.Π.Ε.Γ.Ε.Π. - AGROCERT)
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 24/11/2008ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24/11/08

1 ΘΕΣΗ

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ (ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)
ΔΝΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣ)
Έδρα/Νομαρχία Κοζάνης
Ημερομηνία έγκρισης 19/11/08


Ενημέρωση18/11/08

1 ΘΕΣΗ

ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ)
ΔΕΗ Α.Ε. /ΔΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΗΠΕΙΡΟΥ
Έδρα / Νομαρχία Αχαίας
Ημερομηνία έγκρισης 10/11/08

8 ΘΕΣΕΙΣ

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ - ΓΕΩΠΟΝΩΝ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑΣ
Έδρα / Νομαρχία Ηλείας
Ημερομηνία έγκρισης 10/11/08

1 ΘΕΣΗ

ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)
Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. "ΔΗΜΗΤΡΑ"
Έδρα / Νομαρχία Ιωαννίνων
Ημερομηνία έγκρισης 13/11/08

Ενημέρωση 7/10/08

ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΘΗΝΩΝ 3
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 5
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 1
ΑΡΚΑΔΙΑΣ 6
ΑΧΑΪΑΣ 13
ΒΟΙΩΤΙΑΣ 7
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 4
ΕΒΡΟΥ 3
ΕΥΒΟΙΑΣ 7
ΗΛΕΙΑΣ 14
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 12
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2
ΚΟΖΑΝΗΣ 7
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2
ΛΑΚΩΝΙΑΣ 10
ΛΑΡΙΣΑΣ 13
ΛΑΣΙΘΙΟΥ 8
ΛΕΣΒΟΥ 6
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 6
ΞΑΝΘΗΣ 3
ΡΕΘΥΜΝΟΥ 12
ΡΟΔΟΠΗΣ 3
ΣΑΜΟΥ 2
ΣΕΡΡΩΝ 7
ΤΡΙΚΑΛΩΝ 4
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 9
ΧΑΝΙΩΝ 12
ΧΙΟΥ 2

Η προκήρυξη (μια από τα ίδια) και το έντυπο αίτησης εδώ
Οι προθεσμίες από την άλλη εβδομάδα είπανε.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ 15/10 ΈΩΣ 24/10

Ημερομηνία έγκρισης 3/10/08


Ενημέρωση 3/10/08

1 ΘΕΣΗ

ΦΟΡΕΑΣ Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. /
ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΕΔΡΑ / ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ 1/10/2008

Ενημέρωση 26/09/08

1 ΘΕΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑ

ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΓΕΩΤΕΧΝ. ΕΙΔ.ΓΕΩΠ. Ή ΤΕ ΦΥΤ.ΠΑΡ. & ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΕ ΑΝΘΟΚΟΜ. & ΘΕΡΜ. ΚΑΛ.)
Ημερομηνία έγκρισης 24/09/08

Ενημέρωση 7/9/08

2 ΘΕΣΕΙΣ
ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ)
ΥΠ.ΑΓΡΟΤ. ΑΝ. / ΠΕΡ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΩΝ & ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ημερομηνία έγκρισης 2/9

Read more...

ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε

Γεωτεχνική ενημέρωση -Σεπτέμβιος 2008

Γεωτεχνικά επιστημονικά θέματα -2/2008

Read more...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2008

Συνάδελφοι,

πριν περίπου 4 μήνες που πήραμε την απόφαση για την δημιουργία αυτού του blog,χωρίς να το πολυσκεφτούμε, ένας ήταν ο βασικός σκοπός.

Να βγάλουμε τα προβλήματα στην επιφάνεια που όλοι τα γνωρίζαμε, αλλά κανένας δεν είχε την θέληση να ασχοληθεί.

Στον κλάδο μας είχε παγιωθεί μια κατάσταση πως τίποτα δεν αλλάζει,πως τα πράγματα θα πάνε χειρότερα στον μέλλον κ.ο.κ.

Πολλούς τους βόλευε αυτή η κατάσταση,ενώ άλλοι αναμασούσαν αυτές τις "κλισέ" διαπιστώσεις.

Όταν η κουβέντα έφτανε στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε και στους Συλλόγους όλοι με μια φωνή λέγανε ότι είναι ανύπαρκτοι.

Τότε ποιος είναι ο λόγος υπαρξής τους και ποιος είναι ο λόγος συμμετοχής ορισμένων Συναδέλφων σ΄αυτούς;

Εμείς πιστεύουμε ότι η απαξίωση στον κλάδο μας οφείλεται σε μας τους ίδιους που λόγω π.χ ΕΛΓΑ δεν κοιτάξαμε συλλογικά τον κλάδο μας.

Τώρα που τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο δεν θα πούμε ότι είναι αργά,αλλά επιτέλους πρέπει με την ενεργή συμμετοχή όλων μας να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να γίνουμε "τσιμπούρι" στους υπευθύνους.

Να καταλάβουν ότι πέρα από τις καρέκλες τους υπάρχουν εκατοντάδες οικογένειες που αντιμετωπίζουν μια τρομερά δύσκολη καθημερινότητα,και αδιέξοδο για το μέλλον.

Τα σχόλιά σας, τα e-mail μας δίνουν κουράγιο σ΄αυτήν την προσπάθεια.

Υ.Γ. Ο σύλλογος της ΠΕΑΣΓΕ που εκπροσωπεί ανέργους και συμβασιούχους εξαιρείται από το παραπάνω σχόλιο γιατί η δική μας συμμετοχή σ΄αυτόν είναι ανύπαρκτη.(εκλογές Μαίου)

Read more...

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ;

Αλλαγές αρχίσανε στον ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με πληροφορίες και σχόλια Συναδέλφων.
Στα περιφερειακά γραφεία Τρίπολης(Καλαμάτα) και Ιωαννίνων(Ιωάννινα,θεσπρωτία,Πρέβεζα) οι επιτόπιοι έλεγχοι από τους Συναδέλφους σταμάτησανε,και το ελεγκτικό έργο παραδόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία που θα τους πραγματοποιήσει με την μέθοδο της Τηλεπισκόπησης.
Ακόμα όμως δεν έχει αποσαφηνιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι αλλαγές γίνονται γρήγορα με ένα τηλεφώνημα από την μια μέρα στην άλλη,ερήμην μας και χωρίς περιθώρια αντίδρασης.

Το θέμα είναι σοβαρό γιατί ο οργανισμός απασχολεί μετά τον ΕΛΓΑ το μεγαλύτερο όγκο των Συμβασιούχων Γεωπόνων.

Ελπίζουμε να υπάρξει άμεση και πλήρης ενημέρωση για το θέμα από τους αρμόδιους.

Όλη η κακοδιαχείρηση και τα πρόστιμα του οργανισμού να μην αποτελέσουν άλλοθι για τέτοιες αποφάσεις και την πληρώσουν τελικά οι Γεωπόνοι και όχι οι πραγματικοί υπαίτιοι!

Read more...

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/3/09
Η εταιρία ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΕΠΕ η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων ζαχαροπλαστικής επιθυμεί να προσλάβει έναν:
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Aπαιτούμενα προσόντα:
Πτυχιούχος Τεχνολόγος Τροφίμων, ή Χημικός Μηχανικός, ή Γεωπόνος Εμπειρία δύο - τριών ετών σε θέματα ποιότητας και R&D σε αρτοσκευάσματα
Εμπειρία σε κατάρτιση προδιαγραφών και καταγραφή παραγωγικών διαδικασιών
Γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών
Γνώση Αγγλικών
Επιθυμητά προσόντα:
Εμπειρία σε θέματα νομοθεσίας τροφίμων και σχεδιασμού υλικών συσκευασίας
Αποστείλατε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονικήδιεύθυνση: maria@karamolegos-bkr.grή στο FAX: 210 6694297.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15/03/09
1.ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ Τροφίμων έως 30 ετών, ζητείται από βιομηχανία αλλαντικών στο Μενίδι, για τον τομέα της παραγωγής. Βιογραφικά στο fax: 210 8071320, τηλ: 210 8071017, 09:00-16:00.
2.ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ Απόφοιτος - Τελειόφοιτος ζητείται από εταιρία συντήρησης κατασκευής κήπων. Βιογραφικά στο fax: 210 6923544, τηλ: 210 6923544
3. ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στην Αρκαδία ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων. Τηλ: 210 8020499
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11/3/09


1.ΕΤΑΙΡΙΑ Χημικών ζητά Γεωπόνο από 30 ετών και μεγαλύτερο για εμπορικό υπεύθυνο - registration εξωτερικού. Άριστη γνώση Αγγλικών. Τυχόν προϋπηρεσία θα συνεκτιμηθεί. Μισθός ικανοποιητικός, ασφάλιση, αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο και μεγάλη προοπτική ανέλιξης. Βιογραφικά στο e-mail: gtschemicals@gmail.com.

2.ΓΕΩΠΟΝΟΣ ζητείται από εταιρία απολυμάνσεων με ανάλογη εμπειρία. Τηλ: 210 5123648, 210 5151203.

3.Η εταιρεία «ΑΤΡΟΠΟΣ τεχνικοεμπορική Ε.Π.Ε.» με έδρα το Κερατσίνι ζητά Βιολόγο - Γεωπόνο - Χημικό εμπορικού προφίλ (κατά προτίμηση άντρας)
Με τουλάχιστον τα εξής προσόντα:
Υψηλό αίσθημα ευθύνης, μεγάλη ικανότητα επικοινωνίας, ομαδικό πνεύμα, φιλοδοξία, άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση Η/Υ, Δίπλωμα Οδήγησης, τουλάχιστον διετή εμπειρία σε θέση Εμπορικής Ανάπτυξης – Πωλήσεων, Ηλικία έως 35 ετών.
Παροχές
Αποδοχές αναλόγως προσόντων και απόδοσης, Διαρκής εκπαίδευση και εξέλιξη ,Bonus επί στόχων

Βιογραφικά σημειώματα να σταλούν στο e-mail admin@atropos.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 - 4004320.
Οι ενδιαφερόμενοι να αναγράφουν στο subject το όνομα και την θέση.(ΟΝΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ - ΒΙΟΛΟΓΟΣ)

4.Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας «Πράσινος Έλεγχος» με κωδικό EL-07-BIO ζητά 1 άνδρα από τους Νομούς Ημαθίας ή Πέλλας για τη θέση του Επιθεωρητή.
Απαραίτητα προσόντα:
Πτυχίο Γεωπονίας Φυτικής παραγωγής ή Ζωικής παραγωγής (ΠΕ ή ΤΕ)
Δίπλωμα οδήγησης , Κατοχή Ι.Χ. , Γνώση και εμπειρία σε Συστήματα Ποιότητας
Επιθυμητά προσόντα: Προϋπηρεσία σε όμοιο ή συναφή χώρο , Αγγλική γλώσσα , Γνώση χειρισμού Η/Υ

Αποστολή βιογραφικών στο φαξ: 2332043509 ή στο email: greencontrol@hol.gr ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: «Πράσινος Έλεγχος», Τ.Θ 50, 10ο ΧΛΜ Βέροιας-Σκύδρας, Τ.Κ 59035Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2332043508.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1/3/09

1.ΓΕΩΠΟΝΟΣ - Δασολόγος ζητείται από τεχνική εταιρία, μόνιμη απασχόληση, περιοχή Αμαρουσίου. Βιογραφικά στο fax: 210 6754495, e-mail: info@naquatec.gr, τηλ: 210 6754475.

2.ΑΝΩΝΥΜΗ βιομηχανική εταιρία ζητεί Χημικό, Χημικό Μηχανικό, Τεχνολόγο Τροφίμων και Γεωπόνο για θέση γραφείου, περιοχή Μενίδι. Βιογραφικά στο e-mail: info@dalcochem.gr, fax: 210 2466100.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21/2/09


1.ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΠΕ ζητείται από φορέα πιστοποίησης για πλήρη απασχόληση. Βιογραφικά στο e-mail: eurocert@otenet.gr, τηλ: 210 6203018.

2.ΓΡΑΦΕΙΟ μελετών και διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων ενόψει του Δ΄ ΚΠΣ (ΕΣΠΑ 2007 - 2013) ζητά Γεωπόνο με άριστη γνώση Η/Υ. Βιογραφικά στα e-mail: gmathaio@otenet.gr, gmathaiou@yahoo.gr.

3.ΖΗΤΕΙΤΑΙ Γεωπόνος ή Τεχνολόγος Γεωπόνος (κατά προτίμηση Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής) για επιστασία αγροτικών κτημάτων στη περιοχή του Δήμου Σκάλας Κέλους Λακωνίας. Τηλ: 6970 444448.

4.ΑΝΩΝΥΜΗ βιομηχανία στο Μενίδι ζητεί Εξωτερικό Συνεργάτη, Χημικό - Μηχανικό - Γεωπόνο - Κτηνίατρο για περιοχή Αττικής και όμορων. Βιογραφικά στο fax: 210 2466100, e-mail: info@dalcochem.gr.

5.ΕΤΑΙΡΙΑ συμβούλων επιχειρήσεων ζητά Μηχανικούς και Τεχνολόγους Τροφίμων ή Απόφοιτους Θετικής Κατεύθυνσης με εμπειρία σε ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004. Πολύ καλή χρήση Η/Υ και γνώση Αγγλικής. Βιογραφικά στο e-mail: info@bit.com.gr, fax: 210 6621002, τηλ: 210 6621000 -1.

6.ΖΗΤΕΙΤΑΙ Χημικός ή Τεχνολόγος Τροφίμων για βιομηχανία τροφίμων στις Σέρρες για τη θέση του Υπεύθυνου Παραγωγής. Βιογραφικά στο e-mail: georgati@hotmail.com.

7.Η Premier Σουκιούρογλου Ltd είναι πρωτοπόρα Κυπριακή εταιρεία στον τομέα των Φυτοπροστατευτικών προϊόντων και άλλων γεωργικών χρειωδών. Για το τμήμα πωλήσεων, με έδρα την Λευκωσία (Λατσιά), ζητείται γεωπόνος με τα ακόλουθα προσόντα:
Πτυχίο ανώτατης σχολής στην Γεωπονία
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας, προφορικής και γραπτής
Πολύ καλή γνώση εφαρμογών Windows
Μισθός αναλόγως πείρας και προσόντων, bonus στη βάση στόχων καθώς και εταιρικό αυτοκίνητο και άλλα ωφελήματα.
Γραπτές αιτήσεις με πλήρες βιογραφικό σε κλειστό φάκελο στην διεύθυνση
Θέση Γεωπόνου Premier
Σουκιούρογλου Ltd
T.Θ 12508
2250-Λευκωσία
Τηλ.: +357 22815353 e-mail: contact@premier.com.cy
Θα τηρηθεί πλήρης εμπιστευτικότητα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/2/09

Η εταιρεία ENVIROPLAN A.E. (http://www.enviroplan.gr), η οποία παρέχει Υπηρεσίες Συμβούλου & Μηχανικού και ειδικεύεται σε μελέτες - έρευνες σχετικά με τη διαχείριση και την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και σε πάσης φύσεως Τεχνικά και Αναπτυξιακά Έργα, με γραφεία και δραστηριότητα σε Ελλάδα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία, ζητά για άμεση πρόσληψη και απασχόληση σε Εργα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Βουλγαρία):

- ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ(ENVIRONMENTAL ANALYSIS) (Κωδικός Θέσης: 06/09)

Η Θέση αφορά την στελέχωση του Τμήματος Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης που εκτελεί μετρήσεις σε Χώρους Υγειονομικής Ταφής και σε Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις πάσης φύσεως:
* Πτυχίο στον κλάδο Χημικού Μηχανικού, Χημικού, Γεωπόνου ή συναφούς ειδικότητας ΑΕΙ ή ΤΕΙ
*Εξειδίκευση ή/και εμπειρία σε εκτέλεση χημικών αναλύσεων και περιβαλλοντικών μετρήσεων για αέρια, στερεά & υγρά απόβλητα σε εργαστήριο και/ή στο πεδίο
* Επιθυμητή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση
* Άριστη γνώση Αγγλικών και Η/Υ
* Δίπλωμα οδήγησης και δυνατότητα μετακινήσεων εντός Ελλάδος
Προσφέρονται: ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ.Ολες οι αιτήσεις θα τύχουν εμπιστευτικής μεταχείρισης.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με fax στο 210-6105138 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: jobs@enviroplan.gr αναφέροντας απαραίτητα το κωδικό της θέσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2/2/09

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ τροφίμων ζητά νεαρό Τεχνολόγο Τροφίμων, για υπεύθυνη θέση στην παραγωγική διαδικασία. Επιθυμητά προσόντα: Πτυχίο, γνώσεις Η/Υ και Αγγλικών, επαγγελματική κατάρτιση. Βιογραφικά στο fax: 210 2465896, τηλ: 210 2466463.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 28/1/09

1.Ζητούνται φοιτήτριες γεωπονικών σχολών ή πτυχιούχοι για το περίπτερο των εκδόσεων ΑγροΤύπος στην έκθεση Zootechnia στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες: τηλ. 6945858866.

2. Ζητείται Γεωπόνος για γραφείο στη Χαλκιδική με άριστη γνώση Η/Υ, διαπιστευμένος ως γεωργικός σύμβουλος, με εμπειρία στα κοινοτικά προγράμματα . Αποστολή βιογραφικών στο email : balikyr@otenet.gr

3. Ζητείται Γεωπόνος για το τμήμα πωλήσεων στην περιοχή Νοτίου Ελλάδος από την Δ. Γαβριήλ & Σία ΕΠΕ, απαραίτητα προσόντα: Προϋπηρεσία στην πώληση γεωργικών εφοδίων, Άνεση στην επικοινωνία, Οργανωτικός και με αυτοδέσμευση στους στόχους, Χρήση Η/Υ, Άδεια οδήγησης ΙΧ, Γνώση Αγγλικών. Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών. Αποστολή βιογραφικών: φαξ : 210 9373773, τηλ. 210 9373770-2.

4. Η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ζητάει junior category manager οπωρολαχανικων (περιοχη οινοφυτων) Παρακολουθεί την τήρηση χρονοδιαγραμμάτων εντύπων και προωθητικών ενεργειών. Συμμετέχει στη διαδικασία ανάπτυξης νέων private label προϊόντων. Συμμετέχει στην διαπραγμάτευση και υλοποίηση των συμφωνιών με τους προμηθευτές (έλεγχος συμφωνηθέντων τιμών προϊόντων, έλεγχος παραδόσεων ποσοστήτων από προμηθευτές), σε όλα τα στάδια εφαρμογής τους. Παρακολουθεί την τήρηση της ποικιλίας καταστημάτων και πλανογραμμάτων. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές παρακαλούνται να υποβάλλουν βιογραφικό σημείωμα on line στο www.abcareers.gr ή στο email HRDPT@ab.gr σημειώνοντας τον κωδικό θέσης «JCAT». Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης. Απαιτούνται : Πτυχίο Γεωπονίας, Τομέας Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης ή Φυτικής Παραγωγής, γνώση Αγγλικών, MS Office, εμπειρία 1-3 χρόνια σε ανάλογη θέση σε εταιρία τροφίμων ή σε εταιρία παραγωγής τροφίμων. Επιθυμητός μεταπτυχιακός τίτλος ικανότητες διαπραγμάτευσης οργανωτικές και αναλυτικές ικανότητες έφεση στην δημιουργικότητα και στην καινοτομία. Αποστολή βιογραφικών : Διαμαντόπουλος Χρήστος, Λεωφ. Σπάτων 81, Σπάτα Αττικής, ΤΚ 153 10, τηλέφωνο: 210-660.83.68, -358, email: hrdpt@ab.gr , http://www.abcareers.gr/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 26/1/09


1.Η AGRIPLANT ΣΠΟΡΟΦΥΤΑ Α.Ε.Β.Ε. ζητά Γεωπόνο με έδρα την Αθήνα για το τμήμα πωλήσεων Ν.Ελλάδος Προηγούμενη εμπειρία, γνώση ξένων γλωσσών και χειρισμός Η/Υ θεωρούνται απαραίτητα προσόντα. Αποστολή βιογραφικών: Επαρχιακή Οδός Κλειδίου –Πλατάνου, 59032 Κλειδί Ημαθίας.Τηλ.23330-53500/Fax:2333053513/e-mail:info@agriplant.gr

2.H ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε. ζητά Γεωπόνο στο Ηράκλειο για το τμήμα πωλήσεων
Βιογραφικά:- φαξ: 210-6833488- info@hellafarm.gr

3.Από εταιρεία παραγωγής και εμπορίας λιπασμάτων ζητείται:
- Γεωπόνος στην Θεσσαλία (κατά προτίμηση Λάρισα ή Τρίκαλα)
Βιογραφικά:- 2310-796664- gdalkal@yahoo.gr

4.Από πολυεθνική εταιρεία διατροφής ζώων ζητείται στην Αθήνα:
- Γεωπόνος / Τεχνολόγος Ζωικής Παραγωγής με δίπλωμα ΙΧ και καλή γνώση αγγλικών.
Βιογραφικά:- zootrofiki@gr.provimv.com- fax: 210-5593040

5.
Η YΨΙΛΟΝ Α.Ε. ζητά για πρόσληψη Γεωπόνους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα :
1. Πτυχίο Α.Ε.Ι.-Τομέας Φυτικής Παραγωγής
2.Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
3.Γνώση χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων Microsoft Office
4.Ηλικία :Μέχρι 30 ετών
5.Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
6.Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου (Β΄ κατηγορίας ερασιτεχνικό)
Προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο των φυτοπροστατευτικών , των σπόρων και των λιπασμάτων θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν.
Προσφέρονται :
1.Ικανοποιητικος μισθός αναλόγων προσόντων + προμήθειες
2.Ιδανικό περιβάλλον εργασίας
3.Αυτοκίνητο, κινητό τηλ.και φορητός Η/Υ
4.Προοπτικές εξέλιξης
Βιογραφικά σημειώματα : ΥΨΙΛΟΝ Α.Ε. Δ.Γληγού 32 54249, Θεσσαλονίκη ή Fax 2310/334378 ή στο Ε-mail lia@ypsilonagro.com
Υπόψιν κυρίας. Λ.Βρατσίδα


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 25/1/09

1. ΓΕΩΠΟΝΟΣ / AGRONOMISTS AND RELADED PROFESSIONALS 8 HOURS PER DAY , ADDITIONAL BENEFITS:13TH SALARY, ACCOMMADATION PROVIDED , EURES ADVISOR , STELLA PAPADOPOULOU APPIOU , sappiou@dl.mlsi.gov.cy

Γεωγραφικές πληροφορίες
Χώρα: Κύπρος
Μισθός / Σύμβαση
Ελάχιστος μισθός: 700.00
Μέγιστος μισθός: 1,000.00
Νόμισμα καταβολής του μισθού: Ευρώ
Περίοδος καταβολής μισθού: MONTHLY
Τύπος σύμβασης: ΠΛΗΡΗΣ(FULL TIME)
Πρόσθετες απολαβές
Παροχή στέγης: Ναι
Κάλυψη εξόδων μετακόμισης: Όχι
Συμπεριλαμβανομένων γευμάτων: Όχι

Προϋποθέσεις
Απαιτούμενη εκπαίδευση: 5 - Ανώτερη τεχνική εκπαίδευση, περιλαμβανομένης της πανεπιστημιακής
Απαιτούμενη πείρα: δεν απαιτείται
Απαιτείται άδεια οδήγησης: NOT AVAILABLE

Εργοδότης
Όνομα: ΑΤΕΛΙΕ Γ.Τ.ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ
Πληροφορίες: ΚΟ ΓΩΓΩ ΤΑΝΤΑ
Τηλέφωνο: 0035722572323
Φαξ: 0035722483232
Πώς να υποβάλετε αίτηση
Πώς να υποβάλετε αίτηση: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ(Telephone Employer)

Λοιπές πληροφορίες
Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/01/2009
Κωδικός NACE: 0141
Εθνική αναφορά: 94759
Κωδικός ISCO: 2213


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/1/09

1.Η εταιρεία ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. Ο Ομιλος εταιριών ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. με ηγετική θέση στον κλάδο των τροφίμων, επιθυμεί να προσλάβει για την θυγατρική του εταιρεία «KEGO AGRI” : Κτηνίατρους και Ζωοτέχνες, ως τεχνικούς συμβούλους.
Ο κατάλληλος υποψήφιος (άνδρας ή γυναίκα) θα πρέπει να διαθέτει: 1. Πτυχίο Κτηνιατρικής ή Γεωπονικής Σχολής με κατεύθυνση στην ζωική παραγωγή. 2 Προϋπηρεσία 2-3 ετών κατά προτίμηση στον κλάδο της πτηνοτροφίας. 3. Η γνώση Αγγλικής γλώσσας είναι επιθυμητή. 4. Γνώση Η/Υ (Microsoft Office). 5. Δυνατότητα για συχνά ταξίδια (κυρίως εντός Ελλάδας). 6. Επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες.
Ο Όμιλος προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ανάπτυξη μέσω συνεχούς εκπαίδευσης, καθώς και προοπτικές περαιτέρω, εξέλιξης αναλόγως προσόντων, σε ένα σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα έως τις 30/01/2009 στο φαξ : 210-662.6804 ή στο email : e.skiadopoulou@nireus.com υπόψη Δ/νσης Ανθρωπίνων Πόρων. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

2.Η CRETA FARM επιθυμεί να προσλάβει: ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, (Κωδ. Θέσης ΠΟΙΟΤ. ΕΛ. ΡΕΘ.)με έδρα το Ρέθυμνο. Περιγραφή Θέσης Εργασίας: Α) Οργάνωση και λειτουργία εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου, Β) Τεχνική Υποστήριξη Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης , Γ) Συντήρηση/ Βελτίωση συστήματος ISO 22000. Απαραίτητα προσόντα: Α) Πτυχίο ΑΕΙ θετικών επιστημών, με έμφαση σε τρόφιμα (Τεχνολογία Τροφίμων, Γεωπονία, Χημεία, Βιολογία) , Β) Ευχέρεια στη χρήση προγραμμάτων MS Office, Γ) Σχετική προϋπηρεσία θα προσμετρήσει θετικά στην αξιολόγηση, Δ) Ομαδικότητα, αναλυτική σκέψη και υπευθυνότητα, Ε) Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις, Ζ) Δυνατότητα μετεγκατάστασης στο Ρέθυμνο. Η Εταιρεία Προσφέρει: Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, Αποδοχές αναλόγως προσόντων. Προοπτικές εξέλιξης.
Αποστολή Βιογραφικών: Υπόψη Δ/νσης Ανθρωπίνων Πόρων, e-mail: DKominis@cretafarm.gr, (Βιογραφικά που δεν αναφέρουν ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ, δεν θα ληφθούν υπόψη). Πληροφορίες επίσης θα βρείτε στην ιστοσελίδα : http://www.cretafarm.gr/

3.Η CRETA FARM επιθυμεί να προσλάβει: ΕΛΕΓΚΤΗ / ΑΝΑΛΥΤΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (Κωδ. Θέσης ΠΟΙΟΤ. ΕΛ. ΡΕΘ.) με έδρα το Ρέθυμνο. Απαραίτητα προσόντα: Α) Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ θετικών επιστημών, με έμφαση σε τρόφιμα (Τεχνολογία Τροφίμων, Γεωπονία, Χημεία, Βιολογία),Β) Σχετική προϋπηρεσία θα προσμετρήσει θετικά στην αξιολόγηση, Γ) Ομαδικότητα, αναλυτική σκέψη και υπευθυνότητα. Η Εταιρεία Προσφέρει: Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, Αποδοχές αναλόγως προσόντων. Προοπτικές εξέλιξης. Αποστολή Βιογραφικών / Κατάθεση Αιτήσεων: Στα γραφεία της Εταιρείας
Δ/νση: 15ο ΧΛΜ . Ε.Ο. Ρεθύμνου - Ηρακλείου, Ρεθύμνου. Υπόψη: κας Χάλκου, Τηλ.: 28310 86700, φαξ: 28310 86751 ή μέσω email: khalkou@cretafarm.gr Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρουν τον κωδικό της θέσης. Πληροφορίες επίσης θα βρείτε στην ιστοσελίδα : http://www.cretafarm.gr/

4.Η Βιομηχανία Γάλακτος «ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΒΕΕ»ζητά να προσλάβει στις Σέρρες: Στέλεχος για το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης. Έδρα: Σέρρες Τμήμα: R&D (Δ/νση Παραγωγής) Απαραίτητα προσόντα:
Χημικός Μηχανικός ή Γεωπόνος ή Χημικός με επιθυμητή εξειδίκευση στη τεχνολογία τροφίμων
Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στη τεχνολογία τροφίμων θα εκτιμηθεί δεόντως
Επιθυμητή εμπειρία σε ανάλογη θέση
Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ
Άριστη γνώση Αγγλικών
Ηλικία από 27 μέχρι 34 ετών
Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες
Κάτοχος διπλώματος οδήγησης Ι.Χ
Άδεια οδήγησης
Για τη παραπάνω θέση προσφέρεται:
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
Προοπτικές εξέλιξης
Δια βίου εκπαίδευση & επιμόρφωση
Σύγχρονο, ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας
Βιογραφικά σημειώματα να σταλούν στην Τ.Θ.75 Σέρρες ή στο FAX: 23210 68311 ή στο e-mail: hr@krikri.gr Υπόψη κ. Μαυρίδη Παύλου.

5. H TUV Austria Hellas διαπιστευμένος φορέας πιστοποίησης από τους μεγαλύτερους στον Ελλαδικό χώρο ζητά για το παράρτημα στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Γεωπόνο-Επιθεωρητή πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Γεωργική Παραγωγή (ΑGRO 2.1.-2.2, GLOBALGAP) καιΔιαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ISO22000, HACCP, BRC,IFS).
Απαιτούμενα προσόντα:
-Πτυχίο Γεωπόνου (ΑΕΙ)
-4 τουλάχιστον χρόνια επαγγελματική προυπηρεσία μετάτη λήψη του πτυχίου
-Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής
-Πρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί τυχόν ήδη υπάρχουσα εμπειρία σε Συστήματα Διαχείρισης.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλλουν βιογραφικό σημείωμα στο ppavlidou@tuvaustriahellas.gr με ΚΩΔ.CV22 ή στο fax: 2310-941105 υπόψη κ.Παυλίδου έως και 31.01.09.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20/1/09

1.
ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΠΕ ζητείται από φορέα πιστοποίησης, με προϋπηρεσία στην πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων. Βιογραφικά στο fax: 210 6203018, τηλ: 210 6203018.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19/1/09

Επιθεωρητές βιολογικής γεωργίας-Επιθεωρητές ISO - AGRO
Η εταιρία A-Cert ζητάει :
Επιθεωρητές βιολογικής γεωργίας
Απαραίτητα προσόντα
1. Πτυχίο Γεωπόνου ή Γεωπόνου Τ.Ε.
2. Τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας
3. Γνώση του νομοθετικού πλαισίου περί παραγωγής βιολογικών προϊόντων (Καν. ΕΟΚ 2092/91 , κλπ)
4. Γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας σε επίπεδο επικοινωνίας
5. Άδεια οδήγησης
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο info@a-cert.org

Επιθεωρητές ISO 9001:2000
Απαραίτητα προσόντα
1. Πτυχίο Ανωτάτης ή Ανώτερης εκπαίδευσης, στις ειδικότητες:Γεωπόνου, Κτηνιάτρου, Τεχνολόγου Τροφίμων, Χημικού, Χημικού Μηχανικού, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Μηχανολόγου Μηχανικού και Πολιτικού Μηχανικού.
2. Τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο.
3. Εκπαίδευση επικεφαλούς επιθεωρητή στο πρότυπο ISO 9001:2000.
4. Γνώση της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο επικοινωνίας.
5. Άδεια οδήγησης
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο info@a-cert.org

Επιθεωρητές ISO 22000:2005
Απαραίτητα προσόντα
1. Πτυχίο Ανώτατης ή Ανώτερης εκπαίδευσης, στις ειδικότητες:Γεωπόνου, Κτηνιάτρου, Τεχνολόγου Τροφίμων, Χημικού και Χημικού Μηχανικού.
2. Τρία χρόνια αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των τροφίμων.
3. Εκπαίδευση επικεφαλούς επιθεωρητή στο πρότυπο ISO 22000:2005.
4. Καλή γνώση του νομοθετικού πλαισίου τροφίμων και ποτών.
5. Γνώση της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο επικοινωνίας.
6. Άδεια οδήγησης.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο info@a-cert.org

Επιθεωρητές AGRO 2.1 & 2.2 και AGRO 3.1 & 3.2 & 3.3 & 3.4
Απαραίτητα προσόντα
1. Πτυχίο Ανώτατης ή Ανώτερης εκπαίδευσης, στις ειδικότητες:Γεωπόνου και Κτηνιάτρου.
2. Τρία χρόνια επαγγελματικής εμπειρία στο χώρο.
3. Εκπαίδευση επικεφαλούς επιθεωρητή στο πρότυπο ISO 14001:2004.
4. Γνώση της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο επικοινωνίας
5. Άδεια οδήγησης
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο info@a-cert.org

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16/1/09
1.ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ άνδρας-γυναίκα, ζητείται από φυτώριο χονδρικής πώλησης για πωλήσεις στο Νομό Αττικής. Απαραίτητα, δίπλωμα οδήγησης, Αγγλικά, επικοινωνία, αμεσότητα. Βιογραφικά στο e-mail: info@gardenlandplants.gr, fax: 210 8051964

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15/1/09

1.
ΓΕΩΠΟΝΟΣ για το τμήμα πωλήσεων ζητείται από την εταιρεία γεωργικών εφοδίων Σπύρος Ανδριώτης AE με έδρα την Δυτική Μακεδονία Προϋποθέσεις Γνώση η/υ αγγλικά Η προϋπηρεσία στις πωλήσεις γεωργικών εφορείας θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν Αποστολή βιογραφικών Fax: 2310.933.395 ή E-Mail:mailto:info@andriotis-seeds.gr

2.
ΓΕΩΠΟΝΟΣ 28-35 ετών ζητείται σε εταιρία απεντομόσεων απαραίτητες γνώσεις αγγλικών Η/Υ δίπλωμα οδήγησης στείλτε βιογραφικό στο Fax: 2310.543.147
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14/1/09

1.Ζητείται τεχνολόγος Γεωπονίας ή Γεωπόνος με κατεύθυνση φυτικής παραγωγής, ως υπεύθυνος παραγωγής σε μεγάλη φυτωριακή μονάδα. Πολύ καλός μισθός, μόνιμη απασχόληση. Τηλ.: 2752045061, e-mail: sporofyt@otenet.gr
2.Η BHP Organic Fertilizer ζητάει Γεωπόνο Υπεύθυνο Πωλήσεων για την κεντρική Μακεδονία, ηλικίας έως 30 ετών, απόφοιτο ΑΕΙ-ΤΕΙ, με δίπλωμα αυτοκινήτου. Προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψιν. Αποστολή βιογραφικών: fax 24430 29811, info@bhp.gr

3. Η GREENPLAN, ΜΕΛΕΤΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ ζητάει Γεωπόνο για κατασκευές, συντηρήσεις κήπων για πλήρη απασχόληση, απαραίτητη άδεια οδήγησης. Πληροφορίες : κ. Σωτήρης Βρεττός, Διευθυνση: Σερρών 34, ΤΚ 14342, Ν. Φιλαδέλφεια, Τηλέφωνο : 210-2753835, 210-6944844107, http://www.greenplan.gr/

4. Η εταιρία LEROY MERLIN ζητάει γεωπόνους με ειδικότητα Αξιοποίησης φυσικών πόρων και Γεωργικής μηχανικής ή Φυτικής παραγωγής, για πλήρους απασχόληση. Περιγραφή κύριων αρμοδιοτήτων : ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ; Σας αρέσει να ασχολείστε με τη διακόσμηση του σπιτιού, τον κήπο, τις κατασκευές με ξύλο ή γενικότερα το χώρο του μαστορέματος; Ελάτε να συζητήσουμε από κοντά τις δυνατότητες συνεργασίας μας για τη θέση του : Πωλητή στο νέο μας κατάστημα στην Πειραιώς, στην περιοχή του Ρέντη Ο ρόλος σας: · Ακούτε με προσοχή και ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των πελατών σας · Τους βοηθάτε να κάνουν τις σωστές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες τους · Προωθείτε τις πωλήσεις · Διαχειρίζεστε και φροντίζετε για την καθαριότητα και πληρότητα των ραφιών σας. Απαιτείται χρήση Η/Υ και αγγλικά, εμπειρία σε εγκατάσταση αρδευτικών συστημάτων, χρήση γεωργικών μηχανημάτων και περιποίηση φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Υπεύθυνη επικοινωνίας : κα Αλεξία Κοτοπούλου, Κατάστημα Πειραιώς, τηλέφωνο : 2103542578, email : cv_pireos@leroymerlin.gr , http://www.leroymerlin.gr/ Kωδικός 413, να αναφέρετε και τον κωδικό.
5.Η εταιρεία , GREENTECH TRADING LIMITED- ζητάει γεωπόνο, για την λειτουργία μονάδας παραγωγής ετοίμου χορτοτάπητα και άλλες γεωπονικές υπηρεσίες, επίσης επικοινωνία με πελάτες με στόχο προώθηση προϊόντων που εισάγει η εταιρεία. Απαιτείται άδεια οδηγού β’. Δίνεται ελαστικό ωράριο. Απαραίτητος ορός ο/η υποψήφιος να είναι εγγεγραμμένος/η στο συμβούλιο εγγραφής γεωπόνων Κύπρου. Χρειάζεται διάθεση για εργασία και για μάθηση. Δίνεται μισθός 1,300.00 ευρώ. Please note that copy of the letter and CV sent to the employer should also be sent to the (EURES ADVISOR , STELLA PAPADOPOULOU APPIOU , sappiou@dl.mlsi.gov.cy). Please include the national vacancy reference number. Κωδικός NACE: 5187, Εθνική αναφορά: 87883, Κωδικός ISCO: 2213.Εταιρεία : GREENTECH TRADING LIMITED.
Πληροφορίες: MR PETROS GEORGIOY, Διεύθυνση: 33, MAKARIOU, 201 OFFICE. LATSIA 2220 LEFKOSIA, Τηλέφωνο: 0035722487234, Φαξ:0035722480607 , Email: greentech@cytanet.com.cy
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8/1/09

1.ΓΕΩΠΟΝΟΣ 28-35 ετών ζητείται σε εταιρία απεντομώσεων. Απαραίτητες γνώσεις αγγλικών, η/υ, δίπλωμα οδήγησης. Στείλτε βιογραφικά στο Fax: 2310.543.147 (ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ 30-12-2008)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7/1/09

1.ΖΗΤΕΙΤΑΙ Γεωπόνος με άριστες γνώσεις H/Y, Αγγλικής γλώσσας και ευχέρεια στην επικοινωνία για μόνιμη απασχόληση στο περιοδικό "Γεωργία - Κτηνοτροφία" στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και διαφήμισης. Βιογραφικά στο e-mail: georgia@agrotypos.gr, fax: 210 6125141.

2.ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ τροφίμων ζητά νεαρό Τεχνολόγο Τροφίμων, για υπεύθυνη θέση στην παραγωγική διαδικασία. Επιθυμητά προσόντα: Πτυχίο, γνώσεις Η/Υ και Αγγλικών, επαγγελματική κατάρτιση. Βιογραφικά στο fax: 210 2465896, τηλ: 210 2466463.

3.ΓΕΩΠΟΝΟΣ κοπέλα, ζητείται από εταιρία απολυμάνσεων. Τηλ: 210 5151203.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 28/12/08

33 θέσεις εργασίας στην Ένωση Φυλής Χολστάϊν Ελλάδας

Γεωπόνος Ζωϊκής Παραγωγής (3 θέσεις)
Τεχνολόγος Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής (5 θέσεις)
Ελεγκτές για τη συλλογή στοιχείων γενεαλογίας και αποδόσεων (13 θέσεις)Χειριστές Η/Υ (9 θέσεις)
Λογιστής (1 θέση)
Διοικητικός (1 θέση)
Ηλεκτρονικός Μηχανικός (1 θέση)

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης είναι 6 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης 3 ακόμη εξαμήνων.

Καταληκτική ημερομηνία: 02-01-2009
Αποστολή αιτήσεων-υπεύθυνων δηλώσεων μέσω:fax: 2394073286e-mail: holstein@otenet.grΕΦΧΕ10ο χλμ. Θεσ/νίκης-ΛαγκαδάΤΚ 57200ΤΘ 4ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23/12/08

1.Η CRETA FARMεπιθυμεί να προσλάβει:
ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ(Κωδ. Θέσης ΠΟΙΟΤ. ΕΛ. ΡΕΘ.)με έδρα το Ρέθυμνο
Περιγραφή Θέσης Εργασίας: Οργάνωση και λειτουργία εργαστηρίου Ποιοτικού Ελέγχου
Τεχνική Υποστήριξη Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης
Συντήρηση/ Βελτίωση συστήματος ISO 22000
Απαραίτητα προσόντα:
Πτυχίο ΑΕΙ θετικών επιστημών, με έμφαση σε τρόφιμα (Τεχνολογία Τροφίμων, Γεωπονία, Χημεία, Βιολογία)
Ευχέρεια στη χρήση προγραμμάτων MS Office
Σχετική προϋπηρεσία θα προσμετρήσει θετικά στην αξιολόγηση
Ομαδικότητα, αναλυτική σκέψη και υπευθυνότητα
Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις ,Δυνατότητα μετεγκατάστασης στο Ρέθυμνο
Η Εταιρεία Προσφέρει:
Σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον- Αποδοχές αναλόγως προσόντων-Προοπτικές εξέλιξης
Αποστολή Βιογραφικών:Υπόψη Δ/νσης Ανθρωπίνων Πόρων e-mail: DKominis@cretafarm.gr
(Βιογραφικά που δεν αναφέρουν ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ, δεν θα ληφθούν υπόψη)


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19/12/08

1. ΕΤΑΙΡΙΑ επεξεργασίας κρέατος στον Ασπρόπυργο ζητεί Τεχνολόγο Τροφίμων ή παρεμφερείς ειδικότητες για τήρηση συστήματος ISO - HACCP. Βιογραφικά στο fax: 210 5595591, τηλ: 210 5595515.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/12/08

1.Η εταιρεία Αγρός & Κήπος (Ντονούτσιος Αντώνιος, Γεωπόνος Α.Π.Θ) που ασχολείται με εμπορία φυτών και άλλων συναφών ειδών του κήπου(εργαλεία, μηχανήματα, λιπάσματα, φάρμακα, γλάστρες, είδη διακόσμησης κήπου…), αναζητά Τεχνολόγο Γεωπόνο ή Γεωπόνο (άνδρα ή γυναίκα) για απασχόληση στην εταιρεία.
Επιθυμητά προσόντα: Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, δίπλωμα οδήγησης, κοινωνικότητα, να διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη διότι η έδρα είναι στην Επανομή και υφίσταται σπαστό ωράριο (κατόπιν συνεννοήσεως)
Φύση εργασίας: Μόνιμη απασχόληση
Υπεύθυνη επικοινωνίας Μαρία Βουδούρη-Ντονούτσιου
Διεύθυνση 1ο χλμ Επανομής-Πλαγιαρίου ΕΠΑΝΟΜΗ τηλ.23920-44288Email: info@agros-kipos.gr

Η αγγελία αυτή στάλθηκε με e-mail σε εμάς προκειμένου να την δημοσιεύσουμε.
Το ίδιο μπορείτε να κάνετε όσοι θέλετε να δημοσιεύσουμε την αγγελία σας που αφορά θέσεις εργασίας για γεωπόνους βέβαια.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16/12/08

1.ΠΩΛΗΤΕΣ απόφοιτοι ΑΕΙ (Γεωπονικών σχολών οικονομικών σχολών ηλεκτρολόγοι & μηχανολόγοι μηχανικοί) άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας από ανώνυμη εμπορική και τεχνική εταιρία εξοπλισμών επεξεργασίας τροφίμων για το τμήμα πωλήσεων εξοπλισμών Επιθυμητή η εμπειρία σε πωλήσεις γενικώς. Βιογραφικά Fax: 2310.948.862 e-Mail:sivvas@otenet.gr Πληροφορίες τηλ. 2310.948.851


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12/12/08

1.Η εταιρία ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕμε εμπειρία άνω των 45 ετών στο χώρο του πρασίνου, εισάγει, εμπορεύεται και προμηθεύει όλο τον Ελλαδικό χώρο (Δημόσιες-Ιδιωτικές επιχειρήσεις,Δημόσιους Φορείς, Ιδιώτες) με φυτά και συναφή είδη κήπου.
Η εταιρία με έδρα τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της ζητεί ΓΕΩΠΟΝΟ με τα εξής προσόντα:

Απόφοιτος Γεωπονικού Πανεπιστημίου (ΑΕΙ), με κατεύθυνση τη Φυτοπροστασία
Απαραίτητη προϋπόθεση, η γνώση Φυτοπροστατευτικών προϊόντων
Γνώση Η/Υ και Αγγλικών
Επαγγελματική παρουσία και ευχάριστη προσωπικότητα
Απαραίτητη η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων


Η εταιρία προσφέρει:
Δημιουργικό και φιλικό περιβάλλον
Πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης
Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, και πλήρης ασφάλιση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: mailto:antemisaris.grhr@antemisaris.mailto:antemhr@antemisaris.
γράφοντας τη λέξη "ΓΕΩΠΟΝΟΣ"

2.Από την ΕΛΑΝΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Απαιτούμενα προσόντα :
ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ
Καλή γνώση της της Αγγλικής γλώσσας.
Ευχέρεια στη χρήση Η/Υ .
Προϋπηρεσία 2-5 ετών σε αντίστοιχη θέση θα ληφθεί σοβαρά υπόψη.
Προσφέρονται :
Εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.
Διαρκής κατάρτιση.
Πρόσθετη ιδιωτική ασφάλιση.
Εταιρικό αυτοκίνητο.
Bonus Πωλήσεων

Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στη διεύθυνση hr@elanco.gr

3.ΠΩΛΗΤΕΣ απόφοιτοι ΑΕΙ (Γεωπονικών σχολών οικονομικών σχολών ηλεκτρολόγοι & μηχανολόγοι μηχανικοί) άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας από ανώνυμη εμπορική και τεχνική εταιρία εξοπλισμών επεξεργασίας τροφίμων για το τμήμα πωλήσεων εξοπλισμών Επιθυμητή η εμπειρία σε πωλήσεις γενικώς. Βιογραφικά Fax: 2310.948.862 e-Mail:sivvas@otenet.gr Πληροφορίες τηλ. 2310.948.851

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10/12/08

1.ΖΗΤΕΙΤΑΙ Γεωπόνος με πτυχίο για εταιρία απολυμάνσεων στο Κερατσίνι. Εσωτερική θέση γραφείου, 8ωρη απασχόληση. Βιογραφικά στο e-mail: apolimantikipirea@hotmail.com.

2.ΕΤΑΙΡΙΑ επεξεργασίας κρέατος ζητεί Τεχνολόγο Τροφίμων, διατήρηση συστήματος ISO - Hasst. Βιογραφικά στο fax: 210 5595191, τηλ: 210 5596730.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2/12/08

ΓΕΩΠΟΝΟΣ ζητείται από φορέα πιστοποιήσεως για συνεργασία στην Βόρεια Ελλάδα. Τηλ: 210 6252495.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/11/Ο8

1.Η MARIGOLD PLANTS A.E. leader στο χώρο Παραγωγής και Εμπορίας Φυτών ΖΗΤΑ για άμεση προσληψη:ΓΕΩΠΟΝΟ (Αθήνα)για το τμήμα πωλήσεων.
Ηλικία μέχρι 32 ετών* Πτυχίο Γεωπονικής* Αγγλική γλώσσα (σε ικανοποιητικό επίπεδο)* Προϋπηρεσία επιθυμητή
Η Επιχείριση προσφέρει:
Άριστο περιβάλλον εργασίας* Προοπτικές εξέλιξης* Συνεχής εκπαίδευση* "Σωστό" πακέτο αποδοχών* Παρέχεται αυτοκίνητο & τηλέφωνο

Αποστείλατε ΒιογραφικόMARIGOLD PLANTS A.E.Λεωφ. Σουλίου 189 - Κάτω Σούλι, 19007 Μαραθώναςe-mail: marigold@marigoldplants.grfax: 22940 64224, τηλ.: 22940 63574

2.Διεθνής όμιλος με δραστηριότητα στην Ευρύτερη Μεσόγειο και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής ζητά

ΓΕΩΠΟΝΟ Ή ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΓΕΩΠΟΝΟ
Για εργασία με έδρα τη Θήβα
(Κωδ: 3-G6-17)
Πτυχίο Γεωπόνου ή Τεχνολόγου Γεωπόνου* Καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας* Καλή γνώση Η/Υ* Ηλικία έως 32 ετών

Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και προοπτική εξέλιξης.
Βιογραφικό Σημείωμα (Αναφέρατε κωδικό θέσης):E-mail: info@prohuman.gr

3.ΓΡΑΦΕΙΟ μελετών και διαχείρισης ευρωπαϊκών και αναπτυξιακών προγραμμάτων ζητά τις εξής ειδικότητες:Ιχθυολόγοι, Γεωπόνοι, Περιβαλλοντολόγοι, Οικονομολόγοι και άλλους συναφών ειδικοτήτων με άριστη γνώση Η/Υ. Βιογραφικά στα e-mail: gmathaio@otenet.gr, gmathaiou@yahoo.gr.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24/11/08

Από τη Χελλαφάρμ α.ε. ζητείται για το τμήμα πειραμάτων αγρού γεωργικών φαρμάκων Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής με ειδικότητα κατά προτίμηση στη φυτοπροστασία, πολύ καλή γνώση Αγγλικών & Η/Υ απαραίτητη. Αποστολή βιογραφικών: fax 210 6833488,info@hellafarm.gr


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4/11/08

1.Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΑΕ που ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία γαλακτοκομικών προϊόντων αναζητά για άμεση πρόσληψη έναν (1) Τεχνολόγο Τροφίμων για απασχόληση στη νεοσύστατη αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Υπ. Επικοινωνίας: Ανδριανάκου ΌλγαΔ/νση: Κηφισίας 72, Μαρούσι ΑττικήΤηλ.: 210-80.20.499, 210-80.20.199Fax για αποστολή βιογραφικών: 210-80.63.701 e-mail:mantineia@andrianakos.gr


2.Η εταιρεία Β. ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΑΒΕΕ που ασχολείται με την επεξεργασία κρέατος και παραγωγή αλλαντικών αναζητά ένα (1) Τεχολόγο Τροφίμων για απασχόληση στην εταιρεία.

Υπ. Επικοινωνίας: Τσιανάβας ΛευτέρηςΔ/νση: Σοφάδες ΚαρδίτσαςΤηλ.: 24430.22.460, 24430.24.620Fax: 24430.24.607
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1/11/08

1.Η εταιρεία ΦΥΤΩΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ που ασχολείται με αρχιτεκτονική/σχεδιασμό, κατασκευή και συντήρηση κήπων, με την παραγωγή καλλωπιστικών φυτών και garden cender και τη διάθεση φυτωριακού εξοπλισμού (χονδρική), αναζητά Γεωπόνους και Δασοπόνους & ΔΦΠ για απασχόληση στην εταιρεία.
Αντικείμενο απασχόλησης:- Τμήμα συντήρησης κήπων
Επιθυμητά προσόντα:- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
Φύση εργασίας: - Μόνιμη απασχόληση
Υπ. Επικοινωνίας: Βασιλειάδου Φωτεινή Δ/νση: 12ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, ΘέρμηΤηλ.: 2310-475475, Fax: 2310-471100,
e-mail:info@fiva.gr ,www.fiva.gr

2.
Η εταιρεία Γ. ΣΑΜΟΛΑΔΑ & ΣΙΑ ΟΕ που ασχολείται με την εμπορία χημικών προϊόντων για τον έλεγχο ποιότητας τροφίμων, αναζητά 1 Τεχνολόγο Τροφίμων για απασχόληση στην εταιρεία.
Αντικείμενο απασχόλησης:- Πωλήσεις και υποστήριξη προϊόντων
Επιθυμητά προσόντα:- Γνώση Αγγλικής γλώσσας- Δίπλωμα οδήγησης ΙΧ- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις- Γνώση χειρισμού Η/Υ
Φύση εργασίας:- Μόνιμη απασχόληση
Υπ. Επικοινωνίας: Σαμολαδά ΓλυκερίαΔ/νση: 26ης Οκτωβρίου 90, ΘεσσαλονίκηΤηλ.: 2310-55.07.46Fax: 2310-55.63.63
e-mail:biotica@otenet.gr


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15/10/Ο8

1)Η Δημ. Γαβριήλ & Σία ΕΠΕ ζητά:
Γεωπόνο - Υπεύθυνο Ανάπτυξης Δικτύου Πελατών στη Θεσσαλονίκη
Βιογραφικά:- φαξ: 210-9373773- gavrield@otenet.gr

2)ΓΕΩΠΟΝΟΙ φυτικής παραγωγής ζητούνται γνώση αγγλικής και χρήση Η/Υ Άμεση πρόσληψη τηλ. 693.2290.164 (Αγγελιοφόρος)

3)ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ξενοδοχειακή μονάδα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής ζητείται γεωπόνος ή πτυχιούχος γεωργικής σχολής (άνδρας) με πείρα στα οπωροκηπευτικά (λαχανόκηπους θερμοκήπια) για μόνιμη εργασία πληροφορίες γραφείο προσωπικού 23740.22.100( Αγγελιοφόρος)


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7/1Ο/08

Η Bayer Ελλάς ΑΒΕΕ ζητά:
Τεχνικούς Συμβούλους για Αθήνα, Λάρισα, Πάτρα, Κομοτηνή.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2/10/08

Η Eurodrip ζητά:
- Υπεύθυνο Πωλήσεων Εξαγωγών στα Οινόφοιτα
Πτυχίο ΑΕΙ περισσότερα εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29/09/08

Η Premier Σουκιούρογλου Ltd πρωτοπόρα στον τομέα φυτοπροστατευτικών προίόντων και γεωργικών εφοδίων ζητά:
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ-ΓΕΩΠΟΝΟ
Απαραίτητα προσόντα:
Πτυχίο ανώτατης σχολής
Μεταπτυχιακός τίτλος θα εκτιμηθεί επιπλέον
Πείρα 10 ετών σε ανάλογη εταιρία εκ των οποίων τα 5 σε διευθυντική θέση
Άριστη γνώση αγγλικής(προφορικά και γραπτά)
Πολύ καλή γνώση εφαρμογών των windows

Γραπτές αιτήσεις με πλήρες βιογραφικό να αποσταλλούν σε κλειστό φάκελο μέχρι 15/10/08 Θέση Διευθυντή Γεωργικών
στην διεύθυνση Premier Σουκιούρογλου Ltd
Τ.Κ 12508 2250-Λευκωσία τηλ 00357 22815353


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24/09/08

Η Εταιρεία Τάσιος Δημητριακά ΜΕΠΕ που εδρεύει στο Κουτσό Ξάνθης ζητάει Πτυχιούχο Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Γεωπόνο για πλήρη εργασία.
Πληροφορίες:- Τηλ.: 25410-96850, 6932-756430


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20/09/08

Εταιρεία Α' υλών ζητά:
- Υπεύθυνο Εξαγωγών
Προσόντα:- Πτυχίο Χημικού, Χημικού Μηχανικού, Γεωπόνου, Βιολόγου, Τεχν. Τροφίμων- Άπταιστα Αγγλικά, άριστη γνώση υπολογιστών και διπλ. οδήγησης.
Βιογραφικό (+φωτο):- Τ.Θ. 67643, 151 21 Πεύκη, Υπόψη Π.Β.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16/9/08

Η ΥΨΙΛΟΝ Α.Ε. ζητά για ΑΜΕΣΗ πρόσληψη Γεωπόνο για το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας με έδρα, έναν από τους νομούς : α) Αχαίας ή β) Μεσσηνίας ή γ) Ηλείας. ή δ) Αρκαδίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:1. Πτυχίο Α.Ε.Ι. – Τομέας Φυτικής Παραγωγής2. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας3. Γνώση χειρισμού Η/Υ και προγραμμάτων Microsoft Office4. Ηλικία: μέχρι 32 ετών5. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις6. Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου (Β΄ κατηγορίας ερασιτεχνικό)Προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο των φυτοπροσταστατευτικών, των σπόρων και των λιπασμάτων, θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Προσφέρονται:1.Ικανοποιητικός μισθός αναλόγων προσόντων + προμήθειες2.Ιδανικό περιβάλλον εργασίας3.Αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο και φορητός Η/Υ4.Προοπτικές εξέλιξηςΒιογραφικά σημειώματα: ΥΨΙΛΟΝ Α.Ε., Δ.Γληνού 32, 542 49, Θεσσαλονίκη ή Fax 2310 334378 ή lia@ypsilon-agro.com. Υπόψιν κας Λ.ΒρατσίδαΕνημέρωση 11/9

1.Ο Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης προϊόντων Βιολογικής Γεωργίας «Πράσινος Έλεγχος» με κωδικό EL-07-BIO ζητά άτομα για τη στελέχωση των τμημάτων Επιθεωρήσεων και Πιστοποίησης. Απαραίτητα προσόντα: Πτυχίο Γεωπονίας Φυτικής παραγωγής ή Ζωικής παραγωγής ή Τεχνολογίας Τροφίμων (ΠΕ ή ΤΕ), Δίπλωμα οδήγησης, Κατοχή Ι.Χ, Γνώση και εμπειρία σε Συστήματα Ποιότητας. Επιθυμητά προσόντα: Προϋπηρεσία σε όμοιο ή συναφή χώρο, Αγγλική γλώσσα, Γνώση χειρισμού Η/Υ. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι από το Νομό Ημαθίας και από όμορους Νομούς. Πληροφορίες: τηλ. 23320 43508. Αποστολή βιογραφικών: φαξ 23320 43509, greencontrol@hol.gr ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση: «Πράσινος Έλεγχος», Τ.Θ. 50, 10ο ΧΛΜ Βέροιας-Σκύδρας, Τ.Κ. 59035

2.Εταιρεία παραγωγής σποροφύτων με έδρα τον Ωρωπό επιθυμεί να προσλάβει δύο Γεωπόνους Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. Απαραίτητη η γνώση Αγγλικών και Η/Υ. Παρέχεται από την εταιρεία κατοικία στον Ωρωπό. Επιθυμητή η εμπειρία στην παραγωγή σποροφύτων ή στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Αποστολή Βιογραφικών: rvalinou@yahoo.gr & Τηλ.Επικοινωνίας: 6944304251.

Ενημέρωση 9/9/08

Ζητείται Γεωπόνος ή Τεχνολόγος Γεωπόνος από μεγάλη εταιρεία για το τμήμα διασφάλισης ποιότητας στη ΒΙ.ΠΕ. Θηβών. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση Αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Θα προηγηθεί εκπαίδευση 6 μηνών στην Αθήνα. Αποστολή βιογραφικών: Fax 210 3428502

Ενημέρωση 4/9/08

Η Πολυεθνική εμπορική εταιρία ΛΥΔΑ στο χώρο των λιπασμάτων ζητά:

5 Γεωπόνους ή Τεχνολόγους Γεωπόνους με έδρα:

Αττική ή Βοιωτία,Χανιά ή Ρέθυμνο,Πύργο,Τρίπολη,Δυτική Μακεδονία.

1 Γεωπόνο (βοηθό Μarketing) με έδρα Αθήνα.

Αποστολή βιογραφικού υπόψη κας Αγγελάκη στο:
Fax:210-6217246, e-mail:aagelaki@roullier.com

Read more...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP