Αγροφυλακή έρχεται το 2009;

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008



Το… σίριαλ της Αγροφυλακής αναμένεται να τελειώσει τους πρώτους μήνες του 2009.Αν φυσικά δεν υπάρξει κάτι έκτακτο και οδηγηθεί σε νέα αναβολή. Εγκυρες πληροφορίες του «βρίσκω δουλειά» λένε ότι δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία θα έχουν οι υποψήφιοι με ηλικία μέχρι 38 ετών.Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι λόγω της εντοπιότητας υπάρχει κίν- δυνος να μη βρεθούν υποψήφιοι.
Η Αγροφυλακή έχει ζητήσει 2.000θέσεις. Θα προσληφθούν αγρονόμοι και αγροφύλακες. Οι πρώτοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Οικονομικών, Νομικών και Πολιτικών Επιστημών. Οι δεύτεροι απλώς απολυτήριο Λυκείου. Οι υποψήφιοι αγροφύλακες θα καθίσουν στα θρανία των εξετάσεων. Θα εξεταστούν στα μαθήματα Ιστορία, Γεωγραφίας και Στοιχεία Πολιτεύματος. Για όλες τις ειδικότητες πλην των αγροφυλάκων θα συνεκτιμηθούν η γνώση ξένων γλωσσών και χειρισμού Η/Υ.
Η προσωπική συνέντευξη θα είναι αποφασιστικό κριτήριο πρόσληψης. Το χρονοδιάγραμμα του Αρχηγείου της Αγροφυλακής προβλέπει έκδοση των Προεδρικών Διαταγμάτων, οργάνωση του Σώματος σε όλη τη χώρα, έκδοση της προκήρυξης και διενέργεια των εξετάσεων για
την επιλογή του νέου προσωπικού.
Σε αυτά τα Π.Δ. θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες του επικείμενου δι-
αγωνισμού που αναμένεται να προσελκύσει 30.000 υποψηφίους.
πηγή:E.T
agroanergos
Μια ελπίδα ξεφτίλας, που το γλείψιμο θα πάει σύννεφο και οι κατουρημένες ποδιές θα πάρουν φωτιά!
Ένα σώμα που θα βολέψει κάθε καρυδιάς καρύδι,όπως οι συνοριοφύλακες, οι ειδικοί φρουροί κ.α.
Είναι όμως μια σκατο-πραγματικότητα που πολλοί συνάδελφοι από τον κλάδο μας την περιμένουν καιρό.

Εδώ θέλω να κάνω μια αναφορά στον ΓΕΩΤΕΕ και την ΠΟΣΓ και να ρωτήσω,αν στα Π.Δ που ετοιμάζονται, έχει κάνει κάποια παρέμβαση-πρόταση όσον αφορά τις ειδικότητες των αγρονόμων;

15 σχόλια:

Ανώνυμος 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 6:07 μ.μ.  

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ AGROANERGE ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΜΕΙΝΕ ΗΣΥΧΟΣ....
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΟ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑΣ? ΞΑΠΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ 8Α ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΙΟΔΕΙΚΤΕΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΓΕΩΠΟΝΟ ΕΛΓΑΤΖΗ (Η ΘΑ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ...ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ (ΧΑΧΑΧΑ)- ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ (ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ)ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ)
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 7:33 μ.μ.  

Παμε για αγροφυλακες μαγκες. Μονο γεωπονοι ομως. Οι οικονομολογοι και οι νομικοι που κολλανε;Γιατι ρε παιδια ομως οριο τα 38 χρονια; Εμεις οι παπουδες στο πηγαδι κατουρησαμε; Και γαμω τις δουλειες η αγροφυλακη. Ολη μερα καφεδες και τσιπουρα στα καφενεια και εξτρα μπαξισι σαν οριοδεικτες στους ελγατζηδες που λεει και ο θρυλεων.Ασε τον τσαμπουκα της στολης. Τυφλα να εχουν οι μπατσοι και οι καραβαναδες!Οταν οι αγροφυλακες ειναι πτυχιουχοι ανωτατης σχολης 5 ετους φοιτησεως και πολλοι με μεταπτυχιακα η και διδακτορικα τι προσοντα πρεπει να εχουν οι υπολοιποι δημοσιοι υπαλληλοι συμπεριλαμβανομενων υπουργων και πρωθυπουργων;Αυτο σημαινει ανοδος του επιπεδου της δημοσιας διοικησης μιας χωρας.Ειλικρινα δεν ξερω αν πρεπει να κλαιμε η να γελαμε...
Στ αρ...ιδια μας θα πουν μερικοι, αρκει να διοριστουμε και ισως να χουν δικιο...
ΗΛΙΑΣ

Ανώνυμος 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:00 μ.μ.  

ΚΑΙ ΟΙ 2000 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΙΤΕ ΠΕ ΕΙΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ.

agroanergos 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 8:15 μ.μ.  

ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 2567 ΚΑΙ ΟΧΙ 2000 ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 1 ΚΑΙ 14 ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΟΙ.

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΕΧΕΙ, Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ Ή ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 2:48 π.μ.  

Στην εφημεριδα ελευθερια(www.eleftheria.gr, σελ.25)-30/12/2008- της Λαρισας δημοσιευτηκε μια επιστολη του συναδελφου κ. Μακα(μελους του ΔΣ γεωπονικου συλλογου Λαρισας και εκπροσωπου του Γεωτεε)σχετικα με τα επαγγελματικα δικαιωματα των γεωπονων στην οποια ο συναδελφος υποστηριζει μεταξυ αλλων οτι
1)Πρεπει στο ονομα του δικαιωματος στην εκπαιδευση και γνωση να ελαχιστοποιηθουν οι περιορισμοι εισαγωγης στα ΑΕΙ(μας ενδιαφερουν οι γεωπονικες σχολες) και να αυξηθει ο αριθμος εισακτεων(οι υπαρχοντες γεωπονοι εγιναν αναρπαστοικαι θελουμε και αλλους επειγοντως λες και σπουδαζουμε για να μορφωθουμε και οχι για βιοπορισμο. Ελαχιστοι εχουν αυτη την πολυτελεια).
2)Να αναγνωρισθουν τα πτυχια των γεωπονικων σχολων (λογω 5 ετους φοιτησης) ως master(ολα τα ειχαμε λυμενα, αυτο μας ελειπε)
3)Να συζητηθουν οι επιπτωσεις στα πτυχια απο την αναγνωριση των ιδιωτικων σχολων(πρεπει να ειναι καποιος ηλιθιος για να πιστεψει οτι θα γινουν ιδιωτικες γεωπονικες σχολες-πλακα θα ειχε ομως-που να συναγωνιζονται τις κρατικες με το υψηλοτατο επιπεδο γνωσης(!) οπως αναφερεται στην δημοσιευση
4)Τα επαγγελματικα δικαιωματα των αποφοιτων ΤΕΙ σε σχεση με των ΑΕΙ
(αυτο το καταλαβαινω)
Κριμα που συνδικαλιστες γεωπονοι δεν ασχολουνται με το νο 1 προβλημα του κλαδου που ειναι η ανεργια και η απαξιωση του στα ματια ολων και δυστυχως περισοτερο στα ματια τα δικα μας.
Ευχαριστω για την φιλοξενια

Ανώνυμος 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:19 μ.μ.  

Προς "Ο/Η Υποψηφιος αγροφυλακας"
Μη το γελάς καθόλου φίλε το ότι μπορεί να βγουν ιδιωτικά πανεπιστήμια με ειδικότητες γεωπονίας, έχω πετύχει ήδη μια διαφήμιση για κάποια ιδιωτική γεωργική σχολή στη Θεσσαλονίκη (και δεν εννοώ την αμερικάνικη). Μπορεί να το γυρίσουν προς ιδιωτικό πανεπιστήμιο και να βγάζουν τίποτα 10 πτυχία και βλέπουμε μετά αν θα μπορέσουμε να συναγωνιστούμε και με αυούς.
Όσον αφορά το αίτημα να θεωρείται το πτυχίο μας ως master και αυτό το θεωρώ απαραίτητο έτσι όπως έχουν πλακώσει "γεωπόνοι" από Βουλγαρία, Ρουμανια και δεν ξέρω που αλλού, με κάτι πτυχία 10αρια και άριστη γνώση ξένης γλώσσας (Βουλγάρικα), εμφανίζουν και κάτι μεταπτυχιακά και διδακτορικά δια αλληλογραφίας και να στο τσεπάκι ο διορισμός! (έχω και συγκεκριμένο άτομο στο μυαλό μου και μιλάω...)
Και τι κάνουμε εμείς οι γεωπόνοι από Ελλάδα, που φάγαμε και 5 χρόνια σπουδών, που για να πάρουμε το ρημάδι το πτυχίο διαβάσαμε, δεν πληρώσαμε για να πάρουμε το 10αράκι... εμείς τσακωνόμαστε μεταξύ μας και προσπαθούμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου, συλλογικότητα μηδέν, προκειμένου να αντισταθούμε σε τέτοιου είδους θέματα...
Μ.Σ.

Ανώνυμος 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 3:43 μ.μ.  

Προς συναδελφο Μ.Σ
"Παλι καλα "για τους "γεωπονους" απο Βουλγαρια(ξερω κι εγω πολλους τετοιους) οι οποιοι μιλουν για αξιοκρατια. Τουλαχιστον δεν ειναι επικινδυνοι για το κοινωνικο συνολο.
Φανταζεσαι να χειρουργησει εσενα ,η τους δικους σου "γιατρος" με "πτυχιο" απο Βουλγαρια και συναφεις χωρες;Kαι σε πληροφορω οτι ειναι πολλοι τετοιοι στο μπουρδελο που λεγεται Ε.Σ.Υ. και μαλιστα με διευθυντικες θεσεις με πτυχια αναγνωρισμενα απ το παλαι ποτε ΔΙΚΑΤΣΑ, νυν ΑΣΕΠ το οποιο μιλα σημερα για αξιοκρατικες προσληψεις. Θα μου πεις, που κολλαει αυτο στον κλαδο μας; Απλως το αναφερω σαν παραδειγμα του αρχαιου αποφθεγματος "το μη χειρον βελτιστον" η κατα την νεοελληνικην "στους γκαβους βασιλευει ο μονοφθαλμος". Ασχετα παντως με ολα αυτα δεν πιστευω να νομιζεις σοβαρα οτι θα βοηθησει τον κλαδο η αναγνωριση των ξεφτιλισμενων μας πτυχιων(λογω ανεργιας)ως master. To πολυ-πολυ να ικανοποιησει την ματαιοδοξια των "πανεπιστημιακων δασκαλων" και να "πατησουν στ αυγο, ανεβαινοντας στον ουρανο" θεωροντας οτι εκπαιδευουν οχι απλους πτυχιουχους, αλλα master-αδες! Οποιος-α μπορει να μου απαντησει αν πρεπει να γελαμε η να κλαιμε τον παρακαλω πολυ να το κανει γιατι εγω προσωπικα ειμαι πολυ μπερδεμενος.
Υ.Γ:
Περιμενω(οπως και πολλοι αλλοι γεωπονοι) την απαντηση του συναδελφου κ. Μακα σε σχεση μ αυτα που δημοσιευει στη εφημεριδα(www.eleftheria.gr,σελ.25, φυλλο της 30/12/2008).
Εγω παντως στην θεση του θα ζητουσα συγνωμη και θα υπεβαλα την παραιτηση μου αν ειχα εστω και λιγο φιλοτιμο και συναδελφικη αλληλεγγυη.

agroanergos 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:30 μ.μ.  

ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΤΙΣΤΗΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΘΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!

Ανώνυμος 1 Ιανουαρίου 2009 στις 9:09 μ.μ.  

Περιμενω(οπως και πολλοι αλλοι συναδελφοι) την δημοσιευση της δευτερης επιστολης του κ. Μακα(εκεινης που εστειλε στον"επενδυτη").
Για να λες οτι φορτιστηκες περισοτερο μ αυτη φανταζομαι τι θα γραφει.
Δικαιο ειναι να δημοσιευτουν και οι εξηγησεις που σου εστειλε ο κ.Μακας πριν τον "καταδικασουμε" εντελως σαν συναδελφο και σαν συνδικαλιστη.

Ανώνυμος 2 Ιανουαρίου 2009 στις 1:36 π.μ.  

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ 2000 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!

σερι 5 Ιανουαρίου 2009 στις 7:49 μ.μ.  

ΚΟΥΜΑΝΤΟ....ΜΑΓΚΕΣ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟ ΣΩΜΑ Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ...ΕΠΙΣΗΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ...ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΕΙΤΕΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ....ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΤΥΧΙΑ...ΓΙΑ ΑΓΡΟΝΟΜΟΥΣ...

Ανώνυμος 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:28 μ.μ.  

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ AGROANERGO ΣTHN ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30\12\08.ΜΕΓΑΛΕ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΙΚΟ?ΕΠΕΙΤΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΠΟΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ .ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΙ.ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΟΔΕΙΚΤΕΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΚΑΛΑ ,ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ .ΓΙΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣ ΟΛΑ!!!!

agroanergos 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:45 μ.μ.  

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ "ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ".
ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ.

Ανώνυμος 3 Μαρτίου 2009 στις 10:23 μ.μ.  

ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΗΜΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 1500 ΑΤΟΜΩΝ Η ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος 10 Ιουνίου 2009 στις 2:23 μ.μ.  

Η Αγροφυλακή έχει ζητήσει 2.000θέσεις. Θα προσληφθούν αγρονόμοι και αγροφύλακες. Οι πρώτοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Οικονομικών, Νομικών και Πολιτικών Επιστημών. Οι δεύτεροι απλώς απολυτήριο Λυκείου.

Το ερώτημα μου είναι, οι Γεωπόνοι ποιές θέσεις θα καλίψουν; Ο ΓΕΩΤΕΕ τι κάνει;

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP