Master στις Γεωπονικές ούτε για αστείο!!!(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Καμιά αναφορά από το Υπουργείο Παιδείας στις Γεωπονικές σχολές περί της ισοδυναμίας του Πτυχίου με Master.Στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου κ.Μανόλης Στρατάκης (διαβάστε εδώ) η απάντηση που δόθηκε είναι άκρως προκλητική καθώς δεν υπάρχει καμιά αναφορά στις Γεωπονικές σχολές(ούτε την λέξη δεν αναγράφουν) αλλά μόνο για τις Πολυτεχνικές,για τις οποίες έχει συσταθεί ομάδα εμπειρογνωμόνων και οι εργασίες έχουν ξεκινήσει.

Δείτε το παρακάτω έγγραφο με την απάντηση που σας παρουσιάζουμε.




Αυτά να τα βλέπουν οι δικές μας Πρυτανικές αρχές,οι Καθηγητές ,το ΓΕΩΤΕΕ,οι Σύλλογοι για το πως αντιμετωπίζεται ένας ολόκληρος Γεωτεχνικός κόσμος.

Συγχαρητήρια!!!

25 σχόλια:

Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2009 στις 6:23 μ.μ.  

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ MASTER ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ??ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ MASTER ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ....

Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2009 στις 8:26 μ.μ.  

Το σχεδιο τους ειναι γενικο και διαχρονικο !!
Απο ολα οσα εχω δει μεχρι τωρα τους ενδιαφερει ο τεμαχισμος του κλαδου ( για να μην υπαρχει συσπειρωση και ενοτητα ) και για μενα συνενοχοι είναι ολοι, και αυτοι που ηθελημένα κανουν ότι κανουν Πρυτανικές αρχές, οι Καθηγητές ,το ΓΕΩΤΕΕ, οι Σύλλογοι και αυτοι που καθονται και κοιτουν περιμενοντας το μάννα.
Παρτετο ειδηση ότι οι συμβασιουχοι τους βολευετε , του ιδιωτικου τομεα τους ενθαρρυνετε και του δημοσιου τους συντηρειτε. Μονο όταν είναι για λεφτα σας ξυπνα το ενστικτο της επαναστατης και του αγωνα . Δεν θυμαμαι κανενα αγωνα να εγινε γιατι δεν καλεσαν το γεωτεε για καποια εισηγηση , γιατι 3000 συμβασιουχοι γεμιζουν τα κενα του δημοσιου , και μη μου πειτε εγιναν απεργιες 2 ημερων γιατι αερα τους καναμε τελικα. Απλα στο κλαδο μας επικρατει το μεγιστο του ατομισμου, του μικροκομματισμου , και των μικροσυμφεροντων. Φιλε για να μπορεις να ζητας κατι , πρεπει να κοιτας με θαρρος τον αλλον στα ματια και η κάθε κουβεντα σου να εχει αξια. Εμεις μεχρι τωρα ειμαστε επαιτες γιατι δεν εχουμε την δυναμη της απαιτησης.
Δεν μιλω κομματικα ουτε συνδικαλιστικα , μιλω με περισσεια αγανακτηση.

Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2009 στις 10:48 μ.μ.  

Δηλαδή αν μας αναγνωρίσου μάστερ ή καλύτερα διδακτορικό θα γίνουμε ικανότεροι, θα μπορέσουμε να δώσουμε τα φώτα μας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αν λοιπόν είναι ένα μάστερ ή ένα διδακτορικό αυτό που πρέπει να πετύχουμε ώστε να λύσουμε όλα τα προβλήματα ας το παλέψουμε.
Δυστυχώς κυνηγάμε ανούσια πράγματα.

Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2009 στις 11:52 μ.μ.  

γιατι ρε αγροανεργε? προκλητικος ο ενας, προκλητικος ο αλλος

ειπαμε: μας φτυνουν στην μαπα απαντες, μας εχουν χεσμενους ολοι. ποιοι? οι πολιτικοι, οι μηχανικοι, οι εμποροι, οι αγροτες.

και εμεις μεταβιβαζουμε τα χαστουκια στους τει.

κλοτσοπατηναδα-φαρσοκομωδια.

Ανώνυμος 4 Αυγούστου 2009 στις 11:56 μ.μ.  

δεν πιστευουν πια σε εμας ουτε οι καθηγητες μας, οι γονεις μας, οι εκπροσωποι μας. ουτε και εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε ελπιδα μεσα μας.

το πτυχιο το γεωπονου ειναι πραγματικο σκουπιδι, αναξιο του χρονου και των χρηματων που ξοδεψαμε

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2009 στις 12:29 π.μ.  

ΑΦΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣΤΕΡ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΣΤΕΡ!!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. Η ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2009 στις 10:38 π.μ.  

προς 10.48
Δεν κυνηγούμε ανούσια πράγματα.Η αναγνώριση του πτυχίου ως Master είναι η φόρμουλα για τον διαχωρισμό του πτυχίου σου από τα ΤΕΙ γιατί γίνεται χαμός στην αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων.Ψάξε το καλύτερα!

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2009 στις 10:58 π.μ.  

ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΩΝ. ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ..

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2009 στις 1:16 μ.μ.  

5 Αύγουστος 2009 10:38 πμ

Η αναγνώριση του πτυχίου μας με master ίσως τελικά να σημαίνει ισοτίμηση με τα ΤΕΙ, το έχετε σκεφτεί αυτό???
Δηλαδή ένας απόφοιτος των ΤΕΙ κάνοντας μεταπτυχιακό θα έχει τα ίδια προσόντα με έναν ΠΕ Γεωπόνο. Μήπως έτσι κινδυνεύουμε τελικά να εξισωθούν τα πτυχία μας? Μήπως έτσι τελικά θα μπουν και τα ΤΕΙ στο ΓΕΩΤΕΕ και θα έχουν δικαιώματα στις ίδες θέσεις με τις δικές μας?
Μήπως τελικά σκάβουμε μόνοι μας τον λάκο μας?

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2009 στις 2:48 μ.μ.  

συναδελφοι, μονο να γαβγιζεται ξερεται... να κατεβασουμε επιτελους αυτονομο ψηφοδελτιο στο ΓΕΩΤΕΕ, ολοι εμεις οι συμβασιουχοι, οι ανεργοι και οσους μπορουμε να πεισουμε οτι ξερουμε να διεκδικουμε καλυτερα τα δικαιωματα ολων των γεωπονων.εκτος κι αν φοβαστε οτι ετσι θα κανεται ζημια στις παραταξεις που ανηκεται.τοτε θα φανει αν εχουμε πραγματικα δυναμη ή ειμαστε "ραγιαδες" με σκυμενο το κεφαλι. ψηλα το κεφαλι...

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2009 στις 3:18 μ.μ.  

ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Ε??ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ MASTER ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ, ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2009 στις 3:36 μ.μ.  

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2009 στις 4:37 μ.μ.  

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ MASTER, ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?
-ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΙ, ΔΡΩΝΤΑΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ(ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ), ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ή ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
-ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ NA ΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ(Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ!!!!!!!!!!!!).
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟ “ΑΝΕΡΓΟΣ ” ΣΕ “ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ MSc ”…….

Ανώνυμος 5 Αυγούστου 2009 στις 5:13 μ.μ.  

Συμφωνώ με τον 2:48 μμ
αλλά έτσι είμαστε οι γεωπόνοι, μόνο να γκρινιάζουμε μεταξύ μας ξέρουμε...Όσο για την πράξη, δεν κάνουμε τίποτα ποτέ για να διεκδικίσουμε τα δικαιώματά μας, πάντα περιμένουμε από τους άλλους!

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 12:08 μ.μ.  

5/8/2009 1:16
Δυστυχώς οι προβληματισμοί σου είναι η αλήθεια.Η συζήτηση γίνεται για τα επαγγελματικά δικαιώματα.Στον πρώτο σχεδιασμό τα ΤΕΙ ζητούσαν τα ίδια δικαιώματα και τους Γεωπόνους.Τα επαγγελματικά δικαιώματα των Γεωπόνων αποκτούνται με την άδεια του ΓΕΩΤΕΕ.Προκυμένου να μην εξισωθούν τα πρώτα πτυχία του Γεωπόνου και των ΤΕΙ εν τω μέσω της νυκτός(στο Ελλάντα είμαστε...)η φόρμουλα είναι να αναγνωριστεί το πτυχίο ως Μaster(5ΧΡΟΝΙΑ) και το ΓΕΩΤΕΕ μην γράφει στις τάξεις του μέλη με πρώτο πτυχίο(4 ΧΡΟΝΙΑ) μόνο(αποφοίτους ΤΕΙ).Το ίδιο κάνει και το ΤΕΕ που έχει το ίδιο πρόβλημα.Αν όμως ο απόφοιτος ΤΕΙ κάνει Master δυστυχώς θα έχει δικαίωμα εγγραφής στο ΓΕΩΤΕΕ και ίδια δικαιώματα με γεωπόνο.Όπως και να έχει θα είμαστε χαμένοι...τουλάχιστον ας χάσουμε με το λιγότερο κόστος

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 5:29 μ.μ.  

οι τει ειναι οι πραγματικοι εχθροι μας και οχι οι μηχανικοι.

οι τει μας κλεβουν τις δουλειες στον ιδιωτη. τωρα θα μπουνε στο γεωτεε για μας κλεβουν δουλειεσ και απο το δημοσιο.

αν ολοι μαζι χτυπησουμε τους τει τοτε μονο θα ανοιξουν λιγο οι δουλειες σε δημοσιο και εταιριες

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 5:43 μ.μ.  

6 Αύγουστος 2009 12:08 μμ

Δεν είναι θέμα το να χάσουμε με το λιγότερο κόστος, το θέμα ειναι ότι αν αναγνωριστούμε σαν master τότε αυτό σημαίνει αυτομάτως εξίσωση με τα ΤΕΙ!!! Τότε δεν έχει γυρισμό! Τι να το κάνω το κ***χαρτο το master αν είναι για 1 θέση να ανταγωνιζόμαστε 5.000 άνεργοι γεωπόνοι (ΠΕ) και άλλοι 6.000 τεχνολόγοι με τα ίδια δικαιώματα?
Έρχεται το τέλος μας αλλα δεν το συνειδητοποιούμε...

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 7:06 μ.μ.  

χαχα εισαι γελοιος

δηλαδη

αν γινουμε 5.000+6.000=11.000 υποψηφιοι για 1 θεση ειματε τελιωμενοι

ενω τωρα που ειμαστε μονο 5.000 υποψηφιοι για 1 θεση ειμαστε σε καλο δρομο


διακρινω μια ελαφρια νοτα αισιοδοξιας στις (σεβαστες) αποψεις σου κυριε συναδελφεεεεε...

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 9:38 μ.μ.  

6 Αύγουστος 2009 5:29 μμ

Δεν είναι θέμα το να χτυπήσουμε τα ΤΕΙ, το θέμα είναι να διεκδικήσουμε και να προασπιστούμε τα δικαιώματα του κλάδου μας. Χωρίς προσωπικές κόντρες. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να αποκτήσει και πάλι ο κλάδος μας το κύρος και την αξία που είχε παλιότερα. Να αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε διαφάνεια στις προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις και συμβάσεις. Να δείξουμε αλληλεγγύη στον συνάδελφο που την έχει ανάγκη και όχι να του κλέβουμε τη δουλειά μέσα από τα χέρια όταν την έχει ανάγκη με κάποιο βύσμα. Να απαιτήσουμε από συλλόγους και ΓΕΩΤΕΕ την προάσπιση των συμφερόντων μας!

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 10:33 μ.μ.  

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΙ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ.... ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....!!ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΤΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΕΝΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
ΥΓ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΕΙ ΣΤΕΓ ΠΟΥ ΜΕ 4 ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ 2 Ή 3 ΘΕΣΕΙΣ??? ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ....

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 11:34 μ.μ.  

http://www.ipiros.gr/portal2/index.php?option=com_content&view=article&id=4651:2009-05-22-14-54-35&catid=39:t-&Itemid=71

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΕΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ...

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2009 στις 11:54 μ.μ.  

Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ...ΟΛΑ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ...ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ...
ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2009 στις 3:19 μ.μ.  

6 Αύγουστος 2009 7:06 μμ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ....

Ανώνυμος 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:02 μ.μ.  

φίλοι γεωπόνοι απο τα αει. μας συμφέρει να θεωρηθεί το 5 έτος ως μαστερ!! αν εξισωθεί το πανεπιστήμιο με το τεί που όλα εκεί πάνε (δείτε μόνο πόσες θέσεις μας τρώνε τα τεί στους δήμους..)το μόνο που μας σώζει είναι να έχουμε ένα παραπάνω από αυτούς και αυτό είναι το μαστερ!!Και λέτε ότι άμα κάνουν μάστερ θα είναι ισοτιμα πάλι με εμάς. ρε παιδιά αφού όλοι όσοι θέλουμε να μπούμε στο δημόσιο κάνουμε και μεις μάστερ!!ποιος θα μπει λοιπον στην θέση? εγώ με 2 μάστερ απο το αει ή ο τειτζής με ένα....??έτσι θα τους φάμε και θέσεις που μας τρώνε τώρα!!μας συμφέρει συνάδελφοι!!

Γεώργιος 5 Απριλίου 2010 στις 3:10 μ.μ.  

Διεκδικήστε ρε αυτά που σας ανήκουν! Ανοίξτε τα μάτια και δείτε την πραγματικότητα. Σας κοροϊδεύουν κύριοι και δεν κάνετε τίποτα γι αυτό. Τα δικαιώματα κερδίζονται με αγώνα και δεν χαρίζονται.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP