180 οι θέσεις στην ΑΓΡΟΓΗ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερίας Λάρισας 180 θα είναι οι θέσεις πανελλαδικά(εκ των οποίων οι 30 στην Αθήνα) με δυνατότητα της εταιρείας για αύξηση σε 10 ακόμα του αριθμού των προσλήψεων.

Στην Λάρισα οι θέσεις σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα είναι 10-12.

Μιλώντας στην «Ε» το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΡΟΓΗ κ. Βάιος Κυριτσάκας, επσήμανε ότι οι υπάλληλοι της εταιρίας στη Λάρισα θα συστεγαστούν στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο οργανισμών για την ψηφιοποίηση των αγροτικών εκτάσεων, που αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων.

Όπως εξήγησε το μέλος του ΔΣ της ΑΓΡΟΓΗ, έως την ερχόμενη Παρασκευή 14 Αυγούστου θα έχουν αξιολογηθεί οι αιτήσεις(σε 4 ημέρες;;;) και έως το τέλος Αυγούστου υπολογίζεται ότι οι επιλεγέντες θα κληθούν να αναλάβουν υπηρεσία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην Εφημερίδα Ελευθερία.

22 σχόλια:

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2009 στις 8:12 μ.μ.  

ΨΕΚΑΣΤΕ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2009 στις 9:35 μ.μ.  

Ξέρει κανείς την διάρκεια της σύμβασης?

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2009 στις 9:58 μ.μ.  

τετοιες αθλιοτητες κανεις δεν θα μπορουσε να τις φανταστει πριν απο 5 ετη.συζηταμε για προσληψεις εποχικου προσωπικου χωρις ΑΣΕΠ;δεν υπαρχει κανεις να τους σταματησει.. μονο εμεις μπορουμε....

Ανώνυμος 9 Αυγούστου 2009 στις 10:12 π.μ.  

8 Αύγουστος 2009 9:58 μμ μα μονο ετσι γινοντουσαν πριν 5 ετη οι προσληψεις..ακομα ομως δεν βγηκες απο το αυγο σου και εχεις αποψη για ολα!

Ανώνυμος 9 Αυγούστου 2009 στις 2:03 μ.μ.  

9 Αύγουστος 2009 10:12 πμ
αξιοτιμε συναδελφε, αυτη ειναι η γνωμη μου, αν κανω λαθος πολυ θα σε παρακαλεσω να προβαλεις τα επεχειρηματα σου.ενημερωτικα θα σου πω για το 2001,2002 και 2003, με την δουλεια που ειχε ο ΕΛΓΑ, μας παρακαλουσαν να παμε,εξαλλου ετσι εγιναν κι οι περισσοτερες μονιμοποιησεις εν συνεχεια το 2004-2005.το κυριοτερο ειναι οτι το 01,02και 03 κανενας σχεδον συναδελφος δεν παραπονιοταν για δουλεια και για τετοια αισχη προσληψεων.με τον τροπο που εκφραζεσαι καταλαβαινω το επιπεδο σου...γι αυτο και θα εισαι παντα ανεργος-συμβασιουχος ή το πολυ πολυ 12μηνιτης στον ΟΠΕΚΕΠΕ. περαστικα σου...

Ανώνυμος 9 Αυγούστου 2009 στις 2:23 μ.μ.  

Προς Ανώνυμος 9 Αύγουστος 10:12

Δυστυχώς τέτοιου είδους απόψεις εξηγούν γιατί ο κλάδος έχει οδηγηθεί στην τωρινή, αξιοθρήνητη, κατάσταση...
Τέτοιου είδους πρακτικές προσλήψεων πρέπει να είναι κατακριτέες σε όλες τις περιόδους/κυβερνήσεις κλπ.
Α, και η ηλικία του φέροντος μια άποψη δεν καθορίζει απαραίτητα και το ορθό της κρίσης του. Γιατί, ενώ η εμπειρία και η ωριμότητα κάποιες φορές οδηγούν σε ευρύτερη θεώρηση των πραγμάτων αυτό δεν είναι πάντα δεδομένο...

Ανώνυμος 9 Αυγούστου 2009 στις 2:33 μ.μ.  

σωστός ο 10:12πμ

ως προς το πρώτο σκέλος γιατί κατα τα άλλα ας μην είμαστε τόσο επιθετικοί..

Ανώνυμος 9 Αυγούστου 2009 στις 11:44 μ.μ.  

Ξέρει κανείς τη διάρκεια της σύμβασης?

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2009 στις 10:05 π.μ.  

Χαλαρώστε.. το ΑΣΕΠ δεν υπήρχε απο πάντα.. Ας μην το πάρουμε κομματικά γιατί τα ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ πριν 6 χρόνια και προγενέστερα, δεν τα άγγιξε ούτε στο ελάχιστο η ΝΔ.Δεν πιάνεται το Πασοκ στα ρουσφέτια, την ξέρει καλά την τέχνη (δεν ανήκω σε κανένα κόμμα). Τώρα γίνονται πιο πολλές αξιοκρατικές προσλήψεις-αναγκαστικά διότι υπάρχει το ΑΣΕΠμ όχι γιατί λειτουργεί αξιοκρατικά η ΝΔ.Ότι μπορεί κάνει αλλά οι πιο πολές προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ. Ας μην μένουμε σε λίγες συμβάσεις αορίστου που έγιναν βυσματικά και στις συμβάσεις έργου του Οπεκεπε. Δείτε πόσες θέσεις δίνονται αξιοκρατικά μέσω ΑΣΕΠ. Αυτό δε συνέβαινε πριν. Αντικειμενικά είναι σωστός ο 9 Αυγούστου 10.12 πμ

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2009 στις 10:47 π.μ.  

Ανακοίνωση της εταιρίας ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. για να συμβληθεί
με συνεργάτες Γεωπόνους για την υποβοήθηση του έργου
του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι θα στείλουν μόνο το βιογραφικό τους
στο φαξ : 210-34.88.601 ή στο email : info@agrogi.gr
μέχρι την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2009 στις 11:04 π.μ.  

Συνάδελφε (;) θα μας τρελλάνεις τελείως; Το όνομα Πεπονής σου λεει τίποτα; Το ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΣΕ το ΑΣΕΠ! (το ότι θα υπερασπιζόμουν κάποτε το ΠΑΣΟΚ και να μου το έλεγες δεν θα το πιστευα). Η πραγματικότητα είναι ότι όντως οι μονιμες θέσεις περνάνε κατά το μάλλον ή ήτον απο τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ (αν και αυτό δεν αναχαιτίζει τις φωτογραφικές προσλήψεις) αλλά σε ότι έχει να κάνει με τις εποχικές συμβάσεις η τωρινή κυβέρνηση των σεμνων και ταπεινών τα έχει διαλύσει όλα! Τι συμβάσεις έργου , τι προσλήψεις μέσω περίεργων φορέων (για να μην εμπίπτουν στον 2190 και να μπορέσουν να κανουν τα ρουσφέτια τους). Ειναι σαφέστατα χειρότεροι απο τους προηγούμενους (που και αυτοί εχουν σαφώς λερωμένη την φωλιά τους με την κατάχρηση του άρθρου 20 κλπ κλπ ).

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2009 στις 11:50 π.μ.  

10 Αύγουστος 2009 10:05 πμ

Φίλε μάλλον για ανέκδοτο τα γράφεις αυτά, να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας μέσα στην ανεργία μας... Μην κοιτάς μόνο τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την ΑΓΡΟΓΗ για να κρίνεις τα ρουσφέτια της Ν.Δ. Έχεις προσέξει καθόλου τι γίνεται στους υπόλοιπους κλάδους? Έχεις υπόψη καθόλου τι συμβαίνει στα Τρίκαλα (βλ. Χατζηγάκης) και τι στην Καρδίτσα (βλ. Σιούφας)???? Και αυτά είναι μόνο δύο μικρά παραδείγματα που αναφέρω. Έχει βολέψει κόσμο και κοσμάκη η κυβέρνηση επειδή νιώθει να πλησιάζουν εκλόγές... Ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ σε 20 χρόνια τα κάνει η δεξιά σε 5!!!

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2009 στις 6:00 μ.μ.  

οτι αφορα τις προσληψεις μονιμων, σαφεστατα κι ευτυχως που υπαρχει ο ΑΣΕΠ, για συμβασιουχους ομως εχουν ισοπεδωθει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!Στην ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΜΟΔ ΑΕ) ομως συνεχιζουν να προσλαμβανουν μονιμους με συνεντευξη και τεστ πολλαπλων επιλογων και συγκεκριμενη προϋπηρεσια.Α...το μονο λαθος του ΑΣΕΠ ειναι που δινει προσαυξηση προυπηρεσιας σε ηδη μονιμους δημοσιου υπαλληλους,υποτιθεται οτι η προσαυξηση του 50% στο δημοσιο δοθηκε για να βοηθηθουν οι συμβασιουχοι που δεν ευεργετηθηκαν απο το νομο παυλοπουλου κι οχι να παιρνουν μορια καποιοι ηδη μονιμοι που θελουν να αλλαξουν υπηρεσια,καλα κανουν και ριχνουν τα χαρτια τους, αλλα με προσαυξηση κιολας?????!!!!αυτες ειναι οι αποφασεις της δεξιας αντι να πριμοδοτησουν τους ανεργους στην ουσια πριμοδοτουν καποιους μονιμους με συμπληρωμενη την προυπηρεσια.

a 10 Αυγούστου 2009 στις 7:37 μ.μ.  

Όταν λες δεξιά εννοείς την πράσινη ή την γαλάζια?Γιατί και τα 2 κόμματα είναι δεξιά και μπερδευόμαστε.......

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2009 στις 9:58 μ.μ.  

εγω ενα εχω να πω...ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ δουλευουν ηδη οπεκεπε και περνανε την πυλη της αγρογης..απλοι πρασινοι ψηφοφοροι περιμενουν και ζουνε με το ονειρο της απο το παραθυρο μονιμοποιησης..καληνυχτα σας κυριοι και περαστικα..

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2009 στις 10:46 π.μ.  

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΔ. ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΡΟΛΟ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΛΕΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2009 στις 7:39 μ.μ.  

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΔ.
Ναι ωραία τα λες...αλλά τι γινεται όταν προκυρήσεται μια θέση και δεν μπορούν να τα βρουν δύο κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός.προσλάβάνονται σε προκύρηξη μίας θέσης δύο άτομα και ικανοποιούνται και οι δύο..Αυτά για το πως διαχωρίζεται η πλέμπα και ο νοών νοήτω...

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2009 στις 8:48 π.μ.  

ειρωνικα το λεω γιατι τη ΜΟΔ ρε παιδια. εννοειται οτι η συνεντευξη ειναι ολα τα λεφτα...δειτε απλα ποιους εχουν προσλαμβει....

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2009 στις 10:24 π.μ.  

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΔ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ 50% ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΜΕΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 50% ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ.

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2009 στις 4:57 μ.μ.  

10 Αύγουστος 2009 11:04 πμ
Το ΑΣΕΠ οδρύθηκε απο το ΠΑΣΟΚ αλλά λειτούργησε πλήρως επι ΝΔ. Δεν είμαι με κανένα κόμμα, αλλά διακρίνω οτι το ΠΑΣΟΚ έκανε πιο χαλαρές προσλήψεις μονίμων επειδή δεν υπήρχε ΑΣΕΠ ή ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο και μετά ανέλαβε η ΝΔ και επωμίστηκε το "κόστος" (πολιτικό) .Καθαρά στο θέμα ΑΣΕΠ αναφέρομαι, κατα τα άλλα δεν θεωρώ οτι δεν κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις η ΝΔ αλλά δεν κατάφερε να φτάσει τη δόξα του ΠΑΣΟΚ σε κάποια θέματα πως να το κάνουμε.Το λένε και οι ίδιοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ που εξακολουθούσαν και εξακολουθούν να βολέυονται επι ΝΔ. Ίσως αν έμενε λίγο παραπάνω στην εξουσία τα κατάφερνε..(κοίτα να δεις τι συζητάμε..). (είμαι ο 10 Αύγουστος 2009 10:05 πμ)

Ανώνυμος 18 Αυγούστου 2009 στις 1:15 μ.μ.  

ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ...ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΕΣΤΑΞΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ!!!

Ανώνυμος 19 Αυγούστου 2009 στις 9:37 μ.μ.  

ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΕ! ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ Κ..ΔΗΜΟ! ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP