Χατζηγάκης για προσλήψεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ και ΑΓΡΟΓΗ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Απαντώντας σε ερωτήσεις αναγνωστών της εφημερίδας τα ΝΕΑ ο Υπουργός κ.Χατζηγάκης αναφέρθηκε και στις προσλήψεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ και ΑΓΡΟΓΗ.Χαρακτηριστικά:


Χριστόφορος Βακουφτσής

Ειλικρινά πιστεύετε πως οι αιτιάσεις σας για τις εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ και ενδεχομένως σύντομα στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. γίνονται πιστευτές από κανέναν;
Βούιξε ο τόπος από τις βουλευτικές παρεμβάσεις.


Ο ΟΠΕΚΕΠΕ και η ΑΓΡΟΓΗ είναι ιδιαίτερα σημαντικοί φορείς για τους αγρότες και την εξασφάλιση των εισοδημάτων τους. Χάρη στην ενεργοποίησή τους απεφεύχθη στις αρχές του 2009 το πρόστιμο από την Ε.Ε. των 350 εκατ. ευρώ. Στην ΑΓΡΟΓΗ ανατέθηκε το Αγροτικό Κτηματολόγιο. Για να καλύψει αυτές τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες η ΑΓΡΟΓΗ ανέπτυξε ένα πλήρες σχέδιο το οποίο προέβλεπε και ενίσχυση του στελεχιακού της δυναμικού. Οι προσλήψεις στις οποίες αναφέρεστε ήταν αναγκαίες και γίνονται με τις ίδιες διαδικασίες που έγιναν κι άλλες προηγούμενες κατά τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχουν αλλάξει ούτε η νομοθεσία ούτε οι διαδικασίες.

5 σχόλια:

Ανώνυμος 10 Αυγούστου 2009 στις 10:47 μ.μ.  

μου θυμιζει μικρο παιδι..."κανουν τις προσληψεις οπως τις εφτιαχνε και το ΠΑΣΟΚ"...δηλαδη οτι εφτιαχνε το ΠΑΣΟΚ ηταν σωστο και εσεις το ακολουθειτε; μονο τον εαυτο τους κοροϊδευουν, δυστηχως οποιος και να ειναι στην εξουσια, για να δουλεψεις σαν συμβασιουχος θα πρεπει να εχεις βυσμα.

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2009 στις 10:09 π.μ.  

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ (Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ). ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΗΘΙΚΟΥ. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ".

ΣΩΤΟΣ 11 Αυγούστου 2009 στις 2:06 μ.μ.  

Αγαπητοί Συνάδερφοι.
Έχουμε φτάσει σε τέλμα όπως έχετε καταλάβει όλοι μας.
Είναι άδικο να παρακαλάμε τον κάθε υπουργό και βουλευτή για μια θέση εργασίας κάτι που καλώς ή κακώς προλέπεται στο Σύνταγμα της χώρας.
Τον κάθε υπουργό και τον ψηφίζουμε και τον πληρώνουμε.
Και αυτοί σαν ΄΄αφεντάδες΄΄ βαράνε το ντέφι και εμείς χορεύουμε σαν τις αρκούδες.
Φυσικά και γίνονται όλα αυτά, εφ'όσον εμείς δεν αλλάζουμε και δεν αντιδρούμε.
Τα δεχόμαστε και τα καταπίνουμε όλα όπως πάντα.
Η σήψη και η αλλοτρίωση στον κλάδο μας είναι γεγονός.
Ζούμε την χειρότερη εποχή και έρχονται και άλλα χειρότερα.
Και η πρόσκερη χαρά μιας 8 μηνης σύμβασης είναι ένα ψέμα.
Όλη αυτή η κατάσταση μας κάνει χειρότερους.
Μας τσαλαπατάει, μας κάνει λαμόγια, καιροσκόπους.
Λυπάμε πολύ για ότι γίνετε σήμερα.
Φυσικά και έχω αποφασίσει προσωπικά, ύστερα απο την Τελευταία σύμβαση να παρατήσω το επάγγελμα, αλλά είναι μεγάλη κοροϊδία η Γεωπονική παιδιά.
Εκτός εαν ασχολήσθε με το ελεύθερο επάγγελμα και είσαστε σωστοί και υπεύθυνοι επαγγελματίες.
Καλή τύχη μάγκες, καλές γκρίνιες και καλούς τσακωμούς.
έχω γράψει πολλές φορές σε αυτό το μπλοκ ότι πρέπει να κρατάτε μια αξιοπρέπεια, αλλα παρόλα αυτά αναγνωρίζω σε πολλούς ένα φανατισμό, ένα θυμό, ένα μίσος κλπ.
Σας εύχομαι καλή τύχη σε όλους σας.

Ανώνυμος 18 Αυγούστου 2009 στις 1:11 μ.μ.  

ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ....

Ανώνυμος 28 Απριλίου 2010 στις 12:26 μ.μ.  

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP