ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

O agroanergos ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ BLOG ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΟΒΓΑΛΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ(ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΑ),ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΙΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ,ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ BLOG ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ‘ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ’.

ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΗΔΗ).
Η ΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ κ.ΑΡΓΥΡΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ;
ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ κ.ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΕΠ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΦΙΜΩΘΗΚΕ ΤΟ BLOG Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,

TΟ 24ΜΗΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ. ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ,ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ(ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ.ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ,ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κ.ΠΡΟΕΔΡΕ;
ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,

ΤΙ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;

1.ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΕΘΙΑΓΕ κ.τ.λ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΙΣΧΥΕΙ;(ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ)

2.ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ,ΧΗΜΕΙΑ κ.τ.λ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ,ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ; ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΓΑ)

3.ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΟΜΑΡΧΗ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 24ΜΗΝΟ.ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

4.ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ;

5.ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;

6.ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;

7.ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΤΕΙ,IEK,TEE ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΩΝ.

8.ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ;

9.ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.(ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΙΣΘΟ)

10.ΑΡΘΡΟ 20 ΣΕ AGRΟCERT,ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ κ.τ.λ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ,

ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ BLOG ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΑ.

ΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.

Υ.Γ(ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ Ο agroanergos ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4, Ο ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ(ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΖΟΡΖ ΠΙΛΑΛΙ ΧΙ!ΧΙ!)

ΤΥΡΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ!(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ)

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…………………………….

16 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Ιουλίου 2008 στις 11:50 π.μ.  

ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΦΡΑΣΗ

EVERYBODY FU..S IN THIS COUNTRY EXCEPT ME!!!

Ανώνυμος 19 Ιουλίου 2008 στις 8:28 μ.μ.  

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ!

Ανώνυμος 20 Ιουλίου 2008 στις 11:53 π.μ.  

ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΑ ΛΑ..... ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ(ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ) ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ BLOG.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ!

Ανώνυμος 20 Ιουλίου 2008 στις 6:19 μ.μ.  

να πωσ μαζευονται οι μηνεσ προυπηρεσιασ

Ανώνυμος 21 Ιουλίου 2008 στις 12:40 μ.μ.  

Φίλε,για ποια συναδελφική αλληλεγγύη συζητάς;Αφού το ξέρεις ότι όλοι οι γεωπόνοι που έχουν δικό τους μαγαζί,πουλάνε ληγμένα και απαγορευμένα φυτοφάρμακα,δηλητηριάζοντας φύση και ανθρώπους,με μόνο στόχο δικό τους το κέρδος,εν γνώσει τους ότι εργάζονται δουλικά στα αφεντικά της Γης!!1.

agroanergos 21 Ιουλίου 2008 στις 3:22 μ.μ.  

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΛΙΣΕ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ,ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;

agroanergos 21 Ιουλίου 2008 στις 3:33 μ.μ.  

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΔΗΜΟΥΣ,ΟΠΕΚΕΠΕκ.τ.λ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ.
ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ,ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΕΚΤΙΝΑΘΗΚΑΝ ΨΗΛΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ.

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2008 στις 9:22 π.μ.  

Συνάδελφε, σε ποία συναδελφικότητα αναφέρεσαι; Οι γεωπόνοι είμαστε οι μοναδικοί επιστήμονες που ανεχόμαστε τέτοιους εξευτελισμούς στο επάγγελμά μας. Παρακολουθώ μέρες τώρα τα σχόλια διαφόρων συναδέλφων περί ψευδών δηλώσεων και αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει πραγματικά καταλάβει ότι έχουμε γίνει μπαλάκι στο βρώμικο παιχνίδι που παίζουν όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια εις βάρος όλων των εργαζομένων. Μα τι αηδίες είναι αυτές! Δεν ντρεπόμαστε λίγο επιστήμονες άνθρωποι να τρωγόμαστε μεταξύ μας για ένα ρημαδοοκτάμηνο (στην καλύτερη περίπτωση) όταν οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν μεγάλες ανάγκες για μόνιμο επιστημονικό προσωπικό και το ΥΠΑΑ σφυρίζει αμέριμνο επιρρίπτοντας ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας είναι γενικότερο και δεν σταματάει μόνο στις ψευδείς δηλώσεις κάποιων κατάπτυστων "συναδέλφων". Πρέπει να συσπειρωθούμε και να φερθούμε επιτέλους σαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και να απαιτήσουμε την αναγνώριση που μας αξίζει.
"συναδέλφων"

Ανώνυμος 22 Ιουλίου 2008 στις 10:46 π.μ.  

Τα μόρια χρειάζεστε για να σε δήμο η νομαρχία εκτός Αθήνας, Θεσ/νικης, Πάτρας, Λάρισας κτλ είναι 1830-1850. Με λιγότερα δεν γίνεται τίποτα. Δυστυχώς… Μια ματιά στη νομαρχία Ιωαννίνων θα σας πείσει… Sorry παιδιά αλλά έτσι είναι.

agroanergos 22 Ιουλίου 2008 στις 5:07 μ.μ.  

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΑΤ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ,ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2008 στις 9:49 π.μ.  

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ AGROΑΝΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG.ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΗΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΛΕΥΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ!Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΠΕΓΔΥ, ΠΟΓΕΔΥ), ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ(ΠΟΣΓ),ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ (ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ), ΓΕΩΤ.Ε.Ε (αλήθεια υπάρχει ακόμα;) ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ! ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΜΕ 5ΕΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΛΑΔΟ 3ΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 3 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..........ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

Ανώνυμος 23 Ιουλίου 2008 στις 9:19 μ.μ.  

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑGROANERGE MΠΡABO ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ!
ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG KATΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΚΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ "ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ"!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ..
ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ..ΠΑΡΩΝ!

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2008 στις 1:25 π.μ.  

ΤΟΣΗ ΣΙΩΠΗ...ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΟΧΗ;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΓΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ...ΤΙΠΟΤΑ;
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΙΛΑΜΕ;

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2008 στις 12:29 μ.μ.  

Συνάδελφοι! Με παρακάλια κανένας δεν κέρδισε τίποτα!! Πρέπει όλοι να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, και να διεκδικήσουμε τα κλεμμένα δικαιώματα του κλάδου μας.Φαντάζομαι πως πολλοί γνωρίζετε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ φέτος προκήρυξε πολύ λιγότερες θέσεις για εποχιακούς γεωπόνους. Αν οι έλεγχοι γίνουν με τους περσινούς ρυθμούς, σίγουρα δεν θα τηρηθούν οι προθεσμίες που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μπαλάκι για άλλη μια φορά θα πέσει στους συμβασιούχους, οι οποίοι θα πιεστούν να υπογράψουν πρακτικά συμπληρωμένα όπως όπως. ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ. Αρνηθείτε να υπογράψετε οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι για την ορθότητά του. Μην υποκείπτετε σε εκβιασμούς. Έχετε τον κανονισμό με το μέρος σας και δεν μπορεί να σας πειράξει κανείς. Ευτυχώς ο κανονισμός προέρχεται από την Ε.Ε. και λειτουργεί με βάση το κοινοτικό δίκαιο, γιατί αν περιμέναμε από το εθνικό... Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση και τότε να δούμε αν επαρκούν οι γεωπόνοι με κώλυμα, ή χωρίς. Ας μην ξεχνάμε πως έτσι προασπιζόμαστε την υπόληψή μας ως επιστήμονες. Γράφω τα παραπάνω γιατί εργάστηκα στον ΟΠΕΚΕΠΕ το περσινό καλοκαίρι και τα έζησα. Καλή δύναμη στον αγώνα που όπως φαίνεται τώρα ξεκινά!

Ανώνυμος 24 Ιουλίου 2008 στις 3:57 μ.μ.  

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ;;AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!

Ανώνυμος 3 Αυγούστου 2008 στις 2:06 μ.μ.  

Έχω να κάνω δυο σχόλια:
1)Ακόμα και τις ελάχιστες θέσεις μονίμων υπαλλήλων που προκήρυξε ο ΟΠΕΚΕΠΕ τα τελευταία χρόνια δεν αντιστοιχούσαν στις ανάγκες του οργανισμού σε σχέση με το έργο που καλείται να φέρει σε πέρας. Συγκεκριμένα προσέλαβε κοντά 160 οικονομολόγους. Τα παιδιά αυτά είναι πολύ συμπαθή αλλά είναι άσχετα με την δουλειά. Αυτές οι θέσεις προορίζονταν για αγροτικής οικονομίας η και άλλους γεωπόνους. Όμως το μίσος του τότε υπουργού γεωργίας για τον κλάδο μας καθώς και οι διάφοροι άσχετοι που τον περιτριγύριζαν οδήγησαν στο σημερινό καθεστώς(προβλέπονται οι ΄θέσεις στο οργανόγραμμα του οργανισμού). Αυτοί οι “συνάδελφοι” κάνουν επιτόπιο έλεγχο!!!! αγνοούν βέβαια και την στοιχειώδη αγροτική ορολογία. Οι περισσότεροι που γνωρίζω ήρθαν αναγκαστικά ΄διότι ήταν άνεργοι. Δεν τους αρέσει η δουλειά και θέλουν να μεταταχθούν πάση θυσία. Προτείνω να το κάνουμε θέμα: να μεταταχθούν δηλαδή σε υπηρεσίες που θα μπορούν να προσφέρουν και τις θέσεις τους να τις προκηρύξει ο οργανισμός για γεωπόνους..
2) το δεύτερο θέμα αφορά στα τει. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν έχουν την κατάρτιση ενός γεωπόνου και δημιουργήθηκαν σε κάθε κωμόπολη για πολίτικους λόγους και όχι γιατί το ζήτησε η “αγορά”. Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι ο οπεκεπε προσλαμβάνει απόφοιτους τει με τις εξείς ειδικότητες: ιχθυολογίας, γεωργικών μηχανών, γεωργικού μανατζμεντ(η κάπως έτσι), στο παρελθόν και δασοπόνων; Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι η ΑΥΜΕΕ προσέλαβε μόνιμους απόφοιτους τει με ειδικότητες π.χ. Ζωικής παραγωγής για να ελέγχουν τις ελιές;

Οι ελάχιστες θέσεις που βγαίνουν για γεωπόνους μοιράζονται σε άσχετους. Ως πότε; η απάντηση είναι ώσπου να ξυπνήσουμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP