ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΡΩΤΑΕΙ, ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ BLOG, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΣΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
ΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ,ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ 19 ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ 3 ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ( ...).
Ο(...) ΚΑΙ Ο (…) ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.
Ο ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ).
ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΛΙΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
ΤΑ ΚΕΠ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

Ο ΑΣΕΠ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ (ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ.
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ π.χ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΡΗΤΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ.

ΟΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ.
ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ,ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

AKOYEI KANEΙΣ;





Ο agroanergos

ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 19 ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ 5 ΚΑΝΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ.
Ο ΕΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΕΚΕΠΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

ΞΕΡOYME ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΩΣ ΑΝΕΦΙΚΤΗ.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ.

24 σχόλια:

Ανώνυμος 4 Ιουλίου 2008 στις 10:13 μ.μ.  

ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΜΗ ΚΩΛΥΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ!
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1.ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ!
2.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΤΙΛΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΖΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΥΛΙΑΣΤΙΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΣΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!
3.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΟΠΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ!
4.ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ:ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ?
5.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Η΄ΨΕΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ...ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ...

Ανώνυμος 5 Ιουλίου 2008 στις 11:58 π.μ.  

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ;Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Η ΠΟΣΓ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ;;;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ;;;ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ BLOG ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!ΒΓΑΛΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΦΩΝΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ;;;

Ανώνυμος 5 Ιουλίου 2008 στις 2:26 μ.μ.  

ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΚΛΑΔΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΣΓ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΚΩΦΑΙΝΕΙ;ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ;ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος 5 Ιουλίου 2008 στις 2:42 μ.μ.  

απολυθηκανε μετα απο 8μηνο στον οπεκεπε μετα τις 20 ιουνιου.ολοι γνωριζουν κανεις δεν μιλα.η κερκυρα ειχε "επαγγελματιες" του χωρου.

agroanergos 5 Ιουλίου 2008 στις 8:24 μ.μ.  

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2008 στις 8:28 μ.μ.  

Γεωπόνοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Τα χειρότερα έρχονται:
• Ο ΕΛΓΑ χρειάζεται κάθε χρόνο εφεύρει ζημιές. Φέτος η λίστα κόλλησε στο νούμερο 560 και ήδη έχουν προσληφθεί 250 από 600 συνολικά γεωπόνους. Αυτό σημαίνει ότι η λίστα με το ζόρι θα φτάσει στο 1000 και θα κλείσει. Κάποτε 1100-1200 άτομα έστελναν χαρτιά στον ΕΛΓΑ, φέτος είναι 2400 και του χρόνου οι αιτήσεις ίσως ξεπεράσουν τις 3000!!!
• Ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσλαμβάνει κάθε χρόνο 450 γεωπόνους για 6 μήνες και δέχονται τον ίδιο αριθμό αιτήσεων με τον ΕΛΓΑ. Το 2013 σταματά κάθε εισοδηματική ενίσχυση και η δουλειά στον οργανισμό γίνεται άνευ αντικειμένου. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.
• Το πρόγραμμα της ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ αναμένεται να σταματήσει λίαν συντόμως (ελλείψει χρηματοδότησης, έκρηξη βιολογικών ελαιώνων).
Κύριοι –ιες,
Για ανα διοριστείτε θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε βαθμό πτυχίου πάνω από 7, μεταπτυχιακό στην ειδικότητα, διδακτορικό επίσης στην ειδικότητα, άριστη γνώση μιας ξένης γλωσσάς και 60 μήνες συμβάσεων στο δημόσιο. Το τελευταίο αποκλείεται να αποκτήσετε (βλέπε πιο πάνω) άρα τρεχάτε για τα υπόλοιπα προσόντα και ο Θεός βοηθός...

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2008 στις 9:40 μ.μ.  

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΚΡΟΣΕΡΤ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΘΡΟ 20 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΕΛΓΑ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΡΘΡΟ 20 ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ.ΕΛΕΟΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1400 ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣ8Ο.ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ....ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑ8Ε ΜΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΟΠΤΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΕΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (ΟΛΟΚΛΗΡΑ/ΜΙΣΑ) ΚΛΠ ΚΛΠ

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2008 στις 9:52 μ.μ.  

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ

ΕΘΙΑΓΕ¨ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ (ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ). ΤΟΠ ΒΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΑΓΚΡΟΣΕΡΤ/ΟΠΕΓΕΠ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΤΟΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20....

ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΙΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ (ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΕΛΓΑ....ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΘΗΝΑ,ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΕΣ....? ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ ΜΕ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΚΡΟΣΕΡΤ?ΚΙ ΟΜΩΣ....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ 20-30 ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΚΡΕΣ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ?

ΤΕΙΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΕΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2008 στις 10:06 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ.......

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2008 στις 11:37 μ.μ.  

ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΘΗΛΥΚΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ανώνυμος 6 Ιουλίου 2008 στις 11:46 μ.μ.  

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ-ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

agroanergos 7 Ιουλίου 2008 στις 3:12 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΜΑΙL ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2008 στις 5:17 μ.μ.  

Yparxei kopela pou tin piran ston Agrocert kapaki meta apo 8mino elga Athina! teli aprili arxes mai peripou....me ar8ro 21 Agrocert!(ipoloipa kai kala simbasewn pou eixan paraiti8ei....) kai omws den dilwse to kollima tis. ekei den 8elei ypeu8ini dilwsi???den zitane dilwseis?

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2008 στις 5:42 μ.μ.  

Ουσιαστικά το μόνο το χρειάζεται για να διοριστεί κάποιος είναι 60 μήνες συμβάσεων στο δημόσιο. Κανένα διδακτορικό κανένα μάστερ η σεμινάριο του ΟΑΕΔ δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 630 μόρια της προϋπηρεσίας στο δημόσιο που ισοβαθμεί με 2,5 διδακτορικά (~10 χρόνια), 4,5 μάστερ (~12 χρόνια) η 9 άριστες ξένες γλώσσες(~168 χρόνια). Ακόμη και το Νόμπελ γεωπονίας να έχεις κάνεις στην μπάντα γιατί τα ΛΑΜΟΓΙΑ προηγούνται για διορισμό. Έτσι απλά. Τα παράπονα σας στους κ.κ. Πεπονη και Παυλόπουλο (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αντίστοιχα).

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2008 στις 10:11 μ.μ.  

ΣΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ.

Ανώνυμος 7 Ιουλίου 2008 στις 10:40 μ.μ.  

KAI STHN XALKIDIKH YPARXOYN APATEONES

Ανώνυμος 8 Ιουλίου 2008 στις 7:51 μ.μ.  

ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΑΝ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝΕ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ.

Ανώνυμος 8 Ιουλίου 2008 στις 9:47 μ.μ.  

Συνάδελφοι..με την πείρα αρκετών χρόνων πάνω στο θέμα των συμβάσεων και παθών ουκ ολίγες φορές από λαμογιές "συναδέλφων" (βέβαια το κακό τα δύο τελευταία χρόνια έχει παραγίνει)προτείνω ..."δυστυχώς"...το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού..." Πάρα πολύ απλά θα αναιρέσουμε στην πράξη την "λογική" των υπεύθυνων δηλώσεων...ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΔΗΛΏΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΟΤΙ ΘΈΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ ...ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΕΘΑΝΕ..ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΚΟΙΜΑΤΕ" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ!!!

Ανώνυμος 9 Ιουλίου 2008 στις 2:22 μ.μ.  

γινε και συ απατεωνας μπορεις

Ανώνυμος 9 Ιουλίου 2008 στις 10:22 μ.μ.  

Σωστά. Θα δηλώσω και εγώ ΄΄χωρις κωλύμα’’ στον ΕΛΓΑ. Θα δηλώσω επίσης και 10 παιδιά για να σας τη βγω από μπροστά και να χωθώ 1ος στη λίστα

Ανώνυμος 9 Ιουλίου 2008 στις 10:51 μ.μ.  

ΙΚΑ και ΟΑΕΔ θα διασταυρώνουν τα στοιχεία των νεοπροσλαμβανόμενων (9/7/08)


Αθήνα 9.7.2008, 21:03
Διασταύρωση των στοιχείων των προσλαμβανόμενων εργαζομένων θα πραγματοποιούν στο εξής ΟΑΕΔ και ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, στο πλαίσιο του πρόσφατου ασφαλιστικού νόμου και σε μια προσπάθεια να περιορισθεί η εισφροδιαφυγή.

Στο εξής η αναγγελία πρόσληψης μισθωτών θα γίνεται με ενιαίο έντυπο, που θα υποβάλλεται εις τριπλούν μέσα σε οχτώ ημέρες από την πρόσληψη στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, η οποία θα αποστέλλει αντίτυπα στο ΣΕΠΕ και στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ. Επιπλέον, από σήμερα και στο εξής μικτά κλιμάκια από υπαλλήλους της ΕΥΠΕΑ και του ΣΕΠΕ θα διενεργούν σε επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας.

Τα παραπάνω προβλέπει μια νέα δέσμη οδηγιών για την εφαρμογή του ασφαλιστικού νόμου, που εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Απασχόλησης

.....(ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΡΑΓΕ??? ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ "ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΟ....ΒΑΖΟΥΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΛΑ.... Αποδέχομαι το δικαίωμα του ...(ΟΝΟΜΑ ΦΟΡΕΑ).. για χρήση, στατιστική επεξεργασία και δημοσιοποίηση των στοιχείων που έχω υποβάλλει εφόσον ενταχθώ στον πίνακα προσλήψεων ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???

Ανώνυμος 9 Ιουλίου 2008 στις 11:21 μ.μ.  

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΤΟΣΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ Η ΜΗ ΦΟΡΕΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ............

Ανώνυμος 10 Ιουλίου 2008 στις 8:59 π.μ.  

θα παρακαλέσω τους συναδελφους που εργαζονται στη δακοκτονία να με ενημερώσουν με ποιο φυτοφαρμακο ψεκάζουν στις περιοχές τους διότι στη Λέσβο συμβαίνει ενα πρωτοφανές ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ εγκλημα

http://lesvos.wordpress.com/2008/07/09/lebaycid/

ενημερώστε με στο
agrolesvos@gmail.com

Ανώνυμος 10 Ιουλίου 2008 στις 6:05 μ.μ.  

Το πτυχίο του γεωπόνου είναι πραγματικό ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Το 1996 που το απέκτησα και τώρα το κατάλαβα. Μου πήρε μόνο 12 χρόνια. Θα πάω να γίνω οπλίτης ΕΠΟΠ στο στρατό να παίρνω και 7 κατοστάρικα βαρώντας προσοχές και εσείς τρεχάτε κ. επιστήμονες να εκλιπαρείτε στις γραμματείες του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ για άρθρα 20, για ενστάσεις, για ψευδές δηλώσεις, για Π.Δ. 164 και τα ρέστα.

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ κάνει χάρη που παίρνει 225 για πρακτική, ο ΕΛΓΑ χρειάζεται 60-70 γεωπόνους για 2-3 μήνες κάθε χρόνο και παίρνει 600 και ο ΟΠΕΚΕΠΕ δημιουργήθηκε για απορροφήσει τους δημοσίους υπαλλήλους των Οργανισμών Βάμβακος και Καπνού που έκλεισαν και όχι για απασχολεί 450 συμβασιούχους.

Αυτό λέγεται καταπολέμηση ανεργίας από οίκτο και όχι επάγγελμα του μέλλοντος. Όμως μη σας παίρνει από κάτω, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) δεν σας ξεχνά και θα λύσει όλα σας τα προβλήματα… όσο και εσείς δεν ξεχνάτε τις συνδρομές σας...

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP