ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2008

Μετά από δύο εβδομάδες το θέμα των ψευδών δηλώσεων, φαίνεται να παίρνει τον δρόμο που του αξίζει,τον δρόμο του κουκουλώματος.
Αν και από την αρχή ξέραμε ότι δύσκολα θα γίνει κάτι, από τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι μας εκπροσωπούν, ελπίζαμε ότι σε μια εποχή ανεργίας,ακρίβειας, οι άμεσα θιγόμενοι θα αντιδρούσαν.
Επειδή όμως εδώ είναι Ελλάδα, τα αυτονόητα δεν υπάρχουν.
Ο agroanergos προσπάθησε να φέρει το θέμα στην δημοσιότητα και να ενημερώσει το ΓΕΩΤΕΕ,την ΠΟΣΓ,την ΠΕΑΣΓΕ έντυπα και ιστοσελίδες του κλάδου μας αλλά η ανταπόκριση ήταν μικρή έως ελάχιστη.
Σε μια χώρα που τα προσωπικά δεδομένα εφαρμόζονται για να κρύβονται οι απατεώνες και να δρουν εις βάρος των έντιμων ανθρώπων, κάθε προσπάθεια για την αλήθεια χτυπά σε τοίχο.
Μια χώρα, που το ανώτατο συμβούλιο επιλογής προσωπικού δείχνει τον δρόμο στους απατεώνες για μια μόνιμη εργασία.
Ποιος έλεγχος γίνεται στις προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού που το μεγαλύτερο προτέρημα είναι η προϋπηρεσία;Εδώ δεν μπορεί να ελεγχθεί η μία σύμβαση με την άλλη, θα ελεγχθούν οι 60 μήνες και πως αποκτήθηκαν;
Με την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού και την συνταξιοδότηση πολλών συναδέλφων, οι γνωρίζοντες φροντίζουν να μαζέψουν προϋπηρεσία γιατί το παιχνίδι είναι μέχρι το 2010-11.
Βλέπεται λοιπόν ότι το παιχνίδι δεν είναι τόσο αθώο και η απόκρυψη κωλύματος από τον Ιούλιο του 2004 θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς κλέφτες.

Tο blog διανύει τον δεύτερο μήνα και οι πιο πολλοί συνάδελφοι αγνοούν την παρουσία μας, σε περίπτωση που ήθελαν να ενημερωθούν και να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν με στοιχεία και ελπίζουμε να αποδόθηκε δικαιοσύνη.(Σύμφωνα με "πληροφορίες" δεν ανέλαβαν υπηρεσία στον ΟΠΕΚΕΠΕ).

Το blog καλεί για άλλη μια φορά τον ΓΕΩΤΕΕ και τους Συλλόγους να ασχοληθούν με το θέμα.

Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, επιφυλάσσεται για την περαιτέρω στάση του.

Πιστεύουμε ότι ασχοληθήκαμε ανθρώπινα,συναδελφικά και με την δέουσα προσοχή έως τώρα
.

ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΦΘΕΙ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ!!!

20 σχόλια:

alex 28 Ιουνίου 2008 - 5:09 μ.μ.  

ΜΑ agroanerge ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΑΣΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ",ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;ΟΤΑΝ Η ΠΕΑΣΓΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ;ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ!

agroanergos 28 Ιουνίου 2008 - 5:26 μ.μ.  

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΕΑΣΓΕ(ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑMH). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, Η ΠΟΣΓ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ), ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ ΣΤΟ BLOG ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ;ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2008 - 7:14 μ.μ.  

ΤΣΟΠΑΝΗΣ: Η ΠΟΣΓ ΩΣ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ (ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ) ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΕΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ..... ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.... Η ΠΟΣΓ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...

agroanergos 28 Ιουνίου 2008 - 8:09 μ.μ.  

ΤΣΟΠΑΝΗ:ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΓ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΗΡΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ(e-mail) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΜΟΥ,ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ.ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΟΣΓ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ.

alex 28 Ιουνίου 2008 - 8:10 μ.μ.  

ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΣΓ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΚΑΛΑ, ΑΠ ΤΟ ΓΕΟΤΕΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ,ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΠΟΤΕ ΑΚΡΗ!ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Ανώνυμος 28 Ιουνίου 2008 - 11:28 μ.μ.  

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΣΓ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΡΕ?????????
ΤΥΡΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

agroanergos 29 Ιουνίου 2008 - 9:02 μ.μ.  

ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!

Ανώνυμος 29 Ιουνίου 2008 - 9:44 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΜΜΟΝΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ. ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΦΤΑΝΕΙ.

alex 29 Ιουνίου 2008 - 10:02 μ.μ.  

ΕΔΩ Ο AGROANERGOS ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ!ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ;

agroanergos 29 Ιουνίου 2008 - 10:14 μ.μ.  

ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ!!!!!

alex 29 Ιουνίου 2008 - 10:24 μ.μ.  

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΗΡΕΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ!!!
ΧΑ ΧΑ!

amelan 29 Ιουνίου 2008 - 10:30 μ.μ.  

ALEX, ΘΑ ΕΧΟΥΝ "ΣΟΒΑΡΟ" ΛΟΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!AGROANERGE,ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ!

alex 29 Ιουνίου 2008 - 10:35 μ.μ.  

ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ!ΤΟ 24ΜΗΝΟ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΫΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΗΜΩΝ ΦΥΣΙΚΑ!

Ανώνυμος 30 Ιουνίου 2008 - 12:48 π.μ.  

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ!!!!! ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΦΡΙΛΑ Ή ΝΟΜΙΖΩ;;;;;;;;;;;;;; ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ "ΕΞΥΠΝΟΙ" ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ALEX, ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΛΟΓΩ 24ΜΗΝΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ!!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΝΥΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 8ΜΗΝΟ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!

alex 30 Ιουνίου 2008 - 10:09 π.μ.  

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ 24ΜΗΝΟ,ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ "ΤΡΟΠΟ" ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ!ΟΛΟΝΩΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ Π.Δ.;;;ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ;;;Η ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ Υ.Δ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.

Ανώνυμος 30 Ιουνίου 2008 - 10:20 π.μ.  

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ.
ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΛΥΘΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΑΩ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

alex 30 Ιουνίου 2008 - 10:40 π.μ.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο agroanergos ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, ΓΙΑ ΜΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ Κ.Τ.Λ.
ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΟΥΝ!!!ΧΑ ΧΑ!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!ΑΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

amelan 30 Ιουνίου 2008 - 3:39 μ.μ.  

ΠΩΣ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ Υ.Δ. ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ;ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ;;
ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ;
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ!

alex 30 Ιουνίου 2008 - 3:58 μ.μ.  

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ amelan!ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ,ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ-Η!!!

agroanergos 30 Ιουνίου 2008 - 9:20 μ.μ.  

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ(ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ),ΜΑΓΝΗΣΙΑ,ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΑΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ.ΣΙΧΑΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP