ΕΛΓΑ και τρίχες Κατσαρές

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

43
Είναι ο αριθμός των συμβασιούχων που κέρδισαν παράταση στην εργασία τους με προσωρινές δικαστικές διαταγές τον Ιούνη 2005.Σ’αυτούς υπήρχε και ένας άλλος αριθμός που μονιμοποιήθηκαν με το Π.Δ 164/04.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ.Κατσαρό θεωρείται σίγουρη η μονιμοποίησή τους, ανεπίσημα βέβαια. Με πληροφορίες που έρχονται μέσα από τον ΕΛΓΑ ο νομικός σύμβουλος του προέδρου εισηγείται να προχωρήσει ο οργανισμός στην άμεση πρόσληψή τους ,καθώς θεωρεί ότι είναι βέβαιη η δικαίωσή τους και θα αναγκαστεί ο οργανισμός να καταβάλλει μεγαλύτερες αποζημιώσεις όσο καθυστερεί.
Γιατί καθυστερεί η ανακοίνωσή τους;
Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά.Ένα από αυτά είναι ότι,δόθηκε γραμμή από πολιτικά γραφεία να προβούν σε αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων την δεδομένη χρονική στιγμή. Μαζί λοιπόν σ’αυτούς που γνώριζαν προστέθηκαν και κάποιοι από συγκυρίες(φυσικά με άλλο χρώμα), με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν συγκρούσεις στους κόλπους των γαλάζιων παιδιών.
Να σημειωθεί ότι ακολούθησαν και άλλες(πολλές) αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, κανένας όμως παρόλο που πήραν προσωρινές διαταγές δεν παρέμεινε στην εργασία του, λόγω μιας διάταξης που ανακάλυψε και ενεργοποίησε η κυβέρνηση αφού όμως πρώτα έβαλε τον επιθυμητό αριθμό στον οργανισμό.
Εάν όλα αυτά ισχύουν πράγμα που σύντομα θα αποδειχθεί τότε ποια θα πρέπει να είναι η στάση όλων των υπολοίπων; Σκεφτείτε ότι σε αυτούς τους 43 υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι δούλεψαν το πρώτο τους οχτάμηνο και φαίνεται ότι βρήκαν την <<άκρη>> να γίνουν και μόνιμοι. Μετά από όλα αυτά δεν μπορώ παρά να <<συγχαρώ>> τον κ.Κατσαρό για όλες αυτές τις κινήσεις του καταπατώντας κάθε αίσθημα δικαίου στους υπόλοιπους, όπως έκανε και με τις μονιμοποιήσεις δύο συμβασιούχων με τις αιτήσεις θεραπείας , θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε στο μέλλον με αποκαλύψεις που θα εξοργίσουν και τους πιο καλόπιστους και ήρεμους συναδέλφους.
Να δείτε ότι τελικά αυτά δεν θα αποδειχθούν τρίχες Κατσαρές!!!

5 σχόλια:

lebaycid 5 Ιουνίου 2008 στις 12:12 μ.μ.  

Να σου πω δούλεψα στον ΕΛΓΑ από τον 8 /2004 έως τον 4/2005 μήπως πρέπει να κάνω κάτι που δε ξέρω…

Σταύρος Παϊσιάδης 5 Ιουνίου 2008 στις 12:26 μ.μ.  

Το τραγούδι λέει "μην περιμένεις πια" είναι το κεντρικό σύνθημα για όλους, εγώ καλέ δούλεψα 3 χρόνια στον αγαπητό ΕΛΓΑ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω. Τι να κάνουμε ο Πρόεδρος ήταν αγωνιστής στα νεανικά του χρόνια και προσωπικη επιλογή του πρωθυπουργού, να μην κέρδιζε αυτή την θέση λόγω αγωνιστικότητας πρότερου βίου; Κατά τα άλλα ο ΕΛΓΑ βουλιάζει οικονομικά και η ....Λάρισα χαίρετε!

lebaycid 5 Ιουνίου 2008 στις 1:33 μ.μ.  

Άρα να συμφωνήσω με τον τίτλο ... "ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ"

Ανώνυμος 11 Ιουνίου 2008 στις 6:36 μ.μ.  

Γεωπόνοι χωρίς "γνωριμίες" και "γερές πλάτες"(γαλάζια και πράσινα παιδιά!)= γεωπόνοι χωρίς μέλλον!

agroanergos 11 Ιουνίου 2008 στις 8:25 μ.μ.  

Τόσα χρόνια που δουλεύω τις γερές πλάτες τις έχουν λίγοι.Πολλοί νομίζουν ότι έχουν αλλά ζούνε με υποσχέσεις.Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε.Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σοβαρό, και πολλοί θα καταλάβουν 'μάλλον αργά' τι σημαίνει γερές πλάτες.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP