agroanergos-ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ,

Το blog ξεκινώντας το θέμα των ψευδών υπεύθυνων δηλώσεων,και αφού πρώτα ενημέρωσε την ΠΕΑΣΓΕ για το τι προτίθεται να κάνει έχει να διατυπώσει τα εξής:

Η απόκρυψη του κωλύματος δημιουργεί ανισότητες στην προκηρύξεις μονίμων θέσεων.Απόκρυψη κωλύματος από συνάδελφο με εντοπιότητα Α έχει σαν αποτέλεσμα εργασία κάθε χρόνο.Αποκλείονται Συνάδελφοι και με 12 μήνες ανεργία.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ(τώρα ενημερώθηκα ότι βγήκανε τα αποτελέσματα ) και η Δακοκτονία έχει σαν κριτήριο την εντοπιότητα.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί όποιος συναδελφος εργάστηκε πέρυσι στον ΟΠΕΚΕΠΕ η στον ΕΛΓΑ φέτος έχει ΚΩΛΥΜΑ.Όπως επίσης όποιος εργάστηκε στην Δακοκτονία έχει κώλυμα στον ΕΛΓΑ.

Δεν ξέρω αν οι υπηρεσίες και το υπουργείο είναι διατεθειμένοι να εφαρμόσουνε την νομιμότητα μετά από αίτημα της ΠΕΑΣΓΕ.

Οι υπηρεσίες με δημοσίευση κατάστασης προσωπικού(ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ) και ανάρτησης αποτελεσμάτων στις ιστοσελίδες των Νομαρχιών για την Δακοκτονία, θα κάνουν το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της νομιμότητας.

Επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας τόσα χρόνια ο agroanergos ζητά την δική σας ενεργή συμμετοχή γιατί το blog είναι η δική σας φωνή.
Είναι δύσκολο με έναν η δυο Συναδέλφους να λυθεί το πρόβλημα.

Το blog θα παρακολουθεί τις ενέργειες της ΠΕΑΣΓΕ περιμένοντας να μπει βαθιά
το μαχαίρι στο κόκαλο, όπως οφείλει άλλωστε, και όχι να στηριχθεί σε καλές προθέσεις Συναδέλφων και να ζητά σεβασμό απ΄αυτούς που κλέβουν.

Υ.Γ 1) Ευχαριστώ για την βοήθεια (ξέρει ποιος),για τα αποτελέσματα Δακοκτονίας.
Σε ενημερώνω ότι 3 Συνάδελφοι δεν δήλωσαν το κώλυμα στον ΕΛΓΑ και θα ενημερώσω την υπηρεσία.Η βοήθεια σου είναι σημαντική γι΄αυτούς που περιμένουν να ξεκολλήσει η λίστα.(όπως και οι ίδιοι βέβαια).
2)Το blog θα επισκεφτεί Δικηγόρο για τις κυρώσεις των ψευδών υπεύθυνων δηλώσεων όπως και για θέματα προσωπικών δεδομένων.
3)Κλείνοντας σήμερα τον πρώτο μήνα παρουσίας στο διαδίκτυο, θέλω να ευχαριστήσω όσους μας επισκέφτηκαν. Περισσότερο αυτούς που στείλανε τα θέματα για ανάρτηση, και σε όσους συμμετείχαν με τα σχόλιά τους.
Ο κλάδος μας, εξαρτάται από την συμμετοχή όλων μας.

Πήρα τηλέφωνο να μάθω για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τώρα που γράφω και η υπάλληλος μου λέει δεν γίνεται να σου πω τα αποτελέσματα.Σε ερώτηση μου πως μερικοί έχουν ειδοποιηθεί από σήμερα γαργάρα!

42 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 1:59 μ.μ.  

κοιτα το e-mail σας .

ΕΠΕΙΓΟΝ

(σήμερα η Διευθυνση Γεωργίας Λέσβου προχωρα σε προσληψη)

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 2:00 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ Υ/Δ,ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ...
ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ ΓΕΩΠΟΝΟΣ.

agroanergos 17 Ιουνίου 2008 στις 2:14 μ.μ.  

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ e-mail ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ, ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΛΩΣ.ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ 'ΚΛΙΣΕ' ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 2:18 μ.μ.  

ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ.ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ.

agroanergos 17 Ιουνίου 2008 στις 2:28 μ.μ.  

ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ BLOGGER.NA KANETE ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ.

geonegros 17 Ιουνίου 2008 στις 2:33 μ.μ.  

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
ΑΠΟ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ Α ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ!!!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ???????
ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕ ΜΑΙΛ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 2:34 μ.μ.  

ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟΝ ΕΛ.Γ.Α. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 2:55 μ.μ.  

Μια μικρή παρατήρηση:
τα ένσημα του ΙΚΑ δεν αποτελούν ασφαλή τρόπο για να ελεγχουν όσοι έχουν κώλυμα. Κι αυτό γιατί πολλοί συνάδελφοι επιλέγουν άλλο ασφαλιστικό φορέα (πχ ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ).

Ο μόνος τρόπος είναι η διασταύρωση από τις Υπηρεσίες και Φορείς.

Αυτό που θα πρότεινα είναι τα στοιχεία των προσλήψεων να πηγαίνουν στο ΓΕΩΤΕΕ και αυτό να αναλαμβάνει να "τσιμπαέι" τους παράνομους.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ: ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ : ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

agroanergos 17 Ιουνίου 2008 στις 3:24 μ.μ.  

alex ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1200(ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ 4ΜΗΝΟΥ,ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ)ΤΟΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΩΛΥΜΑ 3ΜΗΝΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 1200(ΠΕΡΙΠΟΥ) ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ e-mail ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ.

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 3:33 μ.μ.  

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΣΕΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΟΝ LINE ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ!!

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 3:50 μ.μ.  

geonegros:(ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ)
ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ!!ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ Υ.Δ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΙΧΩΔΙΩΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΡΕΞΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΟΠΕΚΕΠ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ-ΑΥΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΕΣΧΗΝΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΡΕΡΓΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 3:50 μ.μ.  

ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΤΕΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 5:51 μ.μ.  

ΤΣΟΠΑΝΗΣ: Είναι σίγουρο ότι μπορείς να επιλέξεις διαφορετικό φορέα ασφάλισης? Νομίζω ότι στο Δημόσιο στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου είσαι υποχρεωμένος να δεχτείς το ΙΚΑ. Άλλωστε δεν συμφέρει οικονομικά κανέναν να διατηρήσει το ΟΑΕΕ διότι εκεί πληρώνεις τις εισφορές από την τσέπη σου, ενώ με το ΙΚΑ συμβάλλεις κατα 50% περίπου και τα υπόλοιπα ο εργοδότης σου. Τι θα γίνεται με το εικοσιτετράμηνο? Μήπως θα πρέπει να δώσουμε λίγο περισσότερο βάση σε αυτό το θέμα? Αφορά τίμιους και λαμόγια συναδέλφους!!!!

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 7:43 μ.μ.  

fastac:ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2004 ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ:ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 24 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2008?ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ!ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ Υ.Δ. ΤΟ 2006 ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΕ!!!!!

agroanergos 17 Ιουνίου 2008 στις 8:17 μ.μ.  

fastac:ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2004 ΕΥΚΟΛΑ ΕΧΕΙ 24ΜΗΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ.1)ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2005 ΒΓΗΚΑΝΕ ΠΣΕΑ,2)ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ 11 ΜΗΝΕΣ.

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 9:17 μ.μ.  

Για τη Λέσβο και για τις "παρατυπίες" Συναδέλφων στη Δακοκτονία στοιχεία υπαρχουν εδώ:


http://lesvos.wordpress.com/2008/06/17/2dako/

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 11:50 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ:1)ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ 2005 ΒΓΗΚΑΝ ΠΣΕΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20?ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20 ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΓΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑ!(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!!!!!!!)ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20?(ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ-ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ-ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ!ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΛΑΜΠ!
2)ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΟ-------------
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ-ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΠΟΛΥ-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΑΡΑΚΕΣ-ΔΕ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ!
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟ GEOTHIMA ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΧ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!
fastac

Ανώνυμος 17 Ιουνίου 2008 στις 11:51 μ.μ.  

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ? ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙΤΕ ΕΚΘΕΤΗΜΕΝΟΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑΝΕ Υ.Δ. ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΩΛΥΜΑ...... ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 12:03 π.μ.  

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΤΑΙ?ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΣ?ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ!ΑΥΤΑ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 12:07 π.μ.  

Το κώλυμα λαμβάνει υπόψη την ημερομηνία που θα λήξει η σύμβαση που θα υπογράαψεις και 12 μήνες προς τα πίσω.
Αν συμπλήρωνεις πάνω από 8 μήνες τότε έχεις κώλυμα

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 12:36 π.μ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!(ΑΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ-ΤΣΟΠΑΝΗ ΓΕΩΠΟΝΕ!ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ!...ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΣΚΟΝΑΚΙΑ!)
ΛΟΙΠΟΝ:ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΠΧ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΩΛΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ 8ΜΗΝΟ ΑΛΛΑ 5ΜΗΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ.
ΤΩΡΑ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΓΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΛΥΜΑ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ Υ.Δ. ΣΤΙΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΝΤΟΠΙΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ!!
ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΧ Η ΛΕΣΒΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ!!-ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!
fastac

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 12:55 π.μ.  

ΕΛΕΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ....

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

ΓΕΩΠΌΝΟΣ ΑΠΌ 11-6-2007 ΕΩΣ 11-11-2007 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΣΒΟΥ.

28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ.
Ο ΕΛΓΑ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΩΛΥΜΑ . ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΝΑ "ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ" ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΟΥ 2008. ΑΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 11 ΜΕΡΕΣ.
ΑΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ!

ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 12:57 π.μ.  

fastac δεν μου λες πως γίνεται εγώ που απολύθηκα 17 Νοεμβρίου από δακοκτονία να έχω κώλυμα 4μήνου στον ελγα;

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 1:05 π.μ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ.

Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου, μέσα στο οποίο η απασχόληση του υποψηφίου δεν πρέπει να υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες, για να μην έχει κώλυμα πρόσληψης, γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης και προς τα πίσω. Οι πίνακες αναρτώνται το πολύ εντός είκοσι (20) ημερών από την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων, ο φορέας μπορεί να προβεί στην πρόσληψη, οπότε τεκμαίρεται ότι αρχίζει ο χρόνος απασχόλησης. Σε κάθε περίπτωση ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου, μέσα στο οποίο ο υποψήφιος δεν μπορεί να έχει απασχόληση μεγαλύτερη των οκτώ (8) μηνών, παραμένει σταθερός ακόμη και αν η πρόσληψη του προσωπικού γίνει μετά παρέλευση ικανού χρόνου από της αναρτήσεως των πινάκων, ή οι τελευταίοι αναρτηθούν μετά την παρέλευση των 20 ημερών, χωρίς βέβαια στις περιπτώσεις αυτές να επηρεάζεται η διάρκεια της πραγματικής απασχόλησης του προσλαμβανομένου.

agroanergos 18 Ιουνίου 2008 στις 1:06 π.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 1:15 π.μ.  

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ:
ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ 1/3/2008. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 10 ΗΜΕΡΕΣ + 20 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 30/3/2008.
Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ .
ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ 1/4/2008.
ΛΗΞΗ 8ΜΗΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 31/12/2008.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΩΛΥΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 31/12/2007 ΕΩΣ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 31/12/2008 ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ.

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 1:18 π.μ.  

agroanerge βαλε τελος γιατι ο καθενας γραφει το κοντο και το μακρυ του.στον τελευταιο που φαινεται να γνωριζει το θεμα ο οπεκεπε απο 9 μαιου αυριο θα βγαλει πινακες.περιπου 40 μερες.εγω που απολυθηκα 9 μαρτιου απο ελγα εχω κώλυμα;

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 1:20 π.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ;

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 1:28 π.μ.  

9 μαιου μάλλον

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 1:34 π.μ.  

ΑΝ ΕΛΗΞΑΝ 9 ΜΑΙΟΥ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ 29 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ 30 ΜΑΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. 6ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΛΗΓΕΙ 29/11/2008. ΑΝ ΕΣΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 29/11/2007 ΕΩΣ 29/11/2008, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΩΛΥΜΑ.
ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΩΛΥΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 7:50 π.μ.  

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ!ΑΜΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 2ΟΟ2 ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΑ "ΠΟΛΛΑ" ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΧΤΑΜΗΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΠΕΤΕΙΝΙΤΣΑ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΠΣΕΑ!

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 8:46 π.μ.  

ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ!

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 9:04 π.μ.  

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ 10-7-07 ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 10-3-08,ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ!!!

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 9:26 π.μ.  

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ;

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 9:36 π.μ.  

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΤΣΟΥΧΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ.

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 10:09 π.μ.  

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ...ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ;

Ανώνυμος 18 Ιουνίου 2008 στις 9:05 μ.μ.  

"ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!(ΑΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ-ΤΣΟΠΑΝΗ ΓΕΩΠΟΝΕ!ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ!...ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΣΚΟΝΑΚΙΑ!)" ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ? ΕΙΜΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ?
ΗΘΙΚΟΛΟΓΕ FASTAC ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ?
ΤΣΟΠΑΝΗΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος 19 Ιουνίου 2008 στις 3:33 μ.μ.  

ΑΠΟ ΑΧΑΪΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΑ 800 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΦΕΤΟΣ Η΄ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!!!!
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.
ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ.

agroanergos 19 Ιουνίου 2008 στις 3:38 μ.μ.  

ΠΕΑΣΓΕ Ή ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ;

Ανώνυμος 10 Ιουλίου 2008 στις 1:27 μ.μ.  

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 20; ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ. ΔΗΛΔΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 20 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 21 (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΔΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ), ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ (ΒΛΕΠΕ ΕΛΓΑ)

Ανώνυμος 10 Ιουλίου 2008 στις 6:01 μ.μ.  

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 20 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2005 ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ.

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 9:33 π.μ.  

ΣΤΟΝ AGROCERT ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ 1 8ΑΜΗΝΟ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20 και 1 με 21χωρισ κωλημα ονοματα πχ Κατσινας ΤΕ γεωπονος παρατρεχαμενς του Μπασιακου με μονη συνεχόμενη προυπηρεσία στον αγροσερτ

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP