Γεωργικοί Σύμβουλοι-Να ανοίξει το Mητρώο

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008


Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του AGROCERT , μετά και από την αξιολόγηση των ελλειπόντων δικαιολογητικών από τη "Γνωμοδοτική Επιτροπή Μητρώων Γεωργικών Συμβούλων και Συνεργατών Γεωργικών Συμβούλων" 146 Γεωργικοί Σύμβουλοι και 1 Συνεργάτης Γεωργικών Συμβούλων πιστοποιούνται και συμπληρώνουν το Μητρώο του Οργανισμού. Πλέον έχουν πιστοποιηθεί 646 γεωργικοί σύμβουλοι και 180 συνεργάτες γεωργικών συμβούλων.

Με την υπ αριθμ.04/143η/09.07.2008 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του AGROCERT - Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π. πιστοποιήθηκαν και εγγράφονται στο Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων που τηρεί ο Οργανισμός οι παρακάτω «Δομές» Γεωργικών Συμβούλων.

Γνωρίζετε οι περισσότεροι φαντάζομαι το τι έγινε πριν δυο χρόνια όσον αφορά την πιστοποίηση των γεωργικών συμβούλων.Να κάνω όμως και μια μικρή περίληψη.

Στην αρχή το ΓΕΩΤΕΕ έβγαλε ανακοίνωση ότι θα αναλάβει τις εγγραφές των ενδιαφερομένων,να τους χωρίσει σε τμήματα, να επιλέξει εκπαιδευτές κ.τ.λ για να οργανώσει τα σεμινάρια επάρκειας.

Τα σεμινάρια δεν γίνανε ποτέ(μούφα που λένε) αλλά λίγους μήνες αργότερα την 1-12-06 βγήκε νέα ανακοίνωση και ζητούσε εγγραφή σε μητρώα ΔΟΚΙΜΩΝ γεωργικών συμβούλων χωρίς να είναι απαραίτητα τα σεμινάρια που λέγαμε, αλλά με απαραίτητο εξοπλισμό.Αυτός ήταν σύνδεση 128 Kbps ,H/Y , γραφείο-έναρξη επιχείρησης,λογισμικό αρχειοθέτησης ,λογισμικό γεωγραφικών πληροφοριών κ.τ.λ.

Αυτό ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί από πολλούς συναδέλφους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα(15 ημέρες) και πολλοί παρατήσανε αυτό το εγχείρημα.

Έρχετε όμως νέα ανακοίνωση(εδώ είναι όλο το κόλπο) 5 ημέρες μετά στις 6-12-06 διευκρινιστική εγκύκλιος που δεν είναι απαραίτητος ο εξοπλισμός.Ποιος το πήρε χαμπάρι;

Ας αφήσουμε το σκοτεινό παρελθόν και να δούμε το τώρα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη λέξη συμπληρώνουν το μητρώο του οργανισμού(agrocert) στην αρχή του κειμένου.Δηλαδή ποιος καθορίζει τον συγκεκριμένο αριθμό συμβούλων.Πότε βγήκε ανακοίνωση ότι οι γεωργικοί σύμβουλοι θα είναι ένα κλειστό λόμπι;

Ένας νέος συνάδελφος που πήρε το πτυχίο από το 06 και μετά, και λειτουργεί γραφείο γιατί να μην έχει το δικαίωμα εγγραφής στο μητρώο;

Όποιος θέλει να ασκήσει, η ασκεί ελεύθερο επάγγελμα γιατί να μην έχει δικαίωμα εγγραφής στο μητρώο;

Γιατί το υπουργείο αποκλείει τόσους ανέργους συναδέλφους από το δικαίωμα αυτό;


Ρίξτε μια ματιά στα ονόματα και δείτε πολλούς στις λίστες του ΕΛΓΑ του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ κάθε χρόνο. Άλλοι ανήκουν σε διδακτικό προσωπικό.
Αν ρίξετε και μια ματιά πίσω από τις Δομές θα καταλάβετε πολλά.

Είναι απαράδεκτος ο αποκλεισμός τόσων συναδέλφων.

Να ανοίξει το μητρώο για όλους τώρα!

Υ.Γ Αν πάρετε τηλέφωνο στο ΓΕΩΤΕΕ να τους πείτε ότι πρέπει να μοιράζετε σε όλους η πίτα και όχι να κόβουν γι’αυτούς το καλύτερο κομμάτι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος 7 Οκτωβρίου 2008 στις 7:22 π.μ.  

ΝΑ ΠΑΕΙ Ο AGROCERT ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.
Υ.Γ.:ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ ΠΑΛΙ AGROANERGE!

Ανώνυμος 7 Οκτωβρίου 2008 στις 9:44 π.μ.  

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ;ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 24 ΜΗΝΟ!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP