Ενημέρωση από τον κ.Καμπιτάκη

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Την προηγούμενη Πέμπτη έγινε στην Αθήνα σύσκεψη του προεδρείου του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ με τους προέδρους των Παραρτημάτων και εκπροσώπων της ηγεσίας του γωτεχνικού συνδικαλισμού.
Ήταν εκεί τρία μέλη του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ (Μαρκόπουλος, Γιωτάκης, Μάμαλης), οι πρόεδροι 8 από τα 10 Παρατήματα και οι εκπρόσωποι των ΠΟΣΓ, ΠΕΓΔΥ, ΠΟΓΕΔΥ, ΠΟΣΕΓ, ΠΕΚΔΥ και ΠΕΔΔΥ.

Προέδρευσε ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θ. Μαρκόπουλος ο οποίος είχε καλέσει τη σύσκεψη.

Στη συζήτηση που έγινε με αφορμή την κατάργηση των γεωτεχνικών από τα μικρά σχέδια βελτίωσης, τέθηκαν σχεδόν όλα τα θέματα που αφορούν το γεωτεχνικό κόσμο.
Διαπιστώθηκε ομόφωνα ότι όλ' αυτά οφείλονται εν πολλοίς, στη συμπεριφορά της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, που επιμένοντας στη λογική της "συναπόφασης με την ΠΑΣΕΓΕΣ" οδηγεί στο περιθώριο το γωτεχνικό κόσμο.
Αναλύθηκαν πολλές πτυχές των προβλημάτων (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των συμβασιούχων, του ΟΠΕΚΕΠΕ κλπ). Αποφασίστηκαν συγκεκριμένα μέτρα αντίδρασης σ' αυτή την πολιτική που θα τα βλέπετε να ξεδιπλώνονται στη πορεία.
Σε ότι αφορά το Παράρτημα Κρήτης θα κάνουμε ότι μπορούμε προς την κατεύθυνση αυτών που αποφασίστηκαν εκεί, ξεκινώντας από τη συνεδρίαση της ΔΕ του Παραρτήματος την Παρασκευή 31/10 όπου θα οργανώσουμε τα μέτρα που θα πάρουμε.
Να είστε σε ετοιμότητα.

Κ.Καμπιτάκης/Πρόεδρος Παραρτήματος Κρήτης

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP