Σχέδια βελτίωσης,ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε,ΟΣΔΕ και τρέχοντα θέματα που διαβάζουμε.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Μετά την ΠΟΣΓ,την ΠΑΣΚ Γεωπόνων Λάρισας ανακοίνωση για τα σχέδια βελτίωσης έβγαλε και η ένωση Γεωπόνων ελέυθερων επαγελματιών Κρήτης.Αναλυτικά η ανακοίνωση στο agronews.

Αναφερόμαστε αυτήν την χρονική στιγμή στο θέμα,γιατί όπως θα διαβάσετε στο τέλος της ανακοίνωσης αναφέρεται στο Μητρώο Γεωργικών Συμβούλων που πρώτοι γράψαμε πριν 10 ημέρες ότι πρέπει να μείνει ανοιχτό!

Καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες σε προσλήψεις στην ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε
κάνουν μερικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον agrotypos

Η ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε που πολλοί δεν θα την γνωρίζετε ιδρύθηκε επί εποχής ΠΑΣΟΚ.
Τώρα αυτή η ανακοίνωση δεν γίνεται στο βρόντο ή γιατί τους έπιασε ο πόνος για τις αδιαφανείς προσλήψεις όταν εμείς βιώνουμε καθημερινά πολλές από αυτές.

Ο στόχος είναι τα μέλη του Δ.Σ δηλαδή ο Κ. Βυζοβίτης, αδελφός της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του πρωθυπουργού, ο Δ. Ιατρίδης, διευθυντής του γραφείου του Αλ. Κοντού, και η Αγγελική Κούτρου-Αυγουλά, σύζυγος του έτερου γενικού γραμματέα του υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης.

Γνωστά αυτά.

Τώρα κάτι τελευταίο για το ΟΣΔΕ που τρέχει ο διαγωνισμός για τα 3 δις έως τα τέλη
του μηνός.

Μέχρι τώρα σε όλες τις ανακοινώσεις των Γεωτεχνικών διαβάζουμε για την φωτογραφική ανάθεση στην ΠΑΣΕΓΕΣ.

Φωτογραφική μεν αλλά μόνοι τους θα τα κάνουν όλα,όπως π.χ το ΣΑΑ;

Τι να λέμε βραδιάτικα είναι πολλά τα λεφτά και μη κερδοσκοπικά!

Βούβα όμως όλοι ε;

Τι να πουν όταν τσάμπα τους διαφημίζει το Υπουργείο!

3 σχόλια:

Ανώνυμος 17 Οκτωβρίου 2008 στις 5:25 μ.μ.  

ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ...
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ.ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ? ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 20 ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΤΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ....Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?
Ο ΘΡΥΛΕΩΝ

Unknown 17 Οκτωβρίου 2008 στις 6:13 μ.μ.  

ωραία και άλλος ένας δεξιός που μας λέει ότι το πασοκ φταίει για όλα και τώρα όλα είναι καλύτερα!!! Τι έκανε η κυβέρνηση για τον κλάδο? τον κατάστρεψε και θέλουμε 2000 μόρια για μια θέση στου διαόλου τη μάνα... Άρθρο 20 και βύσμα... 100 χρόνια μπροστά. και ο συνάδελφος λέει ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να μιλάει επειδή πριν από 10 χρόνια κάποιοι μπήκαν με μέσο στη Λάρισα!!! Τι βήματα έγιναν τα τελευταία 5 χρόνια ?... Πάει να διαλυθεί το ασέπ, οι μισές οργανικές θέσεις είναι άδειες και δουλεύουν όλοι (και εγώ μαζί) με μπλοκάκι. Παράτα μας θρυλοψιψίνε (ομάδα που διάλεξες και εσύ χωρίς καθόλου διαπλοκή:)

Ανώνυμος 17 Οκτωβρίου 2008 στις 8:03 μ.μ.  

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΡΥΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.
ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 144 ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1000ΜΟΡΙΑ-ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ Η΄ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΥΓΗΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΛΟΓΚ ΣΑΝ ΑΥΤΟ!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP