ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΕ ΚΟΝΤΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ κλπ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ έκανε ΔΕΚΤΗ την αίτηση ΑΚΥΡΩΣΗΣ του διαγωνισμού για το ΟΣΔΕ ( που ήθελαν να το δώσουν , για τα επόμενα 3 χρόνια μάλιστα !!!)

Κατόπιν τούτου, δεν ΠΕΡΑΣΑΝ οι προσπάθειες για «φωτογραφικές» αναθέσεις στην ουσία, μέσω διαγωνισμού όμως !!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΕ ΚΟΝΤΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ κλπ
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΕΔΙΑ………
ΚΑΙ ΣΤΟ κ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟΥΣ……………….

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ …ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΟΤΙ


………το γινάτι, βγάζει μάτι ………….. λένε στα χωριά μας !!!


πηγή:Ε.Γ.Μ.Ε.Σ.Ε(Ένωση Γεωπόνων Μελετητών Ελλάδος-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων)

9 σχόλια:

Ανώνυμος 21 Οκτωβρίου 2008 στις 10:08 μ.μ.  

agroanergos είχα πάρει το μέρος σου με σχόλιά μου, γιατί δέχηκες άδικες επιθέσεις - και μάλιστα χωρίς λόγο- αλλά ήρθε η ώρα να διαφωνήσω μαζί σου. Μήπως οι απόψεις σου είναι κομματικές, δηλ. "αντικομματικές" εναντίον συγκεκριμένου κόμματος (ΝΔ) και η διαφωνία σας ήταν αντιπαλότητα μεταξύ κομματικών της αντιπολίτευσης;
α) Τι σχέση έχει με την ανεργία των γεωτεχνικών που μέχρι τώρα ασχολήθηκε το blog, αυτό το θέμα.
β) Ενώ μιλούσαμε για το ότι ο κομματισμός διχάζει, εδώ παίρνεις αντιπολιτευτική στον Κοντό - κυβέρνηση -γραμμή, όχι απλά για ένα θέμα αλλά γενικεύοντας.

Ο Κοντός απέδειξε πως παλεύει όσο μπορεί για τους γεωργούς και για τους κτηνοτρόφους στη διεθνή δυσμενή οικονομική συγκυρία.
'Ανοιξε αγορές με Ρωσία.
Να θυμηθούμε το θετικό πνεύμα του για τις εκτός Κανονισμού αποζημιώσεις στον ΕΛΓΑ; το 1,5 δις ευρώ για τους πυρόπληκτους στην Πελοπόννησο; Οι αντιπολιτευόμενοι συνδικαλιστές τον κατηγορούν ότι παρεμβαίνει και μοιράζει εύκολα λεφτά στους αγρότες. τι μας λες τώρα εσύ...
Να θυμηθούμε ότι έβαλε τάξη στις Ελληνοποιήσεις των εισαγόμενων αγροτικών προϊόντων, γεωργικών και κτηνοτροφικών; Δεν είναι εύκολο πλέον να πουλιούνται εισαγόμενες πατάτες, λεμόνια, ντομάτες σαν Ελληνικά.
Πέρασαν οι καιροί που κάθε Πάσχα τα εισαγόμενα αμνοερίφια βαφτίζονταν Ελληνικά και τα ψάρια άλλαζαν εθνικότητα σε ένα λεπτό.
Το φρέσκο γάλα που πίνουμε είναι πια Ελληνικό, και όχι εισαγόμενο όπως πριν από λίγα χρόνια που γινόταν ελληνικό σε μια στιγμή .
Πάει η εποχή που ο παραγωγός παρέδινε 100 κιλά βαμβάκι και έπαιρνε επιδοτήσεις για 1000 (πανωγραψίματα), που παρέδινε 100 λίτρα λάδι και έπαιρνε επιδοτήσεις για 1000. και άλλα πολλά.
Και το κυριότερο. Αφορά ειδικότερα τους Άνεργους και Συμβασιούχους Γεωπόνους και Κτηνίατρους που μονιμοποιήθηκαν με το ΠΔ 164/04.
Η αχαριστία είναι κακό πράγμα.
Πρέπει να ανάβουν ένα κεράκι στην εκκλησία υπερ υγείας (και) του Κοντού - και όταν πίνουν κρασί να το πίνουν (και) στην Υγειά του Κοντού. (γνωρίζω τι γράφω).

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2008 στις 9:01 π.μ.  

Φιλε μου απο την εμπειρία στο χώρο των επιδοτήσεων οι Γεωπόνοι αποδεδειγμένα κάνουν την καλύτερη δουλεια και είναι παραγκωνισμένοι. Ο υπουργος πρέπει να βάλειστο παιχνίδι τους γεωπόνους έστω και μέσω των ενώσεων...

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 π.μ.  

Να γιατί το ΥΠΑΑΤ πληρώνει τόσους δημοσιογράφους.
Μόλις αναφέρθηκε το όνομα του Κοντού έτρεξε ο αγιογράφος να τον λιβανίσει!
Το θέμα ΟΣΔΕ δεν αφορά τον Κοντό μόνο ούτε και τους προηγούμενους υπουργούς (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ). Αφορά όλους εμάς τους μαμάκες που έχουμε πληρώσει πανω από 1000 εκατομ ευρώ μέχρι σήμερα σε πρόστιμα και τώρα θα πληρώσουμε άλλα 500 εκατομμύρια για το περίεργο παιγνίδι υπουργίου - ΠΑΣΕΓΕΣ για το ΟΣΔΕ.
Πόσα Βατοπέδια ή πόσες Ζήμενς είναι αυτά μπορείτε να υπολογίσετε; Φαντάζεστε τι γλέντι θα γίνει με εισαγγελείς και τηλεοπτικά παράθυρα άν και όταν το θέμα σπάσει τα στεγανά της ελεγχόμενης πληροφόρησης και βγει στην επιφάνεια;
Και όσον αφορά τα αισθήματα: Ο Κοντός και οι συνΠασεγές ακόλουθοί του ούτε ζωγραφιστούς δεν θέλει να βλέπει τους γεωτεχνικούς. Δεν υπάρχει καμμιά συνεργασία με τον κλάδο στα θέματα της ελληνικής γεωργίας και του υπουργείου.
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Δεν θα του κουνήσουμε το μαντήλι τώρα που θα φύγει.
Το σταματάω εδώ, έχω όμως την εντύπωση πως θα υπάρξουν εξελίξεις και αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα.
agroergazomenos

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2008 στις 5:08 μ.μ.  

Ανώνυμε φίλε της 22-10 10:05 θα ήθελα ,εγώ ο ανώνυμος της 21-10, να είμαι και αγιογράφος και δημοσιογράφος αμοιβόμενος από το ΥΠΑΤΤ. ΠΩ ΠΩ ! Όμως δεν είμαι.
Ήδη, πρόσεξε, στο φιλικό αυτό και φιλόξενο blog προηγούμενοι σχολιαστές αναφέρθηκαν -και εγώ δε θα αναφερθώ πάλι ούτε θα ρίξω λάσπη- για το πόσο αξιοκρατικά γράφεται κάποιος σε επιδοτούμενα σεμινάρια και λίστες εμπειρογνωμόνων και παλεύουν να μην "κλείσουν" αυτές.
Αναφέρθηκαν και στο ότι υπάρχει διάχυτη η εντύπωση πως στο παρελθόν δεν ήταν διαυγείς πάντοτε οι σχέσεις διαφόρων γραφείων κ.λπ. με την εξουσία, δηλαδή, διαφορετικά, καθένας πρέπει να έχει τα "μέσα" προς την εξουσία για να προωθήσει το θέμα του. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά λέγεται κατά κόρο(ν) και τίθεται σαν επιχείρημα κατά του ελεύθερου επαγγέλματος για τους μη δικτυωμένους.
Μόνος σου αναφέρθηκες στη συμμετοχή σε ανακριβή στοιχεία, έστω και κατ' εντολή υψηλά ιστάμενων.
Τέλος, δεν θα ενστερνιστώ αυτό που άκουσα σε συζήτηση, ότι μερικοί μελετητές κ.λπ.διαμαρτύρονται γιατί ίσως τώρα "έχασαν τον τρόπο τους". Χωρίς αποδείξεις δεν κατηγορώ συναδέλφους.

Επίσης δεν συμφωνώ με τις διακρίσεις μεταξύ συναδέλφων, δηλ. οι άνεργοι συνάδελφοι συζητούν για το ποιοί και πως έχουν βαθμό 10, ποιοι και πως προωθούνται για διδακτορικό και για καθηγητές ΑΕΙ, ποιοι και πως αποκτούν "με βύσμα" και ψεύτικες Υ/Δ εργασία και προϋπηρεσία και άλλα πολλά που φαίνονται μεν ασήμντα αλλά αθροιζόμενα οδηγούν στην μόνιμη εργασία τους βυσματούχους και απατεωνίσκους και σε μόνιμη ανεργία τους καθαρούς και αξιοπρεπείς.

Έχω όμως το δικαίωμα να κρίνω τα θετικά και τα αρνητικά και των προηγούμενων και των νυν Υπουργών.

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2008 στις 7:26 μ.μ.  

οσο εσεις θα βριζεστε εγω ξεκιναω φροντηστηρια ισπανικων και τσεπωνω αλλα 70 μοριακια

θα ξεκινησω και διδακτορικο φετος και επιπλεον 3 κατοσταρικα

ετσι βγαινουν τα 1976 μορια

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2008 στις 9:18 μ.μ.  

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ανώνυμος 22 Οκτωβρίου 2008 στις 10:59 μ.μ.  

αφου μας κατάντησαν να είναι ο διοριμός η μόνη αξιοπρεπής εφικτή λύση επιβίωσης. ποιος μπορεί να τα βάλει με τα διαπλεκόμενα, να επιβιώσει με τα τόσα φέσια, αν βέβαια είναι από αγροτική περιοχή και έχει προσβάσεις σε αγροτ. περιοχές (αθήνα - θεσ/νίκη = 6 εκατομμύρια) έχει από τον πατέρα του κεφάλαια για να ανοίξει επιχείρηση. να τα βάλει με όσους του ζητούν μίζες, φακελάκια, ποσοστά, να έχει διαπλοκές με αρμόδιους παράγοντες για να εξασφαλίσει κάποια υπηρεσία για τους πελάτες του. να αντιμετωπίσει τους προστάτες και νταβατζήδες. να ξεφύγει από την άδικη φορολογία (τα μικρά ψάρια πιάνει το δίχτυ, οι μεγαλοκαρχαρίες το ξεσχίζουν και φεύγουν - κάνον και μια οφ-σορ.
όσο για το αν συμπαθεί ο κοντός τους γεωτεχνικούς, όταν ήταν υφυπουργός, σ' αυτόν οφείλεται η μονιμοποίηση μερικών εκατοντάδων με το ΠΔ 164/04 -εξακριβωμένο- να μην είμαστε αχάριστοι.

ΚΙΝΗΜΑ 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:46 π.μ.  

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΓΜΕΣΕ ( ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ) ΕΙΝΑΙ Η www.geoponoimeletites.tk
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ agrocenter@gmail.com
(Υ.Γ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο aroanergos ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ κλπ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ") ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΕΓΜΕΣΕ

agroanergos 13 Νοεμβρίου 2008 στις 11:56 π.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,ΚΑΛΑ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ Σ'ΑΥΤΑ.
ΕΣΥ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ LINK.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP