Παρέμβαση-κάλεσμα του Προέδρου της Δ.Ε. ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Παραρτήματος Κρήτης

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Σας συγχαίρω αρχικά για το blog και είμαι στη διάθεση σας.

Η πολύχρονη πείρα μου γύρω από τα θέματα που αφορούν το επιμελητήριο με διδάσκει ότι το μεγαλύτερο σημερινό πρόβλημα του είναι η πολύ μικρή συμμετοχή των μελών του στις διεργασίες του.

Η απουσία από τη καθημερινή δράση του επιμελητηρίου των χιλιάδων νέων άνεργων - συμβασιούχων κλπ μελών του, στερεί από το ίδιο εκείνες τις δυνάμεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην απογείωση, όχι μόνο της παρουσίας του άλλα και της αποτελεσματικότητας του.

Η πολύ χαμηλή συμμετοχή στις τελευταίες εκλογές οφείλεται σίγουρα στη δράση της προηγούμενης διοίκησης του. Οφείλεται όμως και σε μια αντίληψη που διαπερνά πολλούς νέους η οποία πολύ εύκολα καταλογίζει ευθύνες και πολύ δύσκολα απαντά σε αυτές με τη δική της συμμετοχή. Συμμετοχή που δεν εξαντλείται μόνο στη κριτική αλλά που επεκτείνεται στη διάθεση χρόνου και κόπου προς όφελος όλων.

Η πρώτη μου αυτή παρέμβαση θέλω να εξαντληθεί σε ένα κάλεσμα όλων των νέων συνάδελφων που βρίσκονται στη Κρήτη. Να επισκεφτούν το επιμελητήριο για να κάνουν επί τόπου τη κριτική τους άλλα και για να δούμε μαζί την οργάνωση της δικής τους συμμετοχής, χωρίς καμιά διάθεση καπελώματος αλλά με μόνο την ειλικρινή διάθεση της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Το παράρτημα Κρήτης πιστεύω ότι έχει κάμει σημαντικά πράγματα γιατί στηρίζεται ακριβώς στα παραπάνω. Είμαι σε θέση να διαβεβαιώσω ότι κάτι πολύ καλό αρχίζει να φαίνεται στο επιμελητήριο.
Ελάτε για να εδραιώσουμε και να πολλαπλασιάσουμε αυτό το καλό. Έλατε για να γευτούμε μαζί τη χαρά της συλλογικής συμμετοχής.

Ευχαριστώ.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Παράρτημα Κρήτης

Κώστας Καμπιτάκης




16 σχόλια:

Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2008 στις 10:20 π.μ.  

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ ΚΩΣΤΗ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!

ΞΕΝΟΜΠΑΤΗΣ/Α

Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2008 στις 6:04 μ.μ.  

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ..
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΛΙΑ ΔΟΙΗΚΗΣΗ, ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΥΣΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΕΦΕΤ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ...
ΨΗΦΟΥΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΕΝΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ) ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ Σ-Ο-Υ.
ΣΤΡΕΨΟΥ ΑΛΛΟΥ
Ο ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2008 στις 7:13 μ.μ.  

πως φαινεται συναδελφε οτι πηγες στην κρητη στον ελγα και δεν καταλαβες τιποτα...απο τα αλλα θεσσαλονικη, λαρισα, βεροια ξερεις κατι;ηταν ολα καλα εκει;-κριμα που τα βαζεις με τετοιον ανθρωπο!
γιατι φαινεται βοδι πηγες στην κρητη και χαιβανι γυρισες!!!!!!!!!!!!!!!!

agroanergos 13 Οκτωβρίου 2008 στις 7:26 μ.μ.  

ΠΡΟΣ ΘΡΥΛΕΩΝ,

ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ κ.ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑ(ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΗΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ.
ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΔΗ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΗΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2008 στις 8:31 μ.μ.  

Agroanerge
Προσωπικα δεν τον ξερω το κυριο αλλα και μονο οτι εκπροσωπει το ΓΕΩΤΕΕ με κανει επιφυλακτικο απεναντι του
Τα παραπανω που εγραψα αναφερονται σε ατομα του παραρτηματος της Κρητης ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ.
Δεν ανεχομαι να ανηκω σε εναν φορεα που παιζει τον ρολο του ΝΤΑΒΑΤΖΗ (μονο εισπρατω χρηματα και δεν προσφερω τιποτα).Το ΓΕΩΤΕΕ δεν προκειται ΠΟΤΕ να γινει σοβαρο επιμελητηριο οσο σε αυτο μετεχουν δημοσιοι υπαλληλοι που ικανοποιουν το πολιτικο τους ΨΩΝΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ.
Οσο για εσενα ξερολα ανωνυμε που εχεις φαει τις συμβασεις με το κουταλι (ναι αμε) στα γραφεια που ανεφερες ασφαλως και παιζει ασχημη κατασταση αλλα κατα μεγαλο ποσοστο (πλεον)εκει πανε ντοπιοι(θεσαλονικη,βεροια) η βυσματα (λαρισσα) οποτε μικρο το κακο..στην κρητη ομως πανε ή συστημενοι (κρητικοι)...ή ακλαφτοι(εμεις)
ΘΡΥΛΕΩΝ
PS.και οσοι πιστευετε οτι αδικα εχω εμπαθεια με το ΓΕΩΤΕΕ περιμενετε λιγο ακομη...καιρος γαρ εγγυς

Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2008 στις 9:52 μ.μ.  

ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΓΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ -ΚΑΘΕ ΟΚΤΑΜΗΝΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΟΚΤΑΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ... ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΑΘΑΝ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΑΝ ΟΧΙ... ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 μ.μ.  

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΗΝ.
ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΗΣΦΕΡΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΑΡΥΝΟΥΜΕ.
IMAGINE ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΓΕΟΤΕΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ.
ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ.
ΛΥΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΡΗ. ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ.
ΑΞΑΛΛΟΥ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΛΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ.
ΟΚ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΤΑΚΩΜΟΙ.
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.
ΕΑΝ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΟΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΝΙΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΕΑΝ ΠΑΛΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2008 στις 4:28 μ.μ.  

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΓΡΟΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΟΙΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΝΩ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ...ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΕΤΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Ανώνυμος 14 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 μ.μ.  

ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ- ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΕ! ΣΥΝΕΛΕΘΕΤΕ ΡΕ! ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ! Η ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ.ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ. ΣΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΤΕ; ΠΟΣΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΤΕ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ! ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΕ, ΑΚΟΥΤΕ;;;;

Ανώνυμος 15 Οκτωβρίου 2008 στις 12:08 π.μ.  

ΑΙΧΟΥΜΑΙ ΧΑΣΙ ΤΟΙΝ ΟΥΣΕΙΑ ΜΑΖΕΙ ΜΑΙ ΤΕΙ ΜΠΑΛΑ
-ΟΤΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΗΛΟ ΟΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΕΙΣΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΦΙΛΕ;ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ...

Ανώνυμος 15 Οκτωβρίου 2008 στις 5:27 μ.μ.  

ΦΙΛΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ-ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η' ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΛΙΣΤΑ- ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ.ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ. ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ; ΕΛΕΟΣ. ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. ΕΜΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΤΟΕΙ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΩΣ ΝΕΟΙ; ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ;

Ανώνυμος 15 Οκτωβρίου 2008 στις 11:23 μ.μ.  

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΟΥ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΣΑΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ Π.Δ. 164/04, ΟΤΙ : ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ. ΣΤΑ 45-50 ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΕΗ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ "ΜΕΣΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ), ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ- ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕ "ΦΕΣΩΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ, Η ΘΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΤΑ Α.Ε.Ι. ΑΝ .. ΑΝ ... ΤΟΤΕ Η ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑ ΙΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ, ΟΧΙ "ΓΥΦΤΙΚΗ" ΚΑΘΕ ΟΚΤΑΜΗΝΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Κ.ΛΠ. ΕΠΙ 10 - 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, "ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ" ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ...

Ανώνυμος 16 Οκτωβρίου 2008 στις 11:52 π.μ.  

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ:ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΤΟΠΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΛΠ )ΠΟΚΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΠΧ ΣΤΗΝ 1Κ ΜΠΗΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ Η΄ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΕΧΟΥΝ 1000ΜΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ;;;;;;;
ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ;;;;;ΤΗ ΛΕΞΗ ΒΙΣΜΑ Η΄ΜΠΑΡΜΠΑΣ Η΄ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ;;;;;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ;
ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΧΗ..........
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ Η΄ΚΟΥΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 π.μ.  

΄Ετσι ακριβώς είναι φίλε, ειδικά στις μέρες μας με το διεθνές οικονομικό "κράχ". Δεν ζούμε σε κράτη δικαίου αλλά σε κράτη όπου σε όλους τους τομείς η τήρηση των νόμων και της αξιοπρέπειας είναι εξαίρεση και επικρατούν παντού οι "νταβατζήδες" (από πρωθυπουργικά χείλη ειπωμένο). 'Οχι μόνο σαν επιχειρηματίας, αλλά και σαν υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα : σε στίβουν σα λεμονόκουπα μέχρι τα 40-45 και έπειτα μόλις ανέβει ο μισθός από τους 10 οι 9 απολύονται και ο ένας γίνεται διευθυντής - αυτός που πλάσαρε πιο πολύ καρκίνο και μεταλλάξεις στην ανθρωπότητα. Με αυτά που λέμε ... απορώ πως μας αφήνουν και επιβιώνουμε ακόμα. Κινδυνεύει και το φιλικό blog...

agroanergos 18 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 π.μ.  

ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΣΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ;

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 1:06 π.μ.  

AGROANERGE, προς Θεού δεν είμαι προφήτης και δεν εννοούσα την πρόσφατη άδικη επίθεση από κάποιο Σύλλογο. (Δεν ξέρω βέβαια άν όλοι οι άνεργοι και συμβασιούχοι Γεωπόνοι είναι μέλη του Συλλόγου και με πόσες ψήφους έχει εκλεγεί το Δ.Σ. (από το σύνολο των άνεργων και συμβασιούχων Γεωπόνων) για να μιλάει εκ μέρους όλων).
Απλά αστειευόμενος πιο πολύ εννοούσα ότι με αυτά που αναφέρουν οι επισκέπτες του blog σου, ίσως έρθεις αντιμέτωπος με πολυεθνικές, εμπόρους φυτοφαρμάκων και μεταλλαγμένων, Συλλόγους των οποίων ίσως κάποια μέλη εκπροσωπούν συμφέροντα, Υπουργεία, νταβατζήδες, διαπλεκόμενους, Κόμματα. Τα βάζεις με "
θεούς και δαίμονες".
Συγχαρητήρια και πάλι για το ελεύθερο βήμα του blog και για το υψηλό νοητικό επίπεδο των επισκεπτών σου. Αυτό ενοχλεί απ' ότι κατάλαβα, γιατί ξεφεύγουν από τη "μάζα".
Υ.Γ. Ίσως να έχω κάποιοα επιφύλαξη για την καυστικότητα των σχολίων και για την ακρίβεια κάποιων γεγονότων που περιγράφονται εδώ, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι πρέπει να ακούγονται αδέσμευτα όλες οι φωνές των γεωτεχνικών, κάτι που ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Φιλικό σχόλιο: ασχολήσου με το blog αλλά είναι πολλές 6 ώρες τη μέρα... κοίταξε το μέλλον σου.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP