30 Νοεμβρίου το Τεστ Δεξιοτήτων

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Στις 30 Νοεμβρίου, τελικά, σύμφωνα με έγγραφο του ΥΠΕΠΘ, θα πραγματοποιηθεί το Τεστ Δεξιοτήτων στο οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 176.000 υποψήφιοι.

Το γραπτό Τεστ Δεξιοτήτων (η νέα δοκιμασία που περιλαμβάνει ερωτήσεις με τη διαδικασία των πολλαπλών επιλογών) είναι ένα επιπλέον κριτήριο πρόσληψης και σε αυτό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι το επιθυμούν.

Φυσικά, θα λάβουν μέρος όλοι όσοι ενδιαφέρονται να διοριστούν στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, αφού είναι βέβαιο πως έτσι θα αποκομίσουν κάποια επιπλέον μόρια.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους υποψηφίους ανά Νομό καθώς και 10 ερωτήσεις-απαντήσεις για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Οκτωβρίου 2008 στις 9:50 μ.μ.  

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ..
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ?
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ..
Ο ΑΣΕΠ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ..ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ...
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΖΑΜΠΙΑΣ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ....
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 24 Οκτωβρίου 2008 στις 1:01 π.μ.  

ΓΕΩΤΕΕ -ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ-ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΤΕΙ-ΠΕΝΑ

ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ

Ανώνυμος 24 Οκτωβρίου 2008 στις 10:03 π.μ.  

Τελικα τι ισχυει? δεν εχω δει το δημοσιευμα σε αλλη εφημεριδα και πριν καποιες ημερες ειχε δημοσιευθει το εξης κειμενο στο www.proslipsis.gr

"Τεστ ΑΣΕΠ: Γυναίκες οι δύο στους τρεις υποψήφιους (16/10/08)


Aθήνα 16.10.2008, 20:38
Οι γυναίκες και οι απόφοιτοι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης συγκεντρώνουν τα υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής στο επικείμενο τεστ γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ, που όπως είπε πρόσφατα ο προέδρός του κ. Γιώργος Βέης, θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και ενώ εκκρεμεί η επεξεργασία περίπου 2.000 αιτήσεων από το σύνολο των περίπου 174.000 που υποβλήθηκαν, τα ποσοστά συμμετοχής ανά φύλο είναι 32% άνδρες και 68% γυναίκες και ανά βαθμίδα εκπαίδευσης 42% πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 20% τεχνολογικής και 38% δευτεροβάθμιας.

Η μεγάλη συμμετοχή των γυναικών ήταν εν πολλοίς αναμενόμενη, αφού είναι γνωστό ότι κοινωνικοί και βιολογικοί παράγοντες καθιστούν για αυτές το Δημόσιο ελκυστικό εργασιακό προορισμό. Εκείνο που κυρίως εντυπωσιάζει είναι το χαμηλό ποσοστό συμμετοχής των αποφοίτων τεχνολογικής εκπαίδευσης, που σίγουρα έχει να κάνει και με την υψηλή απορροφητικότητά τους από την αγορά εργασίας.

Τα τελικά στατιστικά στοιχεία του τεστ θα ανακοινωθούν από το ΑΣΕΠ μέσα στο Νοέμβριο και θα είναι εμπλουτισμένα με στοιχεία και για τους κατόχους μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου σπουδών, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον."

Υπαρχει ενημερωση απο αλλη πηγη?

Ανώνυμος 24 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 μ.μ.  

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ;ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ;

Ανώνυμος 17 Νοεμβρίου 2008 στις 9:59 π.μ.  

Εγά πάντως πιστεύω ότι μετά το τέστ δεξιοτήτων θα πρέπει να βαθμολογείται το μπαλέτο, ο χορός (δημοτικοί 70 μόρια, κλασσικός 50 και σύγχρονος 30 μόρια!),το αρμόνιο, σαξόφωνο, κιθάρα και πάει λέγοντας... Πως σας φαίνεται η ιδέα? Σε κάνει καλύτερο Γεωπόνο το να ξέρεις ποια είναι η πρωτεύουσα της τάδε ξεχασμένης χώρας και δεν σε κάνει καλύτερο γεωπόνο το να ξέρεις να χορεύεις τσάμικο????

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP