24ΜΗΝΟ(update)

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Το θέμα δυστυχώς δεν συζητήθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ την Πέμπτη στην Αθήνα. Αιτία είναι η καθυστέρηση που σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω επιχειρείται σταθερά σε κάθε συνεδρίαση του ΔΣ από τα 5 μέλη της ΔΑΚΕ που αμφισβητούν το προεδρείο. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή μέχρι τις 13 Νοεμβρίου που συζητείται το θέμα στο Σ.τ. Ε. Το θέμα παραμένει στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ για την επόμενη συνεδρίαση.

Κ.Καμπιτάκης

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

72 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 2:27 μ.μ.  

ΚΟΥΒΕΛΑΣ

κ. ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ. ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΕΡΙΤΑΙΡΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Ο κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ κ. ΛΩΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ κα. ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ κ. ΛΩΛΗ ΚΑΙ κα. ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 2:47 μ.μ.  

Προς κύριο Καμπιτάκη.
Έχω αναφερθεί μέσα από αυτό το μπλόκ για την γνώμη μου όσον αφορά στο ΓΕΩΤΕΕ. Έχω γράψει ότι η ποιο δυνατή φωνή και εκεί που πρέπει να απευθυνόμαστε είναι μόνο το ΓΕΩΤΕΕ και μετά όλη οι άλλοι. Δεν μπορώ να γνωρίζω το νέο ΔΣ και το τι ενέργειες έχει κάνει, γιατί όπως καταλαβαίνεται είναι δουλεία δικιά σας να μας ενημερώνεται και να σας στηρίζουμε. Όπως εξάλλου σας στηρίζουμε οικονομικά, έστω και μετά από 10 μήνες ανεργίας.
Έχω ρωτήσει κάποια πράγματα για το ΓΕΩΤΕΕ και δεν πήρα απάντηση. Για τα χρήματα μας κλπ. Δεν τα διάβασε κανείς (καλά δεν περιμένω κιόλας, ευαισθητοποίηση). Δεν κατάλαβα επίσης γιατί τώρα το ΓΕΩΤΕΕ, μέσω της ΠΕΑΣΓΕ, έβαλε στην ατζέντα της το πρόβλημα των συμβασιούχων.
Την ημέρα της ορκωμοσίας κιόλας γραφτήκαμε στο ΓΕΩΤΕΕ. Μετά από 3 μήνες πληρώσαμε τις εισφορές και από τότε έρχονται κάτι τσεκ και όλα είναι εξοφλημένα. Από τότε και έπειτα δεν ήρθε κανένα χαρτί στο σπίτι, ούτε με θέσεις, ούτε με προτάσεις, ούτε με διαβήματα, τίποτα.
Εγώ δεν ζητάω να γίνεται οι μάγοι, και να τα φτιάξετε όλα σε μια θητεία. Τουλάχιστον κινηθείτε στα πλαίσια των άλλων επιμελητηρίων.
Το ξαναζήτησα αλλά δεν πήρα απάντηση. Τι έγινε με το φιάσκο του 24 μήνου; Τι έγινε με τις αμοιβές των μελετητών; Τι έγινε με τους γεωργικούς συμβούλους; Τι έγινε με τον πρόην πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ κ Παπαβασιλείου που σήμερα είναι νομάρχης; ( δεν είναι κομματικό βήμα για ανάδειξη; Πως θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του νέου συναδέλφου που βγαίνει από το πανεπιστήμιο;. τι γίνεται με τα 10αρια της Βουλγαρίας, Ρουμανίας; Τι γίνεται με την γωνιά του αγρότη στα ΚΕΠ; Τι γίνεται με τις Συμβάσεις του ΕΛΓΑ & ΟΠΕΚΕΠΕ; Τι γίνεται με τις ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών; Τι γίνεται με τους 4.000 άνεργους; Τι γίνεται με τα ΤΕΙ που είναι δεκάδες και κάνουν μάθημα εκεί μέσα απόφοιτοι ΤΕΙ; Τι γίνεται με τις προκηρύξεις του ΑΣΈΠ;
9 χρόνια έχω το πτυχίο και κανένας δεν μου έχει πει για αυτά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλει βύσμα. Παντού. Οπότε ποια είναι η στήριξη; Που είσαστε σε όλα αυτά; Αντίθετα ζητάτε να στείλουμε λεφτά για επικουρικά ταμεία; Εδώ δεν έχουμε δουλεία. Τα έχω γράψει. Γιατί να στείλω τα λίγα μου λεφτά να τα επενδύσει και να τα διαχειριστεί άλλος. Ρώτησε ποτέ κανείς πως τα βγάζει πέρα κάποιος μετά το 8 μηνο σε άλλη πόλη σε ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ. Γιατί στις προκηρύξεις της δακοκτονίας γράφει μέσα να έχεις αυτοκίνητο; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Σε ποιο άλλο επάγγελμα στην Ελλάδα βάζει ο εργαζόμενος το ΙΧ του;
Όλα αυτά δεν μοιάζουν γελοία; Δηλαδή επειδή βρέθηκε ένα βήμα να λέει ο καθένας την αγανάκτηση του ενοχλεί; Ένα βήμα που δεν μπορεί να κάνει παρέμβαση πουθενά. Απλά μπορείτε και εσείς οι θεσμικοί να έχετε άμεση επικοινωνία με τον καθένα από εμάς.
Όσον αφορά τα περί ανωνυμίας. Καλά τα λέτε. Εγώ δεν θέλω να βάλω υποψητιότητα για κανένα ΔΣ. Δεν θέλω να γίνω κάποιος. Αντίθετα θέλω ο ποιο ικανός από εμάς, εφόσον το επιθυμεί να βγει μπροστά και να πετύχει ότι δεν μπορεί να πετύχει ο ποιο τεμπέλης από εμάς. Την ανωνυμία την αποφεύγω. Όχι εδώ μέσα. Σε κάθε μου δουλεία, σε κάθε μου πόρισμα βάζω ονοματεπώνυμο, να ξέρει ο καθένας με ποιον έχει να κάνει. Εάν έγραφα στο site της ΠΕΑΣΓΕΕ ή του αγρό-άνεργου, θα ήμουν σίγουρος ότι δεν θα το χρησιμοποιούσαν αυτό χωρίς να με ρωτήσουν; Για αυτό δεν έχετε πει ποτέ τίποτα.
Θεωρώ ότι υπάρχει μιας μορφής υποκρισία. Τα σοβαρά προβλήματα είναι τα παραπάνω. Έχω γράψει προτάσεις (αλλά δεν τις διαβάζεται). Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω σχόλια, περί ΓΕΩΤΕΕ και ΠΕΑΣΓΕ από τον κύριο που έχει 15 χρόνια πτυχίο. Στο ίδιο πνεύμα κινούμε και εγώ.
Τα τηλέφωνα μας και τις Δ/νσεις μας τα έχει το ΓΕΩΤΕΕ. Δεν έστειλε ποτέ ένα χαρτί στο σπίτι. Ένα ερωτηματολόγιο. Ένα κείμενο ενημέρωσης.
Νομίζω πως δεν πρέπει να σας ξαναενοχλήσω. Έτσι και αλλιώς δεν έχω να σας πω κάτι περισσότερο. Τα ξέρετε όλοι αυτά τα πράγματα ευχαριστώ το μπλοκ που φιλοξένησε τις απόψεις μου. Θα συνεχίσω έξω από εδώ, με το χαρτί στο χέρι. Να κάνω την υπόλοιπη σύμβαση μου στον ΕΛΓΑ ( μετά από 12 μήνες ανεργίας και τον άδικο αποκλεισμό μου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ). Θα συνεχίσω να δουλεύω νύχτα από τις 9 έως τις 5 το πρωί σε εξωτερική άσχετη δουλειά για να μπορώ να ζήσω τους υπόλοιπους 8-10 μήνες. Και θα είμαι σίγουρος ότι έχω ένα χαρτί πανεπιστημίου στην τσέπη (5 ετούς φοίτησης!!!!!). Ένα ισχυρό ΓΕΩΤΕΕ που με στηρίζει ( αφού το στηρίζω και εγώ οικονομικά). Ένα αυτοκίνητο για να εξυπηρετήσω τον ΕΛΓΑ και το ΓΕΩΤΕΕ, και μια βαλίτσα στο χέρι τώρα στα 32 μου. Να είσαστε καλά, να παλεύετε με αυτούς τους ρυθμούς. Να λέτε τις ίδιες αλήθειες. Να πετυχαίνετε τόσα πολλά πράγματα για εμάς. Και όλα θα πάνε καλά.
Αντίος Μούστος!

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 3:17 μ.μ.  

dragstar εγώ δεν μπαίνω εδώ μέσα να διαβάσω μόνο τον αgroanergo,θέλω να διαβάζω και τα σχόλια του κάθε συναδέλφου όποια και να είναι αυτά
τα δικά σου τα δικα΄μου των αλλων.

καποιος μπορει να συμφωνει μαζι σου και κάποιος μπορεί να διαφωνεί.

τη γνώμη σου πρέπει να την λες(εγώ την θέλω) και ασε τα αντιος

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 3:29 μ.μ.  

DRAGSTAR εχεις απολυτο δικιο.
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 3:41 μ.μ.  

KAZANTZAKH EXETE ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΙ.
''ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ''
ΑΝΤΙΟ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΥΓ: ΔΕΝ ΕΠΕΔΙΩΞΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΧΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΗΘΕΛΑ... ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.

agroanergos 19 Οκτωβρίου 2008 στις 3:52 μ.μ.  

dragstar ΣΤΟΝ KAZAΝTZAKH ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ;
THN KAKH ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ!

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΕΙΛΕ Ε-ΜΑΙL.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 3:55 μ.μ.  

DRAGSTAR ολοι τις ιδιες αποριες εχουμε-ολοι οσοι δεν γραφομαστε σε συλλογους σαν την πεασγε-φαινεται το επιπεδο-και απογοητευμενοι δεν περιμενουμε τιποτε...
εδω αλληλοενημερονομαστε και λεμε καμια κουβεντα γιατι θα τρελαθουμε με το ερωτημα:μα μονο εγω τα βλεπω στραβα;μηπως για ολους τους αλλους ειναι ισια;
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 4:14 μ.μ.  

ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟ? ΔΕΚΤΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΣΑΣ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ? ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΡΑΒΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ? ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΑΠΟ AGROANERGO, ΑΠΟ ΜΕΝΑ .... Ή ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΜΕΙΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕ! ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 4:31 μ.μ.  

Αγαπητέ dragstar κάποτε θεωρούσα σπουδαίο τον Καζαντζάκη, τώρα όμως κατάλαβα πως δεν κάνει για οδηγητής μου.
Μια μαντινάδα -ίσως την έχει ακούσει ο κ. Καμπιτάκης- λέει:
"Με την ελπίδα ζει κανείς
και με αυτή ποθαίνει
κι΄αυτοί που δεν ελπίζουνε
είναι όλοι πεθαμένοι".
Ζωντανοί νεκροί.
Εμείς όμως όχι.
Αλίμονο αν δεν ελπίζουμε.
To blog του agroanergos,οι παρεμβάσεις των εκατοντάδων σχολιαστών του μεταξύ των οποίων και του κ. Καμπιτάκη αλλά και η αγνή και ειλικρινής προσέγγιση του dragstar είναι μια ελπίδα. Τα κείμενα κάποτε ίσως θα πρέπει να εκδοθούν σε τόμο.
dragstar κι εγώ σου λέω να συνεχίσεις να λες τη γνώμη σου γιατί η φωνή σου δίνει κουράγιο στους αδικημένους άνεργους που πρέπει να ελπίζουν για ένα καλύτερο μέλλον, για αξιοκρατία, για τέλος της αδικίας (βλ. πλαστά δικαιολογητικά).

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 4:47 μ.μ.  

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΣ,ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

agroanergos 19 Οκτωβρίου 2008 στις 5:13 μ.μ.  

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΥΒΡΕΙΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ(ΤΟ BLOG ΧΘΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ) ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ.


ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΙΑ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 5:16 μ.μ.  

ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ AGROANERGO.
1 ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ?
2 ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ? ΟΜΑΔΙΚΑ Ή ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ? ΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΜΕ?
3 ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΟΥΜΕ?

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 5:18 μ.μ.  

ΟΡΘΡΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ" ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ?

agroanergos 19 Οκτωβρίου 2008 στις 5:20 μ.μ.  

ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 5:21 μ.μ.  

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ. ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. Ο ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΣ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 5:46 μ.μ.  

:) τι να πει κανείς τώρα...
ουαί ! αυτοί βρίζουν με το γάντι!
ά' κάτι θα πω
"όποιος δε θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει".
διαβάστε τα σχόλια σε εκατοντάδες αναρτήσεις και δειτε προτάσεις.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 5:55 μ.μ.  

ΩΡΑΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ "ΓΑΝΤΙ" ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ? ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΛΛΟΓΟ? ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΟΥΜΕ? Ή ΜΗΠΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ?

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 5:55 μ.μ.  

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΕΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΘΕΪΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΧΡΟΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 5:56 μ.μ.  

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ?

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 6:00 μ.μ.  

ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;;;;
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ;;;;;;;;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ;;;;;;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 6:11 μ.μ.  

αφησε μας τότε και πήγαινε στο δικό σου Blog, μας τα έπρηξες

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 6:19 μ.μ.  

ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΕΙ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ. ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ Π Ο Τ Ε ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 6:27 μ.μ.  

να μας στείλεις πρόσκληση όπως και στους γάμους
είναι υποκρτικό να ζητάτε από τους αναγνώστες αυτού του Blog και γενικά από συναδελφους προτάσεις και συμμετοχή όταν τους αποκαλείτε στρουμφάκια
τόσο καιρό πάνω από το blog ξημεροβραδιάζετε αλλά τώρα σας έπιασε ο πόνος για επικοινωνία;
ακόμα και έτσι έγινε με το χειρότερο τρόπο από την πλευρά σας
ο καθένας μπορεί να κρίνει ελεύθερα

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 6:39 μ.μ.  

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ. ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΟΣΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΣ ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΠΡΙΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΗΡΘΑΝ, ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΣΑΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ. ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ, ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 6:46 μ.μ.  

ρε φιλοι της πεασγε το παρακανατε....αρχιζω να νομιζω οτι σας λειπουν τα 10 ευρο(ο κοσμος σας λειπει και σας καιει).
μετα την ανακοινωση εδω στο στρουμφοχωριο απο τον κ.Καμπιτακη που εσεις δεν μπηκατε στον κοπο να μας πειτε, θα περιμενα να σταματησεται να γραφετε βριζοντας μας γιατι τολμαμε αν και ανεργοι και συμβασιουχοι να μην ερχομαστε στο δικο σας μαγαζι, και θελετε και προτασεις και δεν ξερω τι αλλο.
παλικαρια τελειωσαν τα αστεια.
υπαρχει κατι που λεγεται ευθιξια,αξιοπρεπεια, αιδως ....αρκετα προκαλεσατε.
σιγουρα αν με τοσο φανατισμο που μπηκατε εδω, μιλουσατε οπου επρεπε για τα προβληματα που λυνεται...θα ειχαν λυθει!
θα ηθελα να σας εβλεπα πως διεκδικειται τα δικαιωματα...με τσαμποκα και αγενεια που δειχνεται εδω;ή γλυφοντας προεδρους γινομενοι κοτες μπροστα τους;
απο το επιπεδο σας που βλεπω εδω μεσα μονο γιαυτα τα δυο ειστε ικανοι.
αντε στο σπιτι σας τωρα-στο στρουμφοχωριο το παρτι τελειωσε.
μας βρισατε, σας ανεχτηκαμε, αρκετα!

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 6:48 μ.μ.  

ΘΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ-ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ-ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ MAIL ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 7:01 μ.μ.  

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.
ΑΛΕΞ, ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 7:09 μ.μ.  

για ιδεες και προτασεις διαβασε προσεκτικα ολα τα θεματα που εχουν αναπτυχθει εδω απο την αρχη.θα βρεις πολλες.
και κατι τελευταιο:στον ελγα αθηνας ή του τοπου σας πως δουλευεται;με βισμα πασοκικο ή νεοδημοκρατικο;λυσε μας δρακουμελ με την ψιψινελ σου κι εσυ μιαν απορια!

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:05 μ.μ.  

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΔΡΟΥΜΕ ΕΧΘΡΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ, ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:13 μ.μ.  

Πόσοι είναι οι άνεργοι γεωπόνοι και πόσοι ψήφισαν στις εκλογές; Έχει σημασία για το αν ο Σύλλογος -ο κάθε Σύλλογος- έχει κύρος στην κοινωνία.
Το να έχει κύρος στο απαξιωμένο ΓΕΩΤΕΕ δε λέει τίποτε.
Όσο για τους συνδικαλιστές, έ ... υπάρχει η αντόληψη πως είναι οι πρώτοι που "τακτοποιούνται".
Όποιος διορίζεται με πλαστές Υ/Δ είναι όχι απλά απατεώνας αλλά εν δυνάμει δολοφόνος αφού ο απογοητευμένος άνεργος μια-δυο-τρεις βλέπει τις πόρτες κλειστές ενώ οι επιτείδειοι του παίρνουν τη θέση. ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για το οποίο έπρεπε να σειστεί ο τόπος.
Κοινωνιολόγοι είπατε παρακαλώ; χε χε .. και που είσαι ακόμα!
Αγροάνεργε συγχαρητήρια.
Ελεύθερη επικοινωνία, ενημέρωση για προσλήψεις, αποφάσεις, "απόρρητες" γνώσεις, να τι προσφέρει η πρωτοβουλία ενός !

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:18 μ.μ.  

να σβησεις το σχολιο απο την σελιδα του συλλογου
δεν τιμα ουτε εσένα ουτε τον σύλλογο

ας φαινονται οι πρωτοβουλιες που κανετε οπως τις αναφέρει η εφη

αυτα θελει να βλεπει ο κοσμος

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:18 μ.μ.  

το επαγγελμα του γεωπονου, ειναι ενα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ????? η μηπως δεν ειναι

πειτε μου ρε παιδια μηπως βλεπετε εσεις κατι που δεν βλεπω εγω

μηπως ο πλανητης γη περιστρεφεται γυρω απο τους γεωπονους????

μηπως αν απεργησουν οι γεωπονοι θα παραλυσει η χωρα, θα πεσει η κυβερνηση, θα βγουν στα βουνα οι αγροτες????

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:21 μ.μ.  

εκρεμει μια απορια!εκανες οτι δεν ακουσες δρακουμελ που ισως κανεις την ψιψινελ;
και βεβαια διοριζονται πρωτοι οι συνδικαλιστες!προβατα να δουμε που θα βρουν...

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:28 μ.μ.  

ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΕΔΩ. ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:29 μ.μ.  

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) είναι μια δημόσια υπηρεσία που έχει σαν σκοπό τη διεύρυνση και προώθηση της επιστημονικής γνώσης στους τομείς της γεωργίας, κτηνοτροφίας, δασολογίας, αλιείας και της διαχείρισης των ορυκτών και υδατικών πόρων, σε μια προσπάθεια επέμβασης και καθοδήγησης της εξέλιξης στους παραπάνω τομείς.

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. είναι ο νομοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας σε θέματα οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της υπαίθρου και προσπαθεί πάντα να λαμβάνει υπόψη τον παράγοντα "περιβάλλον", το σεβασμό και την προστασία του. Ειδικότερα το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.:

α) Μελετά με πρωτοβουλία δική του ή των αρμόδιων αρχών κάθε θέμα που αφορά στους τομείς της γεωργίας, κτηνοτροφίας, αλιείας, των δασικών πόρων, των ορυκτών και υδατικών πόρων, την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής γεωργίας, την ποσοτική και ποιοτική βελτίωση της παραγωγής, τον έλεγχο, την επεξεργασία, την μεταποίηση, τη διακίνηση και την εμπορία των προϊόντων των τομέων αυτών.

β) Γνωμοδοτεί με πρωτοβουλία δική του ή των αρμοδίων αρχών για κάθε νομοσχέδιο, προεδρικό διάταγμα και γενικό μέτρο που έχουν σχέση με :

τη γεωργική, δασική, κτηνοτροφική, αλιευτική παραγωγή
τους φυσικούς πόρους και ειδικότερα τους εδαφικούς, δασικούς, αλιευτικούς, ορυκτούς και υδάτινους πόρους της χώρας,
τη γεωτεχνική παιδεία και έρευνα,
την προστασία του περιβάλλοντος και την αποκατάστασή του
τις εδαφικές και υπεδαφικές συνθήκες θεμελίωσης και κατασκευής των διαφόρων τεχνικών έργων
γ) Παρέχει τη συνδρομή του για την άρτια κατάρτιση και υλοποίηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων και μελετών που αναφέρονται σε θέματα γεωπονικά, δασοπονικά, ζωοτεχνικά, κτηνιατρικά, ιχθυοπονικά και γεωλογικά.

δ) Ενισχύει κάθε προσπάθεια που προέρχεται από το κράτος, τους οργανισμούς του δημόσιου τομέα, την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας, τους αγροτικούς, δασικούς, κτηνοτροφικούς και αλιευτικούς συνεταιρισμούς και συλλόγους και κάθε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου εφόσον αποβλέπει στην ανάπτυξη του βιοτικού και πολιτιστικού επιπέδου του πληθυσμού της υπαίθρου και την καλύτερη χρησιμοποίηση των διατιθέμενων φυσικών πόρων και μέσων.


ε) Συνεργάζεται, για να πετύχει τους στόχους του και με άλλα Επιμελητήρια ή Ενώσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, και διοργανώνει ή συμμετέχει σε συνέδρια με θέματα κύρια αναπτυξιακά και περιβαλλοντολογικά. Μετέχει σε εκθέσεις γεωργικές, δασικές, κτηνοτροφικές, αλιευτικές και φυσικών πόρων.

Επιπλέον, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. είναι πλήρες μέλος της CEDIA (Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ενώσεων Γεωτεχνικών), ενός οργανισμού που έχει σαν στόχο την προώθηση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης διαμέσου της συνεργασίας των μελών του στους τομείς των πληροφοριών, της διαρκούς εκπαίδευσης και της αγροτικής ανάπτυξης, καθώς και την προώθηση των γενικών και ειδικών συμφερόντων των μελών του στις συναλλαγές τους με τα διάφορα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων οργανισμών.

στ) Προσπαθεί ως επιστημονικό και επαγγελματικό όργανο των επιστημόνων των αναφερθέντων ειδικοτήτων να υπερασπιστεί και να αναβαθμίσει την οικονομική τους κατάσταση, την επαγγελματική κατοχύρωση και προστασία τους και την κοινωνική αναγνώριση και καταξίωσή τους.

ζ) Εκδίδει σχετικά περιοδικά και συγγράμματα, οργανώνει διαλέξεις και δημόσιες συζητήσεις και λαμβάνει κάθε μέτρο που συμβάλλει στην πληροφόρηση των μελών του και την ενημέρωση και επιμόρφωση του αγροτικού πληθυσμού.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:30 μ.μ.  

ΑΝ ΑΝΟΙΓΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:36 μ.μ.  

ΑΠΟ ΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 3500 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 120 ΑΤΟΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΓΣ ΓΙΑ ΔΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 80 ΑΤΟΜΑ. ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΝΟΥΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΘΟΥΝ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΣ (ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ). ΟΝΤΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ.

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ? ΑΝ ΝΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΙΣΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ?

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΑΜΕΣΩΣ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:42 μ.μ.  

ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΓΙΑ ΑΛΕΞ

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΕΞ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΤΕΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ. ΕΣΥ ΑΛΕΞ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟΝ κ. ΚΑΜΠΙΤΑΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 8:55 μ.μ.  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.

ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΓΑΖΙ? ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΠΛΑΚΑ! ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗ, ΓΛΥΦΤΗ, ΚΟΤΑ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.

ΔΩΣΜΟΥ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΣΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙΣ. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΑΙ? ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΩ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΑΓΑΖΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΘΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 9:05 μ.μ.  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ 120 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ 3.500 ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ;

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 9:07 μ.μ.  

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ? ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ?

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 9:09 μ.μ.  

ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟ 2003 ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΑΝΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ. ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ 120, ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ?

agroanergos 19 Οκτωβρίου 2008 στις 9:43 μ.μ.  

ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ(ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ,ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ) ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ.
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.

ΠΡΟΣ 6:39

ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ.
ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ;
ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΟΥ;
ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΕΚΦΡΑΣΗ.
ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΕ SITES(Ο AGROTYPOS TO ΕΓΡΑΨΕ) ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ,ΣΤΗΝ ΠΟΣΓ,ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ Ε-ΜΑΙL ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.(ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ)

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 9:45 μ.μ.  

Συνάδελφε Κούβελα
Τα πράγματα έγιναν όπως τα περιγράφεις. Η δική σου πρωτοβουλία, η ανταπόκριση του Προέδρου σ. Μαρκόπουλου και η εργασία των σσ. Λώλη και Σωτηριάδου καταγράφονται στα θετικά σας. Η μη συζήτηση του θέματος στο ΔΣ χρεώνεται στους άλλους.
Συνάδελφε agroanerge φέρε ξανά το link της ΠΕΑΣΓΕ.
Συνάδελφε dragstar έθεσες πολλά.Ίσως όλα. Με την άδειά σου επιλέγω να απαντήσω προς το παρόν σε ένα θέμα, που φαίνεται να απασχολεί τόσο εσένα όσο και άλλους και είναι κρίσιμο. Το θέμα των χρημάτων του ΓΕΩΤΕΕ.
Υποθέτω να συμφωνούν όλοι με την πανάρχαια φράση "Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γεννέσθαι των δεόντων¨. Όλοι οι θεσμοθετημένοι κατά καιρούς πόροι του ΓΕΩΤΕΕ βασίζονται στις δραστηριότητες των μελών του. Όλοι οι πόροι του ΓΕΩΤΕΕ είναι αποτέλεσμα αιτημάτων και αγώνων του γεωτεχνικού συνδικαλισμού, προκειμένου να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία του από εξουσίες και η εδραίωση της "εξάρτησής" του μόνο από τα μέλη του. Κανένας πόρος δεν επιβλήθηκε ούτε έχει χαρακτήρα φορολόγησης των μελών του. Δεν πρέπει επομένως το όλο ζήτημα να αντιμετωπίζεται σήμερα με όρους αγοράς ή όρους δούναι και λαβείν. Αυτό όταν γίνεται ευτελίζει το ζήτημα και προσβάλλει όλους εκείνους τους παλιούς συναδέλφους που αγωνίστηκαν για να τα καθιερώσουν.
Ο ετήσιος προϋπολογισμός του ΓΕΩΤΕΕ δημοσιεύεται στο περιοδικό. Ο φετεινός αναρτήθηκε και στο blog αυτό. Είναι επομένως διαφανής. Όλες οι δαπάνες ελέγχονται προκαταβολικά από το ελεγκτικό συνέδριο. Δεν υπάρχει επομένως λαμογιά. Τα μέλη του ΔΣ και των ΔΕ των Παραρτημάτων δεν αμοίβονται. Υπάρχει μόνο μια μικρή αποζημίωση για συμμετοχή σε συνεδριάσεις οργάνων που γίνονται απογεύματα της οποίας το ύψος για το Παράρτημα Κρήτης δεν ξεπερνά τα 300 ευρώ το χρόνο. Καλύπτονται επίσης τα οδοιπορικά έξοδα για εκτός έδρας μετακινήσεις. Το ύψος όμως αυτής της αποζημίωσης δεν φτάνει συνήθως να καλύψει τα πραγματικά έξοδα και όλοι βάζουν από την τσέπη τους.
Το ΓΕΩΤΕΕ έχει και αποθεματικά (δεν θυμάμαι το σημερινό τους ύψος), έχει και περιουσία (κτήρια, εξοπλισμό κ.ά.). Ολα αυτά ανήκουν σε μας και σε αυτούς που θα έρθουν μετά από μας.
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα. Το σημερινό ΔΣ σε πρόσφατη συνεδρίαση του καθιέρωσε για πρώτη φορά κανόνες στην οικονομική διαχείριση ώστε αυτή να υπηρετεί μόνο τους στόχους του Επιμελητηρίου και όχι τις οποιεσδήποτε ματαιόδοξες ανάγκες προβολής κάποιων. Και αυτό καταγράφεται στα θετικά της σημερινής πλειοψηφίας.
Συνάδελφε "ανώνυμε" το ΓΕΩΤΕΕ δεν είναι δημόσια υπηρεσία. Οι δημόσιες υπηρεσίες εκτελούν εντολές των προϊσταμένων τους αρχών και δεν έχουν αυτόνομη δική τους άποψη. Το ΓΕΩΤΕΕ δεν εκτελεί εντολές και έχει δική του άποψη. Η εξουσία μπορεί να λέει ναι στους συμβασιούχους και το ΓΕΩΤΕΕ να λέει όχι. Το ΓΕΩΤΕΕ σωστά είναι σύμβουλος της πολιτείας. Η τελευταία όμως παράγει και εφαρμόζει πολιτική. Επομένως πολιτικά συμβουλεύει και το ΓΕΩΤΕΕ. Η πολιτική της πολιτείας εδράζεται στη πλειοψηφία της Βουλής. Η πολιτική του ΓΕΩΤΕΕ εδράζεται στη δική του εσωτερική πλειοψηφία. Οι δύο πλειοψηφίες δεν ταυτίζονται. Άρα οι πολιτικές μπορεί και να συγκρούονται. Το ΓΕΩΤΕΕ έχει το πλεονέκτημα της επιστημονικής γνώσης. Η πολιτεία όμως έχει το πλεονέκτημα της εξουσίας που δεν έχει το ΓΕΩΤΕΕ. Αυτό δεν μεταφράζεται στο αίτημα για κατάληψη της εξουσίας από το ΓΕΩΤΕΕ!!! Μεταφράζεται σ' ένα συνεχή αγώνα από το ΓΕΩΤΕΕ προς την κατεύθυνση υπεράσπισης του συμβουλευτικού του ρόλου, προώθησης των θέσεών του για τα θέματα που το αφορούν και της τελικής κεφαλαιοποίησης των όποιων θετικών αποτελεσμάτων προς όφελος των μελών του στο μέτρο που τους αναλογεί.
Κ. ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:26 μ.μ.  

Αγαπητέ Καμπιτάκη, δε μιλάμε για τις ετήσιες συνδρομές στο ΓΕΩΤΕΕ, μιλάμε για το "άρμεγμα" από τα εκτός έδρας-εκτιμητικά που είναι πολύ μεγάλα ποσά κάθε μήνα, ενώ ειδικά για τους Συμβασιούχους που κάθε οκτάμηνο πάνε σε άλλη Πόλη και περιοχή, είναι μια οικονομική "αφαίμαξη" χωρίς λόγο. Σκέψου τι έξοδα έχει ένας Μακεδόνας που έρχεται στην Κρήτη. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, εισιτήρια για να δει την οικογένειά του. Και να του παίρνει το ΓΕΩΤΕΕ 40, 50 , 60 ευρώ κάθε μήνα!!!

Αγαπητοί "φανατικοί" υπέρμαχοι του Δ/Σ του Συλλόγου Αν-Συμβ Γεωπόνων, είπαμε, η ανεργία φέρνει γκρίνια "ένθεν κακείθεν" αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει εμείς και εσείς, εκτός αν το επιλέξει κάποιος.
όμως:

120 γεωπόνοι στο Σύλλογο;;;. Θα έπρεπε να είναι 3500, και αυτό θα το ήθελαν όλοι δηλ. να προκύψει ένας μαζικότερος Σύλλογος, ενωτικός. 120 στους 3500 είναι ποσοστό 3,4 %. Ποιος φταίει; όχι το blog που είναι αδύνατο να επηρεάσει 3400 γεωπόνους. Και πως έχετε τέτοιο απαξιωτικό ύφος ("ΑΝ ΑΝΟΙΓΑΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΑΣ")για την πλειοψηφία του 96.6 % εσείς oι "ΑΝΥΧΤΟΜΥΑΛΟΙ" του 3,4 %; Φιλικά μιλάω αν και εκστομίζετε ύβρεις εκεί που δεν πρέπει.
Άκου στρουμφοχωριό !
Ιδίως με πείραξε που τα βάλατε με ένα άνθρωπο με ανιδιοτελή προσφορά, τον Agroanergos.

Στο blog του agroanergos διαβάζω τις απόψεις αδικημένων και εξαθλιωμένων οικονομικά, άνεργων συναδέλφων που μιλάνε ελεύθερα όπως θα μιλούσαν σε ένα φίλο τους. Που είναι το κακό;

Κανείς δεν κατηγορεί κανένα Σύλλογο ως Σύλλογο, απλά όλοι έχουν την υποχρέωση και το δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους για το τι -ΚΑΙ ΑΝ- τους προσφέρει η κάθε διοίκηση. Το ίδιο και για το ΓΕΩΤΕΕ που παίρνει πάρα πολλά χρήματα από τους Συμβασιούχους -από τα εκτιμητικά Κε Καμπιτάκη-χωρίς να τους προσφέρει όσα πρέπει (τίποτε στην ουσία).

Όσο για το ποιος έφερε εκτιμητικό έργο στον ΕΛΓΑ... σηκώνει συζήτηση. Υπήρχε μια "συντεχνιακή ενότητα" μόνιμων και συμβασιούχων ΓΕΩΠΟΝΩΝ για να μην πάρουν εκτιμητικό έργο οι των ΤΕΙ ΦΥΤΙΚΗΣ που τότε πίεζαν μέσω των ισχυρών συνδικαλιστικών τους οργάνων, (ενώ οι ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ δεν αντιμετώπιζαν τέτοιο πρόβλημα αφού οι των ΤΕΙ ΖΩΙΚΗΣ ούτε συνδικαλισμό είχαν ούτε έγινε απόπειρα ανάθεσης εκτιμητικού έργου και ούτε και τώρα προσλαμβάνονται στον ΕΛΓΑ έστω σαν συμβασιούχοι, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ενώ για τους της Φυτικής ΤΕΙ τουλάχιστον προκηρύσσονται θέσεις).
Ας μην έπαιρνε τα ΠΣΕΑ ο ΕΛΓΑ (επί Τσόγκα) και ίσως να μην υπήρχε όχι μόνο εκτιμητικό έργο αλλά ούτε καν ΕΛΓΑ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:01 μ.μ.  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ 10:26

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 200ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΤΟΥΣ 40 ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 100 ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ 120. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ? Ή ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΠΕ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ. ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΒΡΗ ΤΟ "ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ", ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ AGROANERGO. ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΠΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΤΕ? Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΥΒΡΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΟΣ "ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ" ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΗΣ ΕΝΩ ΤΟ AGROANERGOS, DRAGSTAR ΚΤΛ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΟΥΒΕΛΑΣ

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 μ.μ.  

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 11:01
ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΕΚΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ; ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΣΕΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ (από τον οξυδερκή Τσόγκα), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (αντιχαλαζικα δίκτυα, ανεμομείκτες, σπορά νεφών με αεροσκάφη) ΣΤΕΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΣΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΚΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ" ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ (Τσόγκας, πιο πολύ Κατσαρός), ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΞΥΛΙΝΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ".

ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ 70 % ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΕ 1000 ΑΤΟΜΑ. ΑΣ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ, Ο AGROANERGOS, ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG EXEI KΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ. Δ/ΝΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Κ.ΛΠ.

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:37 μ.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:42 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 11:30
ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. Η ΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΞΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΓΑ.
ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ?

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 μ.μ.  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ 11:37
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΑΘΗΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΓΡΑΦΕΙΑ? ΑΝΕΛΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2/01/2008 ΜΑΖΊ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 16 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ!!!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΒΡΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ?

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2008 στις 11:53 μ.μ.  

AGROANERGE ΚΑΚΩΣ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 11:37. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΒΡΕΙΣ. ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ.....

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:08 π.μ.  

ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΛΓΑ ΑΘΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΒΙΣΜΑ;
ΤΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ;
ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΠΟΙΟΣ Η΄ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΘΗΝΑ;
ΑΠΟ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΤΕ-ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ...

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 π.μ.  

ΠΡΟΣ 12:08
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 11:50 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ 12:08 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:16 π.μ.  

12:15 ΚΟΥΒΕΛΑΣ

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:26 π.μ.  

12:15
12:08 ΠΡΟΦΑΝΩΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΑΠΟΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ!

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:27 π.μ.  

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΜΕ ΛΙΣΤΑ Η ΟΧΙ, ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ.
ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ "ΒΥΣΜΑΤΑ".
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΗ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΠΟΚ/ΤΟΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ.
ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ "ΗΜΕΤΕΡΟΙ" ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ "ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ" ΟΡΓΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 97 ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ 164/04.
ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (ΟΧΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 3 ΟΚΤΑΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΟΡΕΑ) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:31 π.μ.  

ΠΡΟΣ 12:26
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ? ΑΝ ΕΓΩ (ΚΟΥΒΕΛΑΣ) ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΘΗΝΑ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΑΘΗΝΑ? ΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ?
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:42 π.μ.  

Χαίρομαι για τον ελεύθερο διάλογο που άναψε και πιστεύω ότι θα βγει σε κάτι καλό.
Η μόνιμη εργασία σημαίνει αξιοπρέπεια.
Μην υποτιμάτε τις απόψεις των άλλων, καθένας λέει κάτι που ξέρει από τη ζωή του και από την εμπειρία του. Όταν ο πρωθυπουργός μιλάει για νταβατζήδες, τι να πει ένας άνεργος γεωπόνος που βλέπει την αδικία με στημένα μεταπτυχιακά, πτυχία του 10, ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις κ.λπ. που σε τελική ανάλυση να του παίρνουν από το στόμα τη μπουκιά, τη σύμβαση έστω των 8 μηνών που μελλοντικά μπορεί να τον οδηγούσε σε μονιμοποίηση;

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:45 π.μ.  

ΠΡΟΣ 12:31

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΝ;;;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΒΥΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ, ΜΑΘΑΙΝΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΜΕΣΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟΙ.

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:48 π.μ.  

TO ONOMA TOY;
ΕΛΕΟΣ !
ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΑΙ!
ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑ BLOGS.
ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ, ΑΛΙΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ; ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΩΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΠΟΙΟΤΑΝ". Η Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ.

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:57 π.μ.  

ΠΡΟΣ 12:48

Ο 12:08 ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΕΠΩΝΥΜΟ. ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ?

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 1:01 π.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΝΟΜΙΖΩ. ΤΟ Σ/Κ ΑΥΤΟ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ, ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΧΟΛΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΕΞΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΔΗ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΩ. ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 1:01 π.μ.  

ΠΡΟΣ 12:45

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ ΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ Ή ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 10:07 π.μ.  

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ DRAGSTAR ΠΙΣΩ!!!!!

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 7:19 μ.μ.  

εχει δικιο ο συναδελφος

τα περισσοτερα μαστερ ειναι μαϊμου, ειναι σικέ, στημενα.

στημενα ειναι και σχεδον ολα τα διδακτορικα των γεωπονων που διοριζονται.

μουφα και τα 10αρια πτυχια απο τα βαλκανια.

και η εμπειρια του δημοσιου? Βισμα στις συμβασεις, ψευδεις ΥΔ, γλειψηματα, κωλοστησηματα κλπ

οσο τις ξενες γλωσσες, στο χωριο μου στο καφενειο μιλαμε μονο πορτογαλλικα και μερικες φορες βελγικα οταν παιζουμε πρεφα

ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 7:25 μ.μ.  

ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΕ. ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ........ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΜΠΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΟΜΗ ΓΕΩΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Η ΠΑΣΕΓΕΣ.

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 7:56 μ.μ.  

ΡΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ?
ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ.ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Δ-Ε-Ν ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΛΟΙΟ (ΔΗΜΟΣΙΟ) ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΛΙΓΕΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΥ..ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ.....
ΘΡΥΛΕΩΝ

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 10:51 μ.μ.  

Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΝΕΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ!!!!! ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ?

Ανώνυμος 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 μ.μ.  

ΠΡΟΣ 10:51

ΟΧΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 40 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΔ164 ΕΙΝΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 45. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ 2 ΟΚΤΑΜΗΝΑ, 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ 2 ΟΚΤΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΚΕΝΑ 5 ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΟΝΙΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ. ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 45 ΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 45 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΕΠ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Ανώνυμος 21 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 π.μ.  

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΑΣΦΑΛΙΤΗ:

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΘΕΣΗ ΑΛΛΟΥ.

Ανώνυμος 21 Οκτωβρίου 2008 στις 12:32 μ.μ.  

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΑ ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ. ΔΩΣ ΜΟΥ ΜΕΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ? ΣΠΟΥΔΕΣ? ΒΑΘΜΟΥΣ? ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ?

Ανώνυμος 21 Οκτωβρίου 2008 στις 1:04 μ.μ.  

ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP