24ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Με αφορμή την νέα προκήρυξη εποχικού στον ΟΠΕΚΕΠΕ μπαίνουμε πάλι στις ίδιες ιστορίες με την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων καθώς τόσους μήνες μετά που ξεκίνησε το θέμα των ψευδών δηλώσεων,όχι μόνο δεν έγινε τίποτα ώστε να διαφυλαχθεί η νομιμότητα,αλλά αντιθέτως φαίνεται να ξεχάστηκε εσκεμμένα.

Το νέο Δ.Σ της ΠΕΑΣΓΕ ξεκίνησε το έργο του καλώντας τους συμβασιούχους 5 μήνες πριν, σε προειδοποιητική 24ωρη απεργία για το θέμα του24μήνου.
Προειδοποιητική καθώς σε περίπτωση που δεν ληφθούν υπόψιν τα αιτήματα τους θα προχωρούσε σε περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Παρακολουθώ συνεχώς ηλεκτρονικά τις ενέργειες του συλλόγου και δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε μια εμμονή του νέου Δ.Σ για το πρόβλημα του 24μήνου.

Δεν λέω συμφωνώ ότι είναι από τα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Ας μιλήσουμε πρώτα γι΄αυτό.

Τόσους μήνες μετά οι ενέργειες στρέφονται γύρω από ένα υπόμνημα που περιμένει απάντηση,και ερωτήσεις δυο ή τριών βουλευτών που πήραν τυποποιημένη την απάντησή τους,τίποτα δηλαδή.

Δεν διαβάζουμε,εκτός αν το κρατούν μυστικό,ποιες είναι οι μέχρι τώρα συναντήσεις με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε με την ΠΟΣΓ,ακόμα και με φορείς των δημοσίων υπαλλήλων και ελεύθερων επαγγελματιών.
Τον προηγούμενο μήνα το συντονιστικό συμβούλιο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε συνεδρίασε στην Πάτρα,στο σπίτι της ΠΕΑΣΓΕ.
Έγινε παρέμβαση των μελών της για το συγκεκριμένο θέμα;
Χθες πάλι η συνεδρίαση που έγινε στην Αθήνα από τον ΓΕΩΤ.Ε.Ε στα θέματα ημερήσιας διάταξης είχε και το 24ΜΗΝΟ.
Παρευρέθηκαν μέλη της ΠΕΑΣΓΕ και αν ναι με ποιες προτάσεις και ποια στρατηγική για την λύση του;

Το θέμα του 24μήνου χρειάζεται συντονισμένες κινήσεις με εμπλοκή όλων των φορέων.Σε περίπτωση που δεν υπάρχει βοήθεια ή κάλυψη από τους υπόλοιπους στην προσπάθεια της ΠΕΑΣΓΕ, στους ανέργους και συμβασιούχους, τότε να βγάλει ανακοίνωση για να γνωρίσουν οι συνάδελφοι την αλήθεια.

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και αυτή είναι η δουλειά της σαν συνδικαλιστικό όργανο.

Τώρα αν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις που είχε προαναγγείλει τον Μάιο αφορούσαν επισκέψεις σε βουλευτές με ξύλινες ερωτήσεις και ξύλινες απαντήσεις καθώς και κάλεσμα μέσω του chat του συλλόγου σε συναδέλφους που έχουν κώλυμα 24μήνου,να πάρουν τηλέφωνο στο Υπουργείο και να ζητάνε διευκρινίσεις για άρθρα του Π.Δ είναι αστεία πράγματα και δείχνουν ανωριμότητα.

Αν το θέμα λυθεί, θα γίνει από συναδέλφους που έχουν βγει με κώλυμα ή αναμένεται να βγουν και έχουν πρόσβαση ποιο δυνατή και στους βουλευτές και στα υπουργεία και στους φορείς.

Για το δικό τους όφελος πρώτα-πρώτα.

Αλλά να πάμε και στην προκήρυξη που τρέχει και τίποτα δεν λύθηκε με ένα παράδειγμα.

Είμαι από την Καρδίτσα(που δεν έχει Δακοκτονία) και επειδή οι θέσεις είναι 2 θα δηλώσω και την Πελοπόννησο(Λακωνία 10,Ηλεία 14,Μεσσηνίας 6,Αρκαδία 6).

Επειδή ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει σαν κριτήριο την εντοπιότητα ποιος θα διαφυλάξει την νομιμότητα των αποτελεσμάτων(μέχρι τώρα κανένας) όταν βρεθώ εγώ πίσω με την ανεργία μου από συναδέλφους που απλά δεν θα έχουν κώλυμα;

Μπορεί τα αποτελέσματα να είναι σωστά πως εγώ θα το γνωρίζω;

Μπορεί τα αποτελέσματα να είναι λάθος πως εγώ θα το γνωρίζω;

Και αν εγώ είμαι ψυλλιασμένος και γνωρίζω γιατί με βάζετε μετά από τόσους μήνες ανεργίας σε ενστάσεις,να ψάχνω δικηγόρους και εισαγγελείς,χωρίς στο τέλος να γίνει τίποτα;

Δηλαδή η νομιμότητα των προκηρύξεων δεν είναι σημαντικό ζήτημα για την ΠΕΑΣΓΕ;

Εδώ δεν υπάρχει και πολιτικό κόστος και μ’ένα απλό νομοσχέδιο μπορεί να λυθεί.
Το θέμα είναι να πάει επίσημα στο Υπουργείο με προτάσεις!

Γιατί καλό είναι να λυθεί το 24ΜΗΝΟ αλλά ποιους θα ευνοήσει περισσότερο τελικά;

Μήπως τους έντιμους;

Θα αναφερθούμε στην πορεία εκτενώς για την εντοπιότητα για το κώλυμα και για το ΤΕΒΕ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 12:28 π.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΨΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ. ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. Η ΠΕΑΣΓΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BLOG ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΑΣΓΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΤΟ E-MAIL, ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!
ΕΦΗ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΑΣΓΕ

Υ.Γ. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΑΓΚΡΟ
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 π.μ.  

ειναι φανερο οτι το μονο που ενδιαφερει την πεασγε ειναι το εικοσιτετραμηνο και αυτος ειναι ο λογος που προσωπικα δεν θελησα να εγγραφω σε αυτην!
η λογικη αφηστε αυτο το μπλογκ και ελατε σε αλλο (ποιο;)δειχνει ελατε σε μας που ειμαστε καλυτεροι!
και σε ελευθερη μεταφραση ελατε να λυσουμε το δικο μας προβλημα και τα δικα σας οταν θα καταλαβαιτε οτι θα παραμεινουν δικα σας θα ειναι αργα...

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:18 π.μ.  

μπηκες στον κοπο να γραψεις εδω.γιατι δεν μας κανεις την τιμη να μας πεις εχει γινει με τα θεματα που αφορουν ολους;μηπως γιατι δεν εχει γινει τιποτα;πρεπει να σου τηλεφωνησουμε καθενας χωριστα;αυτο ειναι αλληλεγγυη;

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 μ.μ.  

Η ΠΕΑΣΓΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ Υ/Δ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ;ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛ.ΣΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ;ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 12:29 μ.μ.  

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΛΠ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ :

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΑΣΓΕ

www.peasge.com

ΟΠΟΥ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ
Ή
ΜΕ E-MAIL

info@peasge.com

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 1:21 μ.μ.  

bΑΝΤΕ ΠΑΛΙ...
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΛΑΘΟΣ.Η ΠΕΑΣΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ.ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. Η ΠΕΑΣΓΕ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Α-Σ-Φ-Α-Λ-Ω-Σ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ.
ΤΟ ΓΑΜ.. ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS.ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ.ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ 2300 (ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ) ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΕΩΠΟΝΟ?ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΖΑΜΠΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.ΥΠΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΕ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΜΑΣ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ
ΘΡΥΛΕΩΝ

agroanergos 18 Οκτωβρίου 2008 στις 1:43 μ.μ.  

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΦΗ.
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ,ΟΥΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΓΑ ΚΑΛΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Κ.Ο.Κ.

ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΨΑ ΜΟΥ ΓΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟ(ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ Ή ΓΕΝΙΚΩΣ).

ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ.
ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ(ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΜΕ).ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ(ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ) ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΑΓΚΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ agroanergos ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;

ΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕ ΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ DELETE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Η ΠΕΑΣΓΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΥΓΧΕΕΙΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ!(ΧΩΡΙΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Υ.Γ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗN ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ;

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 1:59 μ.μ.  

θρυλέων θα πάω εγώ να διαπραγματευτώ για κάτι και θα χρησιμοποιήσω το όνομα το δικό σου;σύλλογος ανέργων και συμβασιούχων είναι όχι σύλλογος ανέργων και συμβασιούχων τόσων μελών.λίγη σοβαρότητα παιδιά.μην λέμε τα αυτονόητα.καμιά εξέλιξη δεν βλέπω ή είμαι εγώ τυφλός;

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 2:42 μ.μ.  

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΚΡΟΑΝΕΡΓΕ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΡΕΞΕΙ Ή ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΡΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΟΥ.
ΕΑΝ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. ΤΟ ΔΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ, ΩΡΙΜΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΧΘΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΕΣΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.

ΦΙΛΙΚΑ
ΕΦΗ

Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2008 στις 2:49 μ.μ.  

ηδη νιωθουν αρμοδιοι οι της πεασγε;ερε γελια...για να προτιμαμε να γραφουμε εδω και οχι εκει κατι λεει...το πιανετε;Αρμοδιοι!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP