21η Συνεδρίαση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Στην επικείμενη συνεδρίαση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε την προσεχή Τετάρτη 29/10/08,στα θέματα της ημερήσιας διάταξης,πέρα του γνωστού προβλήματος της 24μηνης απασχόλησης των συμβασιούχων,μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το θέμα για τους γεωργικούς συμβούλους.

Βέβαια,γνωρίζουμε την καθυστέρηση που προκαλείται σε κάθε συνεδρίαση από τα μέλη της ΔΑΚΕ,όπως μας έχει ενημερώσει ο κ.Καμπιτάκης,και δεν είναι σίγουρο αν θα συζητηθεί.

Ο τίτλος του θέματος είναι οι αναμενόμενες εξελίξεις στο θεσμό των γεωργικών συμβούλων(Β.Ηλιάδης-Θ.Μαρκόπουλος).

Από την λέξη αναμενόμενες δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα αν πρόκειται για τις εξελίξεις που αφορούν τους συμβούλους που έχουν ήδη πιστοποιηθεί ή θα συζητηθεί και το θέμα ότι το ΜΗΤΡΩΟ πρέπει να μείνει ανοιχτό για κάθε Γεωτεχνικό που επιθυμεί να εγγραφεί σ'αυτό.

Ήδη υπάρχει ενημέρωση των μελών του Δ.Σ για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το κλειστό έως τώρα μητρώο,και ελπίζουμε να συζητηθεί και να λυθεί το συντομότερο δυνατόν.

Αλλιώς θα θεωρηθεί πως αυτοί που έχουν έως τώρα πιστοποιηθεί προσπαθούν για να παραμείνει κλειστό το μητρώο.Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και γρήγορα το νέο Δ.Σ να δείξει τις προθέσεις του.

Με ενδιαφέρον λοιπόν περιμένουμε να μάθουμε τις αναμενόμενες εξελίξεις για τους γεωργικούς συμβούλους από τους προαναφερθέντες Γεωτεχνικούς!

Θα επανέλθουμε…..

12 σχόλια:

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 6:42 μ.μ.  

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΙΜΩΝ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ Γ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ 2007-2013) ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ? ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ? ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΖΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΕΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ "ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ", ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ.........

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 6:51 μ.μ.  

"Γεωτεχνικός" ένα από τα πιο σύντομα ανέκδοτα !!
αλήθεια, πως είναι ο όρος στα αγγλικά;

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 7:04 μ.μ.  

Geotechnical

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 8:37 μ.μ.  

θα παρω αυριο τηλ. στον agrocert, αλλα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανενας συναδελφος τι γινεται με αυτους που ειναι δοκιμοι γεωργικοι συμβουλοι. τοτε πληρουσα τις προϋποθεσεις, οταν μετα ζητησαν συγκεκριμενα πραγματα για να γινουμε κανονικοι συμβουλοι, δεν εκανα αιτηση γιατι δεν ειχα τις συγκεκριμενες προϋποθεσεις (επαγγελματικη στεγη κτλ).ξερετε εαν τους δοκιμους θα τους κανουν κανονικους;(μου θυμιζει τους δοκιμους μοναχους, μηπως κι εμεις μετα απο ενα χρονο θα γινουμε κανονικοι;;;)

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 8:44 μ.μ.  

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΩΡΓΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GIS ΚΑΙ.....ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ....
ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥ....
Ο ΘΕΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΠΕΓΕΠ....

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 8:52 μ.μ.  

ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΤΟ 95% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΔΗΛΩΣΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ GIS ΞΕΡΑΜΕ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 9:04 μ.μ.  

ΑΛΕΞ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΓΓΡΑΦΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΚΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΓΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΠΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΔΗΛΩΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ. ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΑΙΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ. ΑΝ ΩΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΕΙΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ. ΜΗΝ ΛΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΗ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ GIS Ή ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ GIS, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ GIS ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 μ.μ.  

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ, ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΧΩ ΔΙΔΑΧΘΕΙ GIS-ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ- ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ.

Ανώνυμος 26 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 μ.μ.  

350 euro the cost

Ανώνυμος 27 Οκτωβρίου 2008 στις 5:15 μ.μ.  

o 8:44 για alex
δεν το εγραψα για εσενα απλα ετυχε να μα8ω οτι πολυ δηλωναν οτι το εχουν και μετα ρωτουσαν πληροφοριες του στυλ...τι ειναι αυτο το GIS? που το πουλανε..δεν σας κανει το google earth (to demo παντα)?...φαντασου τι πιστοποιηθηκε...

Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 π.μ.  

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ 4000 ΑΝΕΡΓΟΙ-ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ... ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΕΛΙΚΑ

ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ 6 Ή 8 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

Ανώνυμος 28 Οκτωβρίου 2008 στις 11:34 π.μ.  

ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΦΤΑΙΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΛΛΑΞΕ Η ΩΡΑ. ΕΔΩ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ;;

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP