ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008

Φτάσαμε στο τέλος του καλοκαιριού και ακόμα δεν κλείσανε οι θέσεις σε όλα τα περιφερειακά υποκαταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ.Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στις υπεύθυνες δηλώσεις που ζητά ο οργανισμός για την άρνηση της θέσης.
Συνέπεια αυτής της χρονοβόρας διαδικασίας είναι να μην γνωρίζουν ακόμα πόσες από τις θέσεις μένουνε κενές,ώστε να προβούν γρηγορότερα σε έκδοση νέας προκήρυξης.
Η μείωση της σύμβασης σε 6 μήνες καθώς και η γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί,είναι ανασταλτικός παράγοντας για κάποιον να μεταφερθεί από το ένα στο άλλο άκρο της Ελλάδος,όσο ανάγκη και να υπάρχει.Ιδιαίτερα σε μεγαλύτερες ηλικίες με περισσότερες υποχρεώσεις.

Σίγουρα θα πρέπει να εφαρμοστεί μια διαφορετική πολιτική στο θέμα αυτό και όχι να χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι ότι οι θέσεις μένουνε κενές από Γεωπόνους.


Από φέτος Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνεται ότι από την κατάταξη μέχρι την πρόσληψή τους δεν έχουν απασχοληθεί στον ίδιο φορέα με την ίδια ή παρεμφερή ειδικότητα, ούτε έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου, μπορεί να ζητά κατά την πρόσληψη εποχικού προσωπικού, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ αυτό οφείλεται στην ιδιαιτερότητα του Οργανισμού να προσλαμβάνει τμηματικά το απαραίτητο εποχικό προσωπικό για την εκτίμηση των ζημιών.

Επειδή ξεκίνησε η λίστα καλό θα είναι να ξέρουμε αν το εφαρμόζει η υπηρεσία.

Όπως επίσης καλό θα είναι να μάθουμε τι έγινε τελικά με τις ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις και αν ο ΕΛΓΑ(και όχι μόνο) έχει πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση του θέματος.

Ελπίζουμε σε μια επίσημη απάντηση!

23 σχόλια:

Ανώνυμος 27 Αυγούστου 2008 - 1:26 μ.μ.  

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;
ΕΧΩ 11 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΗΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ. ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΔΕΝ ΓΑΡΓΑΛΙΟΥΝΤΑΙ, ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΙ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ....

alex 27 Αυγούστου 2008 - 1:29 μ.μ.  

ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΛΓΑ Υ/Δ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ!ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ Υ/Δ!ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ,ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΩΛΥΜΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ,ΟΜΩΣ,ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,ΑΛΛΑ Η ΦΟΥΡΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΕΓΧΟΙ,ΒΑΡΟΥΣΕ ΜΥΓΕΣ!

agroanergos 27 Αυγούστου 2008 - 1:39 μ.μ.  

ΑΝ ΘΕΣ ΓΡΑΨΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος 27 Αυγούστου 2008 - 6:48 μ.μ.  

ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ
ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΟ.
ΤΡΙΤΟΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ.
ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ Υ/Δ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 37 ΚΑΙ 17 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΕΑΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ 11 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΥΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ , ΤΗΛ, ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ. ΚΛΠ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕΙΛ, ΓΙΑΤΙ 1 ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΙΛ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
ΞΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ 5 ΑΤΟΜΟΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ΣΕ ΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΡΗΤΗ, ΠΑΤΡΑ, ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ, ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΒΙΣΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΧΩ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΜΟΛΙΣ 21 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ 2002 ΚΑΙ 62 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΚΛΠ;)
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΙ. ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΧΑΘΕΙ.
ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.
ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΒΙΣΜΑΤΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ 2-3 ΣΥΜΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΟΥΝ ΔΕΙ.
ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΓΑ.
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.
ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.
ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΟΣΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΙ 80 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 100 ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
ΞΟΔΕΨΤΕΣ ΟΛΟΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ. ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟ 80% ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤ/ΚΟ. ΝΑΙ ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ 1100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
ΓΑΥΒΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ.

agroanergos 27 Αυγούστου 2008 - 7:21 μ.μ.  

ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.
ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΝΕΝΑ Δ.Σ ΔΕΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΑΒΕΣ ΕΝΥΠΟΓΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ.
ΔΕΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.
ΣΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

Ανώνυμος 27 Αυγούστου 2008 - 8:50 μ.μ.  

ΠΕΡΥΣΙ 8ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΘΕΠΡΩΤΙΑΣ .......ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΩΡΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΛΓΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 8ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΧΕΙΜΩΝΑΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;;; ΑΝΕΡΓΙΑ..........ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.
ΟΠΕΚΕΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 6ΜΗΝΗ!

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗ!

alex 27 Αυγούστου 2008 - 9:05 μ.μ.  

ΚΑΛΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΚΩΛΥΜΑ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ.ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΣ ΕΝΣΤΑΣΗ;

agroanergos 27 Αυγούστου 2008 - 9:15 μ.μ.  

ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΕΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΙΩΠΗ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΚΑΙ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ.
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΥ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ.

alex 27 Αυγούστου 2008 - 9:34 μ.μ.  

ΜΑ AGROANERGE,ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ BLOG ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ" ΚΤΛ.

agroanergos 27 Αυγούστου 2008 - 9:49 μ.μ.  

alex ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ BLOG ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΑΕΤΟΣ 28 Αυγούστου 2008 - 1:16 π.μ.  

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΓΗΣΩ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ, ΘΕΛΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ.
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ, ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ << ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΟΥ>>, ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ.
ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ; ΒΓΑΖΟΥΝ 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;
ΣΤΕΛΝΟΥΝ 4 ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ;
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΥΝ ΑΔΕΡΦΙΚΟΤΗΤΑ;
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΙΞΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
ΑΝΤΙΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 8:44 π.μ.  

ΣΥΓΚΙΝΙΘΗΚΑ ΜΕΓΑΛΕ
ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 9:32 π.μ.  

ΠΡΟς ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:πως δουλευουν τις δημοσιες σχεσεις?ξαπλωτοι ή σκυμενοι?επιστημονα που δεν εισαι καρδιοχειρουργος και δεν ντρεπεσαι λιγο για αυτα που λες!
ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ:ΦΙΛΑΡΑΚΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ:ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ!-ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ!-ΠΕΡΙΣΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΑΡΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ-ΑΓΡΙΕΜΑ ΘΕΛΟΥΝ.ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠ.ΔΗΛΩΣΗ.

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 10:14 π.μ.  

ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΔΩ ΒΑΖΕΙ ΒΥΣΜΑ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 3ΩΡΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

ΒΙΣΜΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ

ΑΕΤΟΣ 28 Αυγούστου 2008 - 1:05 μ.μ.  

ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ.
ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΤΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ
ΣΤΕΙΣΤΕ ΚΩΛΟ ΟΛΟΙ.
ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ, ΚΑΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΖΩΑ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΖΩΑ ΒΓΗΚΑΤΕ.
ΣΚΥΨΤΕ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΤΕ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, Ή ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ, Ή ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕΣ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ
ΡΑΓΙΑΣ
ΕΣΥ ΕΑΝ ΘΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ
ΘΥΜΑ ΕΙΣΑΙ

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 1:26 μ.μ.  

ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ κ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ

ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?

Ε?

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 1:44 μ.μ.  

ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΑΣΗ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ? ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? Η ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΛΥΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΓΑ-ΟΠΕΚΕΠΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.(ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΡΟΑΝΕΡΓΕ ΑΞΙΖΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!).

agroanergos 28 Αυγούστου 2008 - 3:24 μ.μ.  

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ(ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ),ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ BLOG, ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝE;
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΒΡΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΑΥΤΗ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

alex 28 Αυγούστου 2008 - 3:27 μ.μ.  

ΠΕΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ AGROANERGE!
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 6:19 μ.μ.  

ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο/Η AGROANERGOS ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΚ.ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ?).
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ,ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ Ή ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ(ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ).
Ο "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ,ΜΕ ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΠΛΑ,ΟΠΩΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ(ΑΡΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ),ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ(ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ),ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ(ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗΣ)ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ/-Α ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΞΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΤΕΧΝΗ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΜΠΑΡΜΠΑ")ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.(ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΒΟΛΟ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Η' ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΑΛΒΑΝΙΑ,ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ...ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΟΪ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ,Η ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΪ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Υ.Γ.1
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1500 Ε/ΜΗΝΑ
Υ.Γ.2
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,"ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗ ΜΙΑΡΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

αετός 28 Αυγούστου 2008 - 8:58 μ.μ.  

ΠΑΙΔΙΑ ΕΑΝ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΚΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΙΣΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ)
ΦΙΛΕ ΄΄ΑΡΙΣΤΕΡΕ΄΄ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ΤΑ 2,5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ.
ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.
ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΑΣ ΕΧΩ 11 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΑΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 3 ΑΔΕΡΦΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ 2 ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΣΚΑΩ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.
ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΚΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 2,5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ.
ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ. ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ.
ΧΑ ΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΩ.

alex 28 Αυγούστου 2008 - 11:27 μ.μ.  

ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ;
ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ AGROANERGE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ!ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

agroanergos 28 Αυγούστου 2008 - 11:45 μ.μ.  

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΒΓΗΚΕ alex ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP