Άδικος ο αποκλεισμός γεωπόνων αγροτικής οικονομίας από τις προκηρύξεις

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2008

Έγγραφο - επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, αποστέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων (Π.Ο.Σ.Γ.), με εντολή του προέδρου κ. Ν. Ζιούβα, με αφορμή τις προσλήψεις γεωπόνων σε υπηρεσίες του Υπουργείου.

Όλο το περιεχόμενο της επιστολής στο agronews

Εμείς ρωτάμε, γιατί ενώ υπάρχει επίσημη ιστοσελίδα της ΠΟΣΓ είναι ανενεργή εδώ και ένα χρόνο περίπου;

Δεν θα έπρεπε οι ενημερώσεις και οι δραστηριότητες του συλλόγου να αναγράφονται πρώτα σ'αυτήν;

Ως πότε κάθε ενέργεια που γίνεται, στέλνεται μέσω fax και τις περισσότερες φορές δεν βγαίνει στον αέρα,με συνέπεια να ενημερώνονται ελάχιστοι;

Ως πότε θα διαβάζουμε τα έγγραφα και τις επιστολές χωρίς να γνωρίζουμε την όποια εξέλιξή τους;

18 σχόλια:

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 11:04 π.μ.  

ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΓΡΟΤΟΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΖΩΩΤΕΧΝΕΣ, ΤΡΟΦΙΜΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

ΟΙ ΔΗΜΟΙ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΓΑ ΘΕΛΟΥΝ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ- ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ (ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)

ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΝΑΜΕ
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ 1 Η ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ 15 ΣΑΝ ΕΜΑΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ

alex 28 Αυγούστου 2008 - 12:20 μ.μ.  

ΓΙΑΤΙ, Ο ΕΛΓΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΟΝΟ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ;ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ!

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 12:44 μ.μ.  

ΑΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ. Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΕΙ/ΤΕΙ)ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Η ΤΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΑΜΠΟΝΑΚΙΑ

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ
ΜΟΝΟ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 12:49 μ.μ.  

ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΜΠΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ.... ΦΡΙΚΗ...

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 2:43 μ.μ.  

ΣΠΟΥΔΑΙΕ ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΩΠΟΝΕ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΘΙ ΠΤΥΧΙΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝΕ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΦΥΤΙΚΑΡΙΟΥΣ ΖΟΥΔΙΑ ........ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 3:16 μ.μ.  

ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ, ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 3:21 μ.μ.  

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑΞΙΤΖΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ............ΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ, ΛΙΓΟ ΘΕΙΑΦΙ....... ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ TO ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΥΑΟΥ

agroanergos 28 Αυγούστου 2008 - 3:30 μ.μ.  

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ.ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 3:38 μ.μ.  

ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΠΤΥΧΙΟ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΠΟΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΥΤΙΚΑΡΙΟΣ ΕΔΩ.
ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΜΕΤΑ....... ΠΟΙΟΙ ΑΓΚΡΟΑΝΕΡΓΕ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΖΩΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 3:39 μ.μ.  

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ. ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑ.

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 3:47 μ.μ.  

ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΝΟΪΜΕΝΟΙ. ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΑΝ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΛΠ.

agroanergos 28 Αυγούστου 2008 - 3:57 μ.μ.  

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ).
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ;
ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ.
ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

Ανώνυμος 28 Αυγούστου 2008 - 4:30 μ.μ.  

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ 24ΜΗΝO ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ;

agroanergos 28 Αυγούστου 2008 - 4:43 μ.μ.  

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ).
ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ,ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.

alex 28 Αυγούστου 2008 - 4:57 μ.μ.  

ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΑΣΓΕ ΓΙΑ ΤΟ 24ΜΗΝΟ Π.Χ., ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (Π.Χ ΑΠΕΡΓΙΑ) ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;ΤΟ ΓΕΩΤΕΕ;ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ;Η ΠΟΣΓ;ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΑΡΩΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ!ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ!Η ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ!

Ανώνυμος 29 Αυγούστου 2008 - 11:09 π.μ.  

Συνάδελφοι, συμφωνώ με την κατάργηση του απαράδεκτου νόμου για το 24μηνο (άραγε είναι σύμφωνος με το σύνταγμά μας αυτός ο αποκλεισμός μέρους των ενεργών πολιτών από την εργασία;), όταν μάλιστα το κράτος δεν στηρίζει γενικότερα τον αγροτικό κόσμο, τις έρευνες μέσω των ινστιτούτων, την επιχειρηματικότητα με λογικά επιτόκια δανεισμού, ώστε να έχουμε και εμείς μια βιώσιμη διέξοδο.

Ανώνυμος 3 Σεπτεμβρίου 2008 - 12:42 π.μ.  

διαβασα τις θέσεις που ετοιμάζεται να προκηρύξει η αγροτική τράπεζα..η προκήρυξη περιλαμβάνει 185 περίπου θέσεις ΠΕ Οικονομικών...
Απορω λοιπόν, γιατί σε αυτές τις θεσεις ΠΕ να μην έχουν το δικαίωμα να κάνουν τα χαρτιά τους και οι Γεωπονοι Αγροτικής Οικονομίας, ενώ αντίθετα δέχονται τους Αγροτοοικονομολόγους του Οικονομικού Πανεπιστημίου;;;;Δεν έχουν τις γνώσεις οι Αγροτοοικονομολόγοι του Γεωπονικού για την Αγροτική Τράπεζα;;;
τί πιο συναφές;;; Ετσι θα αποσυμφωρηθεί και ο κλάδος...
Agroanerge..τι λες επι του θέματος;;;

agroanergos 3 Σεπτεμβρίου 2008 - 11:24 μ.μ.  

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝΕ ΠΑΛΙ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP