Νέα γενιά συμβασιούχων

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Τους κρουνούς των προσλήψεων ανοίγει -για άλλη μία φορά- η κυβέρνηση, προκειμένου να διαμορφώσει κλίμα ανάτασης και να αντισταθμίσει το αρνητικό κλίμα που δημιουργούν τα οικονομικά δεδομένα. Καθώς, όμως, οι προβλέψεις για την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών ήδη προδιαγράφουν ένα εξαιρετικά δύσκολο εξάμηνο, η κυβέρνηση -επιδιδόμενη σε εμπόριο ελπίδας- προκρίνει τις προσλήψεις με συμβάσεις περιορισμένης χρονικής διάρκειας, δημιουργώντας νέες στρατιές συμβασιούχων.

Περισσότερα εδώ

15 σχόλια:

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2008 στις 10:01 π.μ.  

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΕΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;ΣΤΟΝ ΕΛ.Γ.Α. ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ;ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ!
ΤΕΛΙΚΑ agroanerge ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ;

agroanergos 6 Αυγούστου 2008 στις 10:06 π.μ.  

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ.

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2008 στις 10:11 π.μ.  

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΕ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ" ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΚΩΛΥΜΑ ΣΤΟΝ Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.
ΘΑ ΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2008 στις 10:36 π.μ.  

ναι Alex δεν προκηρύσσουν μόνιμες θέσεις...Προτείνω να διοριστούν εκατοντάδες χιλιάδες γεωπόνοι παντού σε νομαρχίες σε περιφέρειες σε υπουργεία σε επαρχεία σε δήμους και κοινότητες στην ευρωπαϊκή ένωση στο ΝΑΤΟ στον ΟΗΕ κλπ.

Προς το παρών όμως για να διοριστείς στην ελληνοαλβανική μεθόριο στην κοινότητα ελεουσας (βλέπε νομαρχία ιωαννινων αποτελέσματα γεωπόνων) θέλεις λίγο πάνω από 1800 μόρια. Δεν ξερώ που θα τα βρεις αλλά τα 630 που δίνουν οι συνεχείς συμβάσεις σε ελγα και οπεκεπε δεν φτάνουν. Ούτε και τα διδακτορικά φτάνουν. Ούτε και τα master…. Οπότε πιασε τις ξένες γλώσσες

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2008 στις 11:01 π.μ.  

ΓΙΑΤΙ "ΑΝΩΝΥΜΕ"; ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΟΝΤΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ 18ΟΟ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ;

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2008 στις 12:45 μ.μ.  

Alex δεν θέλεις να δεχθείς κάτι όλοι γνωρίζουν: ότι το επάγγελμα του γεωπόνου είναι νεκρό (όπως αυτό του αγρότη φυσικά). Εκτός και αν ζεις στην Ελλάδα του ’60.

Οι πολλοί από τους φίλους μου στο πανεπιστήμιο της θες/νίκης (τάξη του ’97, απόφοιτοι) το γνωρίζουν. Αυτό και έγιναν συνοριοφυλακες, ιατρικοί επισκέπτες, αγρότες, καφετζήδες (!!).

Οι γεωπόνοι σήμερα είναι περισσότεροι από τους αγρότες που υποτίθεται ότι θα συμβουλέψουν (και τα σχολεία δεν έχουν δασκάλους για την νέα χρονιά). Ο καθένας διαλέγει ένα επάγγελμα με βάση τις ανάγκες τις σύγχρονης κοινωνίας και όχι με βάση τα προπολεμικά παραμύθια του παππού του

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2008 στις 12:57 μ.μ.  

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ-ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΑΣ ΜΗ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ;

Ανώνυμος 6 Αυγούστου 2008 στις 7:57 μ.μ.  

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;;;
ΠΑΡΑΚΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ Α.Σ.Ε.Π.;;;;;

ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ....ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΒΙΖΜΑ.....ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ "ΜΕΣΟ"...ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ"Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ"....ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΣΤΕ...ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ..."ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ"
ΑΤΕΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ "ΕΝΔΟΞΟ" ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΕΩΤΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ!!!!

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!

Ανώνυμος 7 Αυγούστου 2008 στις 11:18 π.μ.  

δυστυχώς Alex όσο και να επιμένεις όσο και να πεισμώνεις δεν υπάρχει καμιά απολύτως ελπίδα. Οι ξύπνιοι «γεωπόνοι» (και γυμναστές) είναι τώρα αξιωματικοί του στρατού και της αστυνομίας η πετυχημένοι ασφαλιστές και έμποροι. Μην κλείνετε τα ματιά στην πραγματικότητα. Οι καθηγητές των γεωργικών σχολών, οι γεωπονικοί σύλλογοι, τα ΓΕΩΤΕΕ και λοιποί θα σας πουν διαφορά για επιστήμονες 5ετους φοίτησης που εκτοξεύουν τη χωρά στο μέλλον και άλλες ανοησίες. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. Τα φοιτητικά χρονιά και οι ορκομωσιες ξέχνιουνται γρήγορα.

Ανώνυμος 7 Αυγούστου 2008 στις 11:45 π.μ.  

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ (2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ (ΒΛ. Υ/Δ) ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2008 στις 9:19 π.μ.  

Alex όλοι ανεξαιρέτως από 3000-4000 ονόματα που διαβάζω στη λίστα του ελγα θα αναγκαστούν αργά η γρήγορα να τα παρατήσουν και να ψάξουν να βρουν άλλο δρόμο στην ζωή τους… για να έρθουν οι επόμενοι νέοι απόφοιτοι 3000-4000 και ου το καθεξής. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: τα σχολεία δεν έχουν δασκάλους για την νέα χρονιά, τα νοσοκομεία δεν έχουν ιατρούς και νοσηλευτές και… η νομαρχία π.χ. Αρκαδίας ζητάει 1 γεωπόνο επειδή κάποιος βγήκε στη σύνταξη η σκοτώθηκε σε τροχαίο… Είναι σαν να πουλάς παγωτά στην Ανταρκτική….

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2008 στις 10:41 π.μ.  

ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΑΛΑΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Η΄ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ.ΕΥΓΕ.

Ανώνυμος 8 Αυγούστου 2008 στις 11:49 π.μ.  

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΠ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ-ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ανώνυμος 11 Αυγούστου 2008 στις 12:03 μ.μ.  

ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ. ΑΠ Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΥΧΗ Β ΤΟΥ ΕΘΝ.ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ,ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ,ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ (ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ" ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!);

Ανώνυμος 12 Αυγούστου 2008 στις 4:30 μ.μ.  

ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΝΕ.

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP