Σχετικά με δημοσίευμα

Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Αν και δεν συμφωνώ με τη ΜΟΡΦΗ της απεργίας που κύρηξε η ΠΕΓΔΥ γιατί το έργο το έχουμε ξαναδεί, όπως επίσης και την κατάληξη, θα ήθελα να αναφερθώ στο δημοσίευμα της κ.Λυμπεροπούλου στον Aγρότυπο με θέμα «Όσοι απεργούν έχουν δίκιο. Οι αγρότες που θα βρουν το δίκιο τους;»
Εκτός από τις φράσεις κλισέ ότι κάθε κλάδος έχει δίκιο που απεργεί και καλά κάνει, ουσιαστικά δημιουργεί αρνητικό κλίμα πριν καν ξεκινήσει.
Αναρωτιέται αν θα υπάρξουν πιέσεις και υποσχέσεις για να σταματήσει η απεργία, προβάλλοντας την ευαισθησία της για τους αγρότες.
Χρόνια όμως που διαβάζω την συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν είδα κανένα πραγματικό ρεπορτάζ για την αποστελέχωση των υπηρεσιών κ.τ.λ., την ομηρία χιλιάδων συμβασιούχων Γεωπόνων και την απαξίωση του Γεωπονικού κλάδου γενικότερα.
Μιας και ο Αγρότυπος διαβάζεται καθημερινά από χιλιάδες συνάδελφους Γεωπόνους θα περίμενα να δείχνατε ανάλογη ευαισθησία.
Είναι καλό σαν δημοσιογράφος( αν είστε )να εμβαθύνετε περισσότερο στην αιτία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική γεωργία και τον επιστημονικό κλάδο που τη στηρίζει.
Μην ξεχνάτε ότι ο κλάδος μας βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του Έλληνα αγρότη.

Απεργία διαρκείας και όχι σκοπιμότητες υψηλόβαθμων θέσεων!!!

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP